VIDEO | Horoscop joi, 10 noiembrie 2022. Cine sunt nativii ghidați mai mult de intuiție decât de rațiune

Publicat: 10/11/2022, 06:00

Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de joi, 10 noiembrie 2022, urmărind horoscopul zilei valabil pentru nativii și ascendenții din toate zodiile.

Berbec

Astăzi ești agrenat în tot felul de discuții, cercetări, întâlniri fiind mai mult pe drumuri. Ești foarte activ, însă nu neapărat și foarte clar în modul în care comunici sau în care îl înțelegi pe celălalt, chiar dacă intențiile tale sunt cele mai bune. Este posibil ca cineva drag să aibă nevoie de ajutorul tău.

Taur

Chiar dacă ești mai flexibil și deschis la negociere, fii precaut cu propunerile care ți se fac, asigură-te că înțelegi bine termenii și condițiile. De asemenea, dacă vrei să cumperi ceva, nu te grăbi în achiziționarea acelui lucru, cercetează cu atenție înainte. Te poți simți mai încrezător în privința unui proiect de viitor.

Gemeni

Cauți să fii foarte organizat cu timpul pe care-l ai, astfel încât să reușești să ai timp și pentru tine, în ciuda volumului considerabil de muncă. Dacă cineva sau ceva par să te constrângă sau să te limiteze în vreun fel, uimește-l cu creativitatea de care dai dovadă în rezolvarea problemei.

Rac

Ai pus un plan la cale pentru a reuși să-l convingi pe celălalt de niște lucruri sau vrei să-l testezi într-un anumit fel pentru a vedea cum reacționează. Dacă realizezi că discuțiile mai serioase nu merg în direcția în care ți-o dorești, ați putea măcar să faceți o plimbare pentru a vă relaxa.

Leu

Chiar dacă ești mai flexibil și mai deschis către a discuta anumite lucruri cu o persoană cu care colaborezi, dar cu care nu te înțelegi foarte bine, asta nu înseamnă că ești dispus să faci prea multe compromisuri dacă aceasta nu dă nici un semn de schimbare. Visezi la niște lucruri pe care le păstrezi doar pentru tine.

Fecioara

Dacă te afli într-un cadru mai oficial sau într-o întrevedere cu o persoană publică, astăzi, caută să-ți organizezi cât mai bine agenda astfel încât să știi exact care îți sunt obiectivele. Există riscul unor neînțelegeri în comunicare sau mici probleme tehnice, însă poți miza liniștit pe calitățile tale comunicaționale pentru a-l întretine pe celălalt.

Balanță

Simți nevoia să-ți lărgesti orizonturile, fie printr-o călătorie, fie participând la un curs sau citind o carte, însă planurile pe care ți le faci s-ar putea să nu iasă întocmai cum speri. Dacă vrei să postezi ceva despre tine care să-ți atragă mai mulți fani, asigură-te că ești autentică și clară în acel mesaj, întrucât poți lăsa loc de interpretări. Dacă vrei să faci un cadou, fă-l cu tot sufletul.

Scorpion

Inima îți spune ceva, în timp ce mintea îți spune cu totul altceva, nu este ușor să te decizi pe cine să asculți. Faci multe calcule și analize de cum să acționezi mai bine, însă câteodată singura constantă este inconstanța și nu-ți rămâne decât să vezi cum te poți adapta mai bine la ceea ce vine.

Săgetător

Deși partenerul tău încearcă să creeze un mediu mai cooperant și mai armonios pentru a putea purta o discuție cu tine, nu-i va fi ușor să ajungă la tine. Chiar dacă aparent ești de acord cu un lucru, în esență te vei îndoi de cuvântul sau. Însă, inițiativa lui te face cu siguranță să te simți bine chiar dacă nu recunoști asta.

Capricorn

Chiar dacă ești foarte organizat și eficient, în modul în care îți gestionezi resursele sau sarcinile pe care le ai de făcut, asta nu înseamnă că și ceilalți sunt la fel ca tine, iar dacă munca ta depinde de ei, s-ar putea să nu fi cel mai încântat. Însă pe chestiuni care țin de creativitate și viziune, ești cel mai bun.

Vărsător

Printre multitudinea de sarcini și proiecte, reușești să-ți faci timp și pentru propriul copil sau un hobby pe care-l ai, care te mai relaxează un pic. Dacă discuția logică cu cineva nu funcționează, atunci folosește-te de alte metode pentru a ajunge la el, poate cu mai multă blândețe și înțelegere.

Pești

Asigură-te că persoanele cu care interacționezi sunt și pozitive pentru tine, iar dacă te decizi, în schimb, să stai un pic singur cu propriile gânduri, încearcă să te detașezi total de mediul exterior. Caută să te lași ghidat mai mult de intuiție decât de rațiune, în ce-ți propui să realizezi!

Urmăriți previziunile generale pentru săptămâna 7 – 13 noiembrie 2022:

Urmăriți horoscopul pentru carieră (7 – 13 noiembrie 2022):

Urmăriți horoscopul general pentru luna noiembrie:

Urmăriți horoscopul financiar pentru luna noiembrie:

Urmăriți horoscopul pentru carieră al lunii noiembrie:

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
"Nu există așa ceva". Reacția unui bărbat din Cehia la o terasă din România unde...
Roxana i-a șocat pe toți de 1 mai! A ajuns să fie cea mai tunată,...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Primele rezultate în cazul fetiței de 4 ani care a murit după ce a mâncat...
Stațiunea montană din România care este unică în toată Europa. Puțini turiști de la noi...
Declarații scandaloase ale unei vedete. Cum face sex la 85 de ani: „Încă pot să-mi...
"Banii noștri s-au dus". Doi tineri s-au trezit fără 10.000 de dolari în cont. Era...
Biletul de adio al fetei de 13 ani care s-a aruncat de la etaj, pentru...
Accidentul de la Suceava ar fi fost produs în mod intenționat. Victima și șoferul în...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat
Rusia a recucerit oraşul Robotyne, principala aşezare eliberată de Ucraina în 2023
Fenomenul El Niño SE TRANSFORMĂ chiar sub ochii lumii! Ce înseamnă asta
BANII românilor vor fi CONFISCAȚI. Decizia anunțată pe 2 Mai de Guvern: E funcțional sistemul
Putin vrea să distrugă NATO. N-are curaj să atace, dar aplică o strategie perversă
Ce a putut să găsească o tânără într-un burger de pui cumpărat de la un...
Se spală rufe azi, în Joia Mare? Ce spun preoții
Sebastian, provocat de băieți să o sărute pe Roberta. Cum au reacționat concurenții din casă....
"Nu a murit nimeni, a murit artistul Alex Mica în sufletele voastre". Cântărețul care a...
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Guglielmo Marconi, inventatorul telegrafiei fără fir. Părintele radioului modern