VIDEO | Horoscop general, săptămâna 28 august – 3 septembrie 2023. Zodiile sunt influențate de Luna Plină din Pești

Publicat: 27/08/2023, 13:15

Află ce îți rezervă astrele pentru perioada 28 august – 3 septembrie 2023. Vezi previziunile astrologului Virginia Olteanu pentru săptămâna următoare!

Berbec – Păstrează un echilibru emoțional sănătos!

A păstra un echilibru între sarcinile și responsabilitățile cotidiene și partea emoțională, psihologică devine o prioritate, săptămâna aceasta. Modul în care îți gestionezi banii și resursele va fi reevaluat odată cu retrogradarea lui Uranus în Taur. Evită suprasolicitările și persoanele a căror abordare este critică și discriminatorie. Luna Plină din Pești te îndeamnă să-ți îmbrățișezi vulnerabilitățile și să alegi cu grijă oamenii sau relațiile în care investești timp și resurse. Fii mai atent la sănătate și deschis pe parte de medicină alternativă, se poate dovedi de mare folos.

Taur – Tensiuni într-o relație romantică sau un proiect de grup!

Uranus intră în mers retrograd în semnul tău, deci ai nevoie să evaluezi impactul schimbărilor pe care le-ai demarat în ultima perioadă. Dorința ta de a-ți pune în evidență talentul sau abilitățile creative pe plan personal sau profesional poate necesita unele compromisuri. Luna Plină din Pești scoate la suprafață unele tensiuni care vizează fie o relație romantică ale cărei perspective nu sunt clare, fie un proiect de grup care pune presiuni asupra ta. Chiar dacă devii mai serios și mai precaut în abordare, schimburile de idei sau modul de socializare este creativ, carismatic, dar și nonconformist.

Gemeni – Rămâi flexibil și intuitiv în fața tensiunilor socio-profesionale!

Modul cum ești perceput pe plan socio-profesional, respectul și autoritatea pe care le impui nu sunt momentan așa cum ți-ai dori să fie, iar Luna Plină din Pești va scoate acest lucru la suprafață. Poți să nu fii sigur de rolul social asumat sau să nu fii mulțumit de relația cu un șef care îți limitează libertatea de a-ți manifesta creativitatea, indiferent de caz poți resimți impactul acestor lucruri pe plan emoțional. Retrogradarea lui Uranus amplifică, de asemenea, nevoia de a cerceta mai mult pe parte de dezvoltare personală și vindecare. Încrederea ți-o recapeți făcând introspecție, meditație și urmându-ți intuiția.

Rac – Dificultăți de comunicare și filozofii diferite!

Un aspect de natură juridică, contractuală, un curs la care te-ai decis să te înscrii, un plan de călătorie, o strategie de marketing, relația cu un profesor – oricare dintre acestea se poate confrunta cu unele întârzieri sau obstacole pe care Luna Plină din Pești le va scoate la suprafață. Uranus retrogradează în Taur, deci strategia ta pe marginea unui proiect în care ai tot investit trebuie regândită. Deși comunicarea este îngreunată, o idee inspirată din partea cuiva îți poate oferi alte perspective de rezolvare a situației.

Leu – Evaluarea angajamentului într-un parteneriat!

Fie perspectivele tale financiare nu coincid cu cele ale unui partener, fie nu ești mulțumit de gradul de conexiune și intimitate care există între voi. Luna Plină din Pești te îndeamnă să evaluezi într-un mod serios angajamentul tău și al partenerului în relația respectivă. De asemenea, orice vizează o asigurare de viață, pensiile, o moștenire sau o afacere se poate află în vizorul tău. Chiar dacă retrogradarea lui Uranus în sectorul carierei te îndeamnă să evaluezi impactul unor obiective socio-profesionale, interacțiunea cu un șef sau o persoană influentă te avantajează.

Fecioară – Tensiuni într-un parteneriat sentimental sau profesional!

Situația unei colaborări profesionale sau relații sentimentale este în vizorul Lunii Pline din Pești care va scoate la iveală unele tensiuni în acele parteneriate în care obiectivele, valorile sau dorințele nu sunt comune. Distanțarea dintre tine și celălalt poate fi rezolvată dacă încerci să explici motivele unor acțiuni pe care le faci, însă claritatea și răbdarea în acest proces vor fi esențiale. Retrogradarea lui Uranus este un îndemn către revizuirea unor principii sau filosofii după care te-ai ghidat în ultima vreme pentru a vedea care mai sunt de actualitate.

Balanță – Păstrează calmul și echilibrul interior pentru a depăși mai ușor unele probleme!

Munca, sănătatea, modul în care îți gestionezi obligațiile și sarcinile zilnice întâmpină tot felul de greutăți, în ciuda dorinței de a face unele schimbări de imagine. Luna Plină din Pești evidențiază toate acele relații sau situații care pun presiune asupra ta, fizică sau psihică și te îndeamnă să fii mai serios și mai disciplinat cu tot ce tine de sănătate, alimentație sau stil de lucru. Faptul că Uranus retrogradează în Taur amplifică nevoia de a revizui unele chestiuni financiare, astfel încât să-ți asiguri o anumită stabilitate. O ședință de coaching sau consiliere terapeutică ajută cu redobândirea încrederii.

Scorpion – Tensiuni în relația cu copiii sau cu persoana iubita!

Interacțiunea cu copiii, așteptările pe care le ai de la o relație romantică, modul în care îți exprimi talentul și creativitatea pe marginea unui proiect personal sau de grup – oricare dintre acestea poate fi sursa unor nemulțumiri. Luna Plină din Pești generează o anumită distanță sau răceală față de ceva sau cineva, dacă nu te simți susținut, iubit sau apreciat așa cum ți-ai dori. Retrogradarea lui Uranus îți transmite că mai sunt aspecte de lucrat care îți pot îmbunătăți abilitățile de relaționare. Chiar săptămâna aceasta ai șansa să profiți de avantajele de a avea prieteni cu aceleași viziuni și interese.

Săgetător – Descoperă noi metode de gestionare a unor responsabilități!

O problemă de natură familială sau emoțională impactează sectorul socio-profesional, punând presiune asupra ta. Poate viza căminul, grija față de cineva mai în vârstă sau o stare sufletească mai puțin plăcută care necesită asumare și responsabilizare. Luna Plină din Pești scoate aceste lucruri la suprafață, însă poate fi un prilej potrivit pentru a găsi metode sau resurse noi la probleme mai vechi. Uranus retrogradează în Taur, îndemnându-te să reevaluezi satisfacția oferită de un loc de muncă sau sacrificiile pe care le faci pentru cineva.

Capricorn – Îmbină fermitatea cu diplomația în comunicare!

Pe parte de gândire și comunicare poți întâmpina tot felul de obstacole, deci este important să-ți păstrezi calmul și răbdarea. Luna Plină în Pești scoate la suprafață tot felul de tensiuni în negocieri, chestiuni juridice, sustinerea unor cursuri, realizarea unui plan de călătorie, promovarea unor idei, dar și orice vizează partea tehnică. Totuși, soluții se pot găsi dacă ești deschis la noi metode de negociere și dacă reușești să îmbini armonios fermitatea cu diplomația. Retrogradarea lui Uranus vizează sectorul creativității și al plăcerii, îndemnându-te să-ți reevaluezi pasiunile și interesele.

Vărsător – Reevaluarea unor chestiuni financiare!

Intrarea lui Uranus, a planetei care te guvernează – în mers retrograd, te îndeamnă să reflectezi asupra unor schimbări familiale sau emoționale din ultima perioadă. De asemenea, Luna Plină din Pești cere de la tine să devii mai realist și mai precaut în privința modului în care îți gestionezi banii și resursele, iar dacă poți găsi o variantă de a economisi într-un anumit fel, pune-o în practică. Dacă ești nevoit să renunți la ceva ce-ți place, profită de moment pentru a-ți demonstra ție însuți că nu te identifici cu acel lucru. Sustinerea o găsești în persoanele apropiate ție, care se pot dovedi a fi pline de inspirație.

Pești – Tensiuni în parteneriate sau colaborări!

Luna Plină din semnul tău trage un puternic semnal de alarmă vis-a-vis de orice fel de colaborare profesională sau relație sentimentală în care nu te simți apreciat emoțional sau financiar. Te poți simți ușor descurajat sau dezamăgit de unele lucruri sau persoane care nu se dovedesc demne de atenția și eforturile tale. Uranus retrogradează în Taur, deci ai de gând să cercetezi mai mult unele relații sau interese pe care le-ai întreținut până acum. O discuție cu cineva apropiat, o rudă sau un prieten te revitalizează ca de altfel și orice exerciții sau formă de mișcare pe care o faci.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O tânără din Marea Britanie a venit să petreacă pe litoral, la Constanța, și spune...
Stațiunea montană din România care este unică în toată Europa. Puțini turiști de la noi...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Un fost ministru a fost filmat omorându-și în bătaie soția, într-un restaurant. Imaginile au stârnit...
Pensia uriașă pe care o are Iohannis! A răbufnit și a aruncat pe „masă” o...
Ai cumpărat mici de mangaliță din supermarketurile Lidl? Ce ingrediente conțin, de fapt
Sfânta şi Marea Joi din Săptămâna Patimilor. Tradiții, obiceiuri şi superstiţii în Joia Neagră sau...
Adevărul despre starea gravă a lui Florin Piersic! Breaking news!
Câți mici a cumpărat un român de 1 Mai! Oamenilor nu le-a venit să creadă:...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat
Rusia a recucerit oraşul Robotyne, principala aşezare eliberată de Ucraina în 2023
RISC MAJOR în spațiul cosmic! Un cercetător avertizează că „suntem LA LIMITĂ”
Se verifică BANII românilor. Statul te OBLIGĂ să anunți. Ai termen legal până pe 25...
Cele mai aspectuoase aperitive pentru masa de Paști. Se prepară în 20 de minute
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice....
Ce plantă poate preveni cancerul? Are proprietăți miraculoase: elimină pietrele de la rinichi și tratează...
Florin Piersic, ajuns de urgență pe masa de operație! Care este starea de sănătate a...
"A făcut o mare greșeală că a renunțat la profesia de actor". Carmen Tănase, declarații...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Meteorologii anunță că vremea va fi schimbătoare în luna mai