VIDEO | Horoscop general, săptămâna 2 – 8 ianuarie 2023. Planeta Venus intră în Vărsător, iar Luna Plină în Rac

Publicat: 31/12/2022, 10:00

Horoscop general, săptămâna 2 – 8 ianuarie 2023. Urmăriți previziunile astrologului Virginia Olteanu pentru toate zodiile!

Berbec – Flexibilitate și inovație!

Flexibilitatea și deschiderea către noi experiențe, persoane sau activități te avantajează în mod deosebit. Legăturile cu prietenii, cu un grup din care faci parte, aspirațiile tale, toate acestea sunt accentuate și susținute de intrarea lui Venus în Vărsător care activează sectorul speranțelor și al idealurilor. Luna Plină din Rac din weekend te îndeamnă să devii mai flexibil și inovator în modul în care abordezi atât sectorul familial cât și cel profesional.

Taur – Mai flexibil cu unele mentalități sau perspective!

Disponibilitatea de a vedea lucrurile sau situațiile și din alte perspective și puterea de a face unele schimbări necesare îți sunt de mare ajutor. Venus, planeta care te guvernează, intră în Vărsător de marți, oferindu-ți ocazia să-ți amplifici rolul și imaginea socio-profesională, vei fi mai vizibil și mai popular. Luna plină din Rac din weekend intensifică comunicarea și interacțiunea cu anturajul apropiat, îndemnându-te să fii mai flexibil cu unele mentalități sau credințe.

Gemeni – Mai intuitiv în modul în care te pui în valoare!

Cu cât ești mai conectat la intuiția ta, cu atât vei ști cum să acționezi mai înțelept. Venus care intră, marți, în Vărsător îți deschide noi orizonturi fizice sau intelectuale, îți oferă un acces mai mare la noi cunoștințe și te susține dacă vrei să-ți amplifici gradul de vizibilitate și interacțiune cu comunitatea din care faci parte. Luna Plină din Rac, din weekend, te îndeamnă să devii mai intuitiv în modul în care te pui în valoare personal și financiar.

Rac – Variante noi de soluționare a unor diferende!

Abilitatea de a fi flexibil în anumite interacțiuni personale sau profesionale, dar și claritatea procesului de comunicare sunt esențiale pentru atingerea obiectivelor, în această săptămână. Venus intră de marți în Vărsător, activând sectorul afacerilor, venind cu vești încurajatoare în acest domeniu. Luna Plină din propriul tău semn din weekend te îndeamnă să ajungi la un compromis satisfăcător în privința unor parteneriate, fiind deschis la variante noi de soluționare a unor diferende.

Leu – Schimbări pozitive!

O săptămână în care eficiența și inovația fac o echipă extraordinară. Sectorul parteneriatelor este dinamizat de intrarea lui Venus în Vărsător de marți care armonizează interacțiunea în orice fel de parteneriat. O anumită conexiune sau alianță cu cineva este norocoasă, venind cu noi perspective. Luna Plină din Rac din weekend poate scoate la suprafață unele sensibilități sau nemulțumiri, însă per ansamblu poate antrena unele schimbări pozitive.

Fecioară – Mai multă flexibilitate și spontaneitate!

O săptămână mai altfel decât până acum, într-un mod pozitiv și antrenant, atâta timp cât accepți provocarea de a ieși din zona de confort. Venus intră de marți în Vărsător, activând sectorul muncii și al sănătății, venind cu noi oportunități profesionale și înbunătățind interacțiunea cu colegii. Luna Plină din Rac din weekend te îndeamnă să-ți gestionezi timpul și prioritățile, astfel încât să fii mai liber și mai spontan cu unele oferte sau activități.

Balanță – Creativitate și socializare!

O săptămână în care socializarea și interacțiunea cu unele persoane pe plan personal sau profesional este favorizată. Venus, planeta care te guvernează intră marți în Vărsător, activând sectorul iubirii și al creativității, deci tot ce ține de creativitate, iubire, relația cu copiii, divertisment se intensifică. În weekend, Luna Plină din Rac din sectorul profesiei te îndeamnă să-ți redefinești rolul socio profesional cu mai multă încredere și asertivitate.

Scorpion – Îmbrățișează noi perspective!

Ești activ fizic și intelectual, săptămâna aceasta, iar unele conversații sau drumuri neașteptate te scot din zona de confort. Marți, Venus intră în Vărsător, activând sectorul familiei și al căminului, susținându-te în a face unele modificări sau redecorări în propria casă pentru înbunătățirea confortului. Luna Plină din Rac din weekend te îndeamnă să fii mai flexibil vis-a-vis de unele mentalități sau căi de dezvoltare, să gândești în perspectivă și să nu refuzi „noul” pentru simplul fapt că este diferit.

Săgetător – Beneficiile unei interacțiuni pozitive!

Ești activ, dinamic atât fizic cât și intelectual, iar modul plăcut și carismatic cu care interacționezi te avantajează. Venus intră de Marți în Vărsător, activând sectorul gândirii și al comunicării, deci ai șansa să transformi procesul de comunicare într-o adevărată artă. Luna Plină din Rac din weekend activează sectorul financiar, îndemnându-te să devii mai practic și mai deschis către noi metode de înbunătățire sau eficientizare a veniturilor. Asigură-te că menții un echilibru între venituri și cheltuieli.

Capricorn – Echilibru între dorințele tale și cele ale partenerului!

Dorința ta puternică de schimbare și reinventare se face resimțită, atât pe plan personal, cât și familial. Venus intră de marți în Vărsător, activând sectorul resurselor și al valorii, deci vei avea șansa să-ți înbunătățești veniturile, dar și stima de sine în următoarea perioadă. În weekend, Luna Plină din Rac activează sectorul parteneriatelor tale, îndemnându-te să echilibrezi unele dorințe personale cu cele ale partenerului, devenind mai flexibil și deschis către unele activități comune.

Vărsător – Mai conștient de dorințele tale!

O săptămână în care unele informații sau chestiuni private pot ieși la suprafață, necesitând a fi discutate și analizate. Venus intră marți în propriul tău semn, deci te pregătești să devii mai conștient și mai atent la nevoile și dorințele tale. Interacțiunea cu anturajul apropiat te favorizează! Luna plină din Rac din weekend va scoate la lumină orice posibile tensiuni legate de stilul de muncă sau de modul tău de organizare, îndemnându-te să ai flexibilitatea de a schimba unele lucruri.

Pești – O nouă atitudine!

Unele conversații, drumuri sau schimburi de experiență pot fi extrem de incitante, oferindu-ți șansa să te informezi mai bine asupra unor domenii. Treptat, o parte din tine devine mai nostalgică sau mai reflexivă pe măsură ce Venus intră în Vărsător, de marți, activând un sector al resurselor interioare și al subconștientului. Luna Plină din Rac din weekend te îndeamnă să fii mai asertiv și mai liber cu modul în care te pui în valoare, surprinzându-i pe cei care au unele pretenții de la tine, iubit, prieten, mediu social cu o nouă atitudine.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și...
Marele absent de la înmormântarea lui Costel Corduneanu. Toți s-au mirat că nu l-au văzut:...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Alex Ciucu a ascuns 11 ani relația paralelǎ! EA i-a fost amantă. Avem imaginile
A văzut că ia brusc în greutate și a mers la medic. Ce avea femeia...
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Marilu Dobrescu și Iustin s-au despărțit! Motivul terifiant din spatele separării: „Am început să am...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
UE are nevoie de gaz natural lichefiat rusesc pentru a evita un şoc energetic -...
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
Obligație fără excepții pentru PROPRIETARII de locuințe din România. Ai doar 30 zile să rezolvi
Serviciul militar obligatoriu în România. Ce tactică adoptă țara noastră
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Vreme ANORMALĂ în weekend! Ce se întâmplă în TOATĂ România!
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Sateliții lui Elon Musk ar putea distruge câmpul magnetic al Pământului