VIDEO | Horoscop general, săptămâna 26 iunie – 2 iulie 2023. Care sunt zodiile influențate de intrarea lui Mercur în Rac

Publicat: 24/06/2023, 10:00

Află ce îți rezervă astrele pentru perioada 26 iunie – 2 iulie 2023. Vezi previziunile astrologului Virginia Olteanu pentru săptămâna următoare!

Berbec – Tentații sentimentale sau financiare, dar și discuții profunde!

Chiar dacă luni poți fi ușor nesigur în privința gestionării unei chestiuni emoționale, reușești pe parcursul săptămânii să investești resurse, timp și atenție în ceea ce-ți asigură o stare de pace, liniște și siguranță. Odată cu intrarea lui Mercur în Rac, gândirea ta devine mai emoțională, iar tu vei căuta să te conectezi cu acele lucruri, oameni sau chiar locuri care au o semnificație anume pentru tine. Neptun retrograd în Pești, de la sfârșitul săptămânii, îți subliniază nevoia de a da un sens mai profund unor experiențe personale sau spirituale. A păstra un control al dorințelor materiale sau sentimentale… va fi esențial.

Taur – Investește-ți energia într-un mod constructiv!

Poți avea o stare efervescentă, dinamică și chiar ușor provocatoare, dacă cineva se pune în calea dorinței tale de a te manifesta într-un mod liber și nonconformist. O relație cu cineva apropiat ție poate trece prin tot felul de oscilații emoționale și poate fi greu să-ți găsești liniștea. Mercur intră în Rac, fapt care te stimulează fizic și intelectual, oferindu-ți șansa de a-ți exprima ideile mai clar, dar și cu mai multă profunzime. În același timp, dacă ești implicat într-un proiect la nivel de comunitate, te poți bucura de progresul pe care acesta îl întâmpină. Neptun intră în retrogradare în Pești, deci unele prietenii sau planuri de viitor vor fi reevaluate.

Gemeni – Progrese pe marginea unui proiect și amplificarea valorii personale!

Modul în care decurge un anumit proiect, o cercetare personală sau spirituală îți redă un sentiment de pace, stabilitate și regăsire interioară. Interacțiunea pe plan profesional te satisface și ești mulțumit de rezultate, însă intrarea lui Neptun în retrogradare va ridica semne de întrebare în privința unor obiective tale socio-profesionale. Mercur intră în Rac, amplificând dorința de a-ți îmbunătăți situația financiară, dar și valoarea personală prin valorificarea unor talente native. O știre, un zvon sau o discuție anume pot scoate la suprafață unele sensibilități, de aceea este important să filtrezi informațiile din jurul tău.

Rac – Asertivitatea în exprimarea ideilor sau a dorințelor!

Situația unui plan sau proiect de viitor în care ai investit multe resurse, timp și dedicare pare să fie una stabilă, fapt care îți generează un sentiment de împlinire. Totuși dacă mai există unele chestiuni în privința cărora nu ești foarte clar, intrarea lui Neptun în mers retrograd le va scoate în evidență. Mercur intră în semnul tău, pe 27 iunie, deci nevoia de exprimare a propriilor idei și dorințe va fi mai puternică. Pot exista unele tensiuni pe plan financiar, întrucât ceva ce este semnificativ pentru tine nu are aceeași valoare pentru partenerul tău sau un plan anume necesită mai multe resurse decât ai crezut.

Leu – Cercetarea interioară susține o exprimare exterioară pozitivă!

O persoană cu o anumită influență sau autoritate îți este benefică, susținându-te într-o chestiune pe care preferi să nu o faci publică. În ciuda eforturilor pe care le faci, pentru a păstra un control cât mai bun asupra acestei situații, incertitudini continuă să există mai ales odată cu intrarea lui Neptun în retrogradare. Păstrează-ți gândurile clare și pozitive. Mercur se alătură Soarelui în Rac, pe 27 iunie, susținând orice proces care presupune introspecție, cunoaștere de sine și vindecare. În weekend, fie o situație anume te ia prin surprindere, fie ești tu cel care surprinde prin inițiativa ta curajoasă și inspirată.

Fecioară – Lărgirea cercului de cunoștințe dar și tensiuni relaționale!

În timp ce o parte din tine este energică și dornică de a socializa sau interacționa cu oameni sau domenii care să-ți ofere unele răspunsuri, cealaltă parte este retrasă și circumspectă în privința unei relații pe care o analizează în profunzime. În același timp, Neptun intră în retrogradare, îndemnându-te să revizuiești interacțiunea într-un parteneriat. Mercur, guvernatorul tău intră – marți – în Rac, de unde va susține activitățile de socializare, lărgindu-ți cercul de prieteni și de interese. Weekend-ul poate să fie ușor tensionat, datorită unor chestiuni relaționale care ies la iveală și care necesită clarificare.

Balanță – Stabilitate profesională, dar și noi domenii de interes!

Obiectivele tale socio-profesionale devin mai evidente, odată ce Mercur se alătură Soarelui în Rac, pe 27 iunie, însă vei dori să fii mai liber în exprimarea lor. Eforturile depuse până acum și dedicarea de care ai dat dovadă pot fi recompensate, fapt care îți amplifică încrederea în propriul potențial. Neptun intră în mers retrograd, deci tot ce ține de rutina zilnică, ritmul de lucru, propria sănătate are nevoie să fie revizuit. O activitate de grup sau o relație de prietenie întâmpină unele obstacole, dacă ți se impun lucruri sau ți se limitează dreptul la liberă exprimare. Un interes pe care îl ai în ceva sau cineva este greu de ținut în frâu.

Scorpion – Mai liber și mai spontan în exprimarea dorințelor!

Chiar dacă începi săptămâna ușor nehotărât sau cu o stare de spirit mai introvertită, situațiile în care vei fi angrenat nu-ți vor lăsa prea mult timp liber. Intrarea lui Mercur în Rac de marți te favorizează, deschizându-ți apetitul pentru mai multă aventură, libertate, călătorii sau studii. Compania unui partener sau chiar prieten poate să fie mai multă decât plăcută mai ales dacă hobby-urile sau interesele sunt comune. Neptun intră în retrogradare, deci o reevaluare a obiectivelor tale relaționale sau creative va fi în vizorul tău. Dacă în weekend cineva te surprinde cu o invitație, dă-ți voie să vezi unde duce.

Săgetător – O parte din tine experimentează, în timp ce alta analizează!

În timp ce o parte din tine are planuri mari, care vizează o călătorie, participarea la un eveniment artistic sau angrenarea într-o activitate de grup, cealaltă parte gestionează aspectele administrative sau organizatorice ale unei situații și o face cu multă eficiență și productivitate, utilizând la maxim resursele de care dispune. Mercur intră marți în Rac, susținând abilitatea de a cerceta în profunzime lucrurile și ce se află în spatele lor dar și spiritul antreprenorial. Neptun intră în retrogradare, îndemnându-te să rămâi conectat cu emoțiile tale și cu ceea ce-ți oferă stabilitate și siguranță. În weekend, pregătește-te de unele schimbări de planuri.

Capricorn – Comunicarea constructivă conduce la rezolvarea situațiilor!

Dacă ai ceva de împărtășit cu celălalt, indiferent de contextul în care te găsești, o vei face într-un mod plăcut, carismatic dar și asumat, câștigând încrederea celuilalt, chiar dacă în prima zi a săptămânii pot exista mici tensiuni. Mercur se alătură Soarelui în Rac, din 27 iunie, îmbunătățind comunicarea cu partenerul, pe parte personală sau profesională. Totuși, dacă într-o relație romantică îți sunt impuse unele lucruri care îți iau din libertate, acest lucru va genera tensiune. Dacă ești singur, cineva îți poate capta atenția mai mult decât crezi. Neptun intră în retrogradare în Pești, deci tot ce vizează transportul și comunicarea cu anturajul apropiat vor fi reevaluate.

Vărsător – Rezolvarea unor tensiuni cu răbdare și înțelegere!

Ceva anume, care vizează planul domestic, căminul, familia sau o proprietate imobiliară, decurge într-un mod avantajos, grație eforturilor investite până acum și a perseverenței de care ai dat dovadă. Intrarea lui Mercur în Rac îți va susține dorința de a fi mai organizat și mai practic cu mediul înconjurător, fapt care îți dă un sentiment de stabilitate interioară. În același timp, relația cu partenerul poate deveni ușor tensionată dacă nu vedeți lucrurile la fel. Dacă ești singur, prezența cuiva este mai mult decât provocatoare. Planul financiar va necesita o gestiune mai atentă odată ce Neptun intră în retrogradare.

Pești – Alege informațiile, oamenii sau interesele benefice ție!

Comunicarea și socializarea cu oamenii potriviți vor fi de mare folos pentru tine, revărsând energie pozitivă și încredere. În același timp, interacțiunea cu alt gen de persoane poate să creeze unele tensiuni, iar acestea pot viza unele chestiuni profesionale. Evită tendința de a încerca să satisfaci nevoile sau cerințele tuturor în detrimentul stării tale de bine. Mercur se alătură Soarelui în Rac, pe 27 iunie, susținând nevoia de a te manifesta creativ, romantic și de a te bucura mai mult de ceea ce iubești. Neptun intră în retrogradare în semnul tău, deci unele idei, dorințe sau lucruri care consideri că te reprezintă vor avea nevoie de o reevaluare.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
"Nu există așa ceva". Reacția unui bărbat din Cehia la o terasă din România unde...
BREAKING | Alex Alexandrov, fondatorul companiei Altex, a murit
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Un fost ministru a fost filmat omorându-și în bătaie soția, într-un restaurant. Imaginile au stârnit...
Cea mai tunată de la mare! A defilat de 1 Mai cu talia de viespe...
Declarații scandaloase ale unei vedete. Cum face sex la 85 de ani: „Încă pot să-mi...
Întors în ţară din Germania, un bărbat din Gorj a avut parte de o surpriză...
Se spală rufe azi, în Joia Mare? Ce spun preoții
Cine este tânărul din Suceava care și-a pierdut viața după ce a fost lovit cu...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat
Rusia a recucerit oraşul Robotyne, principala aşezare eliberată de Ucraina în 2023
Fenomenul El Niño SE TRANSFORMĂ chiar sub ochii lumii! Ce înseamnă asta
INTERDICȚIE pentru șoferii din România. Se reţin certificatul de înmatriculare şi plăcuţele
Vești proaste despre Florin Piersic. Spitalul l-a îmbolnăvit mai rău
De ce Gică Popescu nu i-a cumpărat fiicei sale o mașină mai scumpă: „Eu am...
"Am cheltuit peste 120.000 de euro ca să-mi rotunjesc formele". Cum arată suedeza Natasha după...
Florin Piersic, ajuns de urgență pe masa de operație! Care este starea de sănătate a...
"Nu a murit nimeni, a murit artistul Alex Mica în sufletele voastre". Cântărețul care a...
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Planeta Marte ar fi fost „locuibilă” în trecutul îndepărtat, a descoperit roverul Curiosity al NASA