VIDEO | Horoscop joi, 22 decembrie 2022. Cine sunt nativii care trebuie să evite exagerările

Publicat: 22/12/2022, 06:00

Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de joi, 22 decembrie 2022, urmărind horoscopul zilei valabil pentru fiecare zodie și ascendent. Vezi previziunile astrologului Virginia Olteanu!

Berbec

O întâlnire neașteptată cu cineva se poate dovedi avantajoasă, financiar sau profesional. Scopul acțiunilor de astăzi este cunoașterea, creșterea sau expansiunea unor idei, sau proiecte, însă pentru a-ți atinge scopurile este nevoie să acționezi într-un mod strategic și organizat. Evită exagerările!

Taur

Poți surprinde astăzi prin modul nonconformist de exprimare a personalității, printr-o apariție excentrică în cadrul unui eveniment sau printr-o achiziție personală cu totul neobișnuită. Dacă totuși ești angrenat în gestionarea unei chestiuni financiare, păstrează o abordare realistă și fii atent la propunerile sau sfaturile care ți se oferă.

Gemeni

În orice tip de interacțiune încearcă să adopți o abordare clară și transparentă, nelăsând loc de nici un fel de interpretare, mai ales dacă este vizat planul profesional. Dacă cercetezi sau aprofundezi un anumit domeniu, reușești să asimilezi foarte bine informația, iar dacă ai parte de o conștientizare puternică, profită de ea!

Rac

Ai un randament foarte bun în utilizarea la maxim a resurselor, astfel încât să-ți atingi obiectivele cât mai eficient posibil. Însă este important să păstrezi echilibrul între muncă și relaxare, deoarece unele activități s-ar putea să-ți ocupe mai mult timp decât ai preconizat. Unele proiecte creative sau aspirații pe care le ai te stimulează într-un mod deosebit.

Leu

Cu cât interacționezi într-un mod mai asumat și mai echilibrat, cu atât cresc șansele de a evita unele neînțelegeri, care pot viza o lipsă de apreciere sau atenție din partea cuiva. Pe plan profesional poți veni cu o idee mai nonconformistă în privința unei chestiuni, idee care se va bucura rapid de susținerea celorlați.

Fecioară

În ciuda unei lipse de cooperare sau susținere din partea partenerului sau a unei persoane cu care colaborezi, dai dovadă de organizare și eficientă în activitățile planificate, care pot fi domestice sau profesionale. Ești dornic de ceva nou și diferit, fapt care te determină să cumperi sau să experimentezi ceva incitant și provocator.

Balanță

O zi dinamică fizic și intelectual, cu posibile drumuri, întâlniri sau diverse schimburi de idei. Cu cât îți vei prioritiza mai bine activitățile, cu atât randamentul tău va fi mai mare. Ești inspirată în privința cadourilor pentru cei dragi, dar și creativă în modul în care organizezi unele lucruri prin casă cu ocazia sărbătorilor.

Scorpion

Resursele tale, dorințele tale, poftele sau valoarea ta personală sunt importante astăzi, însă evită să fii prea indulgent sau cheltuitor în unele privințe. Un mesaj neașteptat sau o propunere din partea cuiva te scoate din zona de confort, stimulându-ți simțurile.

Săgetător

Organizarea, disciplina mentală și gândirea pozitivă sunt atu-urile zilei de azi, care te vor ajuta în a depăși chiar și acele momente în care ți-ai putea pierde motivația sau concentrarea. Mai mult decât atât, poți descoperi că sunt variante mai ușoare de a rezolva unele situații, trebuie doar să fii flexibil și adaptabil.

Capricorn

Fii mai selectiv în privința oamenilor, informațiilor sau mediilor frecventate astăzi, întrucât nu toate sunt cele mai clare sau cele mai benefice pentru tine. Stai departe de tot ce nu-ți respectă principiile sau valorile. Poți face o achiziție personală mai excentrică sau diferită de ceea ce cumperi în mod uzual.

Vărsător

Oricât de mult ai vrea să ajungi sau să susții pe cineva astăzi, încearcă să o faci într-un mod înțelept și asumat chiar dacă celălalt și-ar dori altceva de la tine. Îmbină idealismul cu pragmatismul. Poți conștientiza ceva despre tine la care nu te-ai fi gândit până acum, dar care îți amplifică siguranța sau valoarea de sine.

Pești

Poți fi indecis dacă să te conformezi unor dorințe, standarde sau solicitări din partea cuiva, întrucât nu ești foarte sigur că rezonezi cu ele. Încearcă să faci o analiză interioară rapidă și sinceră pentru a vedea ce-ți dorești de fapt. O conversație cu un prieten, un mesaj sau o știre pe care o auzi în treacăt pare să te încânte, din diverse motive.

Urmăriți previziunile generale pentru săptămâna 19-25 decembrie 2022:

Urmăriți horoscopul pentru carieră (19-25 decembrie 2022):

Urmăriți horoscopul general pentru luna decembrie:

Urmăriți horoscopul pentru carieră pentru luna decembrie:

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
GALERIE FOTO. Cum arată Cernobîl și Pripiat la 38 de ani de la dezastrul nuclear...
Tradiții și obiceiuri la români. Ce nu ai voie să faci în Duminica de Florii...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au...
Am făcut calculul complet! Ce pensie va primi un român, dacă a muncit exact 25...
S-a transformat total după ce a fost diagnosticat cu cancer. Fostul prezentator i-a ȘOCAT pe...
Cât vor primi românii în mână după creşterile salariale de la 1 iulie. Cum se...
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta...
S-a aflat! Vor întârzia sau nu pensiile în luna mai 2024? Daniel Baciu a făcut...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Răsturnare de situaţie din piaţa muncii. Exodul a luat sfârşit: Procentul românilor care caută activ...
RUINELE unui ORAȘ imens, găsite pe planeta Marte? Cercetătorii, ULUIȚI!
Capcana legată de BANII DE PENSIE. Abia acum s-a aflat ce se poate întâmpla
Este cea mai bizară insulă din lume. Puțini oameni au curaj să se apropie de...
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin....
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta...
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
De ce Lora nu a devenit mamă până la 41 de ani: "Eu mă simt...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Cum au trecut razele cosmice prin atmosfera Pământului acum 41.000 de ani?