VIDEO | Horoscop luni, 12 decembrie 2022. Care sunt zodiile influențate de intrarea Lunii în Leu

Publicat: 12/12/2022, 06:00

Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de luni, 12 decembrie 2022, urmărind horoscopul zilei valabil pentru nativii și ascendenții din toate zodiile. Vezi previziunile astrologului Virginia Olteanu!

Berbec

Energia și optimismul pe care le simți astăzi nu susțin neapărat activitățile sau lucrurile mai serioase care cer de la tine mai multă concentrare și focusare. Dorințele tale sunt mai intense și te abții cu greu de la ce-ți place, chiar și atunci când aceste plăceri necesită unele cheltuieli mai mari.

Taur

Deși ești, poate, mai retras astăzi și mai atent la nevoile tale, nu eziți să-ți arăți nemulțumirea atunci când unele sarcini sau solicitări profesionale îți dau planurile peste cap. Părerea ta, proiectul tău, strategia ta sunt cele care contează pentru tine, iar dacă celălalt nu înțelege asta, nu ești dispus să faci prea multe concesii.

Gemeni

Ești foarte activ astăzi, atât fizic cât și intelectual. Ești prins în tot felul de discuții, întâlniri sau ești mai mult pe drumuri. În unele momente vei fi nevoit să-ți aperi punctul de vedere cu multă asertivitate și curaj, chiar dacă în mod normal ai fi fost mai reținut în modul în care comunici. Evită subiectivitatea în interacțiunea cu ceilalți.

Rac

Astăzi ești mai hotărât să te răsfeți, să-ți îndeplinești unele dorințe sau pofte chiar dacă perspectiva calculată și pragmatică a partenerului de cuplu nu se potrivește cu a ta. Evita încăpățânarea sau posesivitatea și încearcă să fii cât mai realist cu modul în care îți gestionezi resursele. Va fi greu să reziști unor alimente bogate în calorii.

Leu

Cu Luna în propriul tău semn unele dorințe sau nevoi devin extrem de importante pentru tine, însă va trebui să găsești metoda potrivită de a te împărți eficient între ce-ți place și ce trebuie. Abordarea ta mai individualistă nu-ți permite să te lași constrâns de ceva sau cineva, deci vei face tot posibilul să găsești variante alternative de rezolvare.

Fecioară

Nu miza pe emoțiile zilei de astăzi, poți exagera anumite lucruri. Ești mai circumspect în privința unor aspecte iar o discuție cu cineva, o informație sau un mesaj preluat de pe un anumit site nu face decât să-ți amplifice anumite insecurități. Comunicarea cu partenerul de cuplu nu este foarte clară, încearcă să-ți păstrezi discernământul.

Balanță

Idealismul tău în privința unui proiect sau a unei relații de prietenie se lovește de o perspectivă mai pragmatică și mai realistă. Ai nevoie să te asiguri că planul tău este unul realizabil financiar sau că valorile și interesele într-o relație de prietenie coincid. Deși vrei să ai mai mult timp pentru tine, unele angajamente par urgente.

Scorpion

Ești foarte energic și dinamic în modul în care acționezi, dar în egală măsură la fel de prompt în reacție atunci când cineva te suprinde cu o atitudine nepotrivită. Nu este o zi favorabilă pentru negocieri sau colaborări, întrucât perspectivele pot fi destul de diferite și greu de reconciliat. Te-ar ajuta să fii un pic mai detașat.

Săgetător

Va trebui să te organizezi cât mai eficient, dacă vrei să-ți duci la capăt tot ce ți-ai propus pentru ziua de astăzi. Pe de o parte vrei să faci lucruri sau activități pentru tine care să contribuie la creșterea și devoltarea ta, iar pe de altă parte unele sarcini sau responsabilități administrative au nevoie să fie rezolvate urgent.

Capricorn

Atitudinea sau comportamentul persoanei iubite te ia prin surprindere într-un mod mai puțin plăcut fapt care te face să te îndoiești de reciprocitatea unor sentimente. Sau poate tu nu poți renunța la ceva ce este foarte important pentru tine, tinzând să-ți impui unele dorințe sau așteptări asupra celuilalt. Încearcă să fii sincer cu tine.

Vărsător

Cu Luna în Leu în sectorul parteneriatelor tale, interacțiunea cu celălalt are nevoie de compromisuri și un pic de ajustare din partea ambelor părți dacă se dorește atingerea unui acord satisfăcător. Unele așteptări par exagerate și tind să te enerveze un pic, însă caută să înțelegi mai bine motivațiile celuilalt, s-ar putea să aibă mai mult sens decât crezi.

Pești

Deși ești foarte dedicat și implicat în ce vrei să realizezi, fie pe plan domestic fie pe plan profesional, ai nevoie să-ți ajustezi modul de lucru și la nevoile sau ritmul celor din jurul tău, fapt care nu te încântă prea mult. Unele chestiuni care apar neașteptat te pot agita un pic, însă încearcă să nu te împarți în prea multe direcții în același timp.

Urmăriți previziunile generale pentru săptămâna 12 – 18 decembrie 2022:

Urmăriți horoscopul pentru carieră (12 – 18 decembrie 2022):

Urmăriți horoscopul general pentru luna decembrie:

Urmăriți horoscopul pentru carieră pentru luna decembrie:

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
FOTO. Ceasul celui mai bogat pasager de pe Titanic a fost vândut la licitaţie pentru...
Locul de basm din România pe care puțini turiști îl știu. Ascunde un mare secret,...
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Bilanț dezastruos pentru ruși, potrivit oficialilor britanici. Pierderile Rusiei în Ucraina se apropie de jumătate...
BREAKING! Anunț de la Buckingham despre starea de sănătate a Regelui Charles. Comunicat oficial emis...
Boala care se răspândește RAPID în lume! Record de îmbolnăviri: experții avertizează populația
Angajatorii care oferă salarii în România de 2.000 de euro, dar nu găsesc oameni interesaţi:...
O celebră influenceră de pe TikTok a fost împușcată mortal în fața casei sale. Motivul...
Tragedie în stațiunea Mamaia. Un bărbat s-a înecat în mare, chiar în ziua de Florii
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Răsturnare de situaţie din piaţa muncii. Exodul a luat sfârşit: Procentul românilor care caută activ...
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
GABRIELA FIREA, marea lovitură în politică. RĂSTURNARE de situație, chiar înainte de alegeri
Misterul icoanei de Florii. De ce apare Hristos trist
Cine a câștigat a 11-a gală Te cunosc de undeva!. Punctele concurenților de la canapea...
O celebră influenceră de pe TikTok a fost împușcată mortal în fața casei sale. Motivul...
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
Pericolul din micii de 1 Mai! ANPC trage un semnal de alamă: „Aveți grijă la...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Frații Lumière și Revoluția Cinematografică