VIDEO | Horoscop luni, 16 ianuarie 2023. „Să fim de acord că nu suntem de acord”, secretul zilei de astăzi pentru o anumită zodie

Publicat: 16/01/2023, 06:00

Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de luni, 16 ianuarie 2023, urmărind horoscopul zilei valabil pentru fiecare zodie. Vezi previziunile astrologului Virginia Olteanu!

Berbec

O zi cu experiențe mai intense și provocatoare în care îți va fi greu să păstrezi controlul asupra unor evenimente sau situații care te pot lua prin suprindere. Fii precaut, dar mai ales realist în privința planului financiar sau a unor posibile investiții. Lasă-te ghidat de intuiție și de profunzimea unor analize.

Taur

Interacțiunea cu celălalt, fie personală, fie profesională, este ușor tensionată, iar acest lucru se poate datora unor valori sau perspective diferite. Însă, dacă ești nevoit să întreprinzi o cercetare anume pe cont propriu, te descurci excelent, mobilizându-ți toate resursele pe care le ai disponibile.

Gemeni

Nu te aștepta ca tot ce ți-ai propus pentru astăzi să decurgă în ritmul său modul dorit de tine, cu cât ești mai dispus să improvizezi cu atât vei avea mai mult de câștigat. De asemenea, încearcă să fii deschis și către un alt mod de a face lucrurile sau o nouă perspectivă, nu strică să ieși din rutina zilnică.

Rac

Interacțiunea cu persoana iubită sau chiar cu propriul copil te poate agita un pic, deoarece dorințele sau nevoile lor nu se potrivesc cu obiectivele tale, însă dacă negociezi unele lucruri, situația se poate ameliora. Demersurile de natură creativă sau artistică sunt favorizate, ai șansa să te pui în valoare prin ceva ce realizezi din pură pasiune.

Leu

Dacă tu și șeful tău sau cineva apropiat din mediul familial vedeți lucrurile altfel, având metode diferite de a rezolva o situație, nu-ți face problema, deoarece ai toate instrumentele necesare pentru a demonstra eficiența și productivitatea propriei tale strategii. Cu răbdare și atenție totul se rezolvă.

Fecioară

Dacă te confrunți cu o problemă tehnică sau adminstrativă sau dacă comunicarea cu cineva nu decurge așa cum ți-ai dori, deoarece vedeți lucrurile diferit, încearcă o metodă nouă, s-ar putea să rămâi surprins de rezultat. Dacă te simți destul de inspirat în a posta ceva sau a-ți faci mesajul cunoscut, nu ezita!

Balanță

Dorințele sau poftele tale sunt astăzi mai intense decât de obicei, însă cu cât vei reuși să păstrezi un control mai bun asupra lor cu atât poți evita unele cheltuieli inutile. La capitolul „organizare și eficiență” stai bine, atâta timp cât ești realist în privința obiectivelor pe care ți le propui.

Scorpion

„Să fim de acord că nu suntem de acord” este secretul zilei de astăzi. Cu cât vei accepta mai repede acest lucru, cu atât vei trece mai ușor peste unele divergențe, eliberându-te de orice fel de presiune. Pe seară, te lași purtat de unele dorințe sau planuri personale care au ca scop să te pună mai bine în valoare.

Săgetător

Poți fi un pic mai introvertit astăzi, analizând în profunzime unele chestiuni personale sau financiare. Dacă simți că unele situații sau persoane pun o presiune prea mare asupra ta, fapt care te poate agita sau îngrijora, cu cât reușești să-ți păstrezi gândurile pozitive cu atât mai repede vei găsi soluția potrivită.

Capricorn

Un proiect important pentru tine se poate confrunta cu unele întârzieri sau obstacole neașteptate, însă pe măsură ce evaluezi situația cu atenție realizezi că te poți readapta cu ușurință. Ajută în schimb să fii realist în privința resurselor pe care vrei să le investești în acest proiect.

Vărsător

Poate să fie o adevărată provocare să-ți ascunzi emoțiile astăzi, când unele chestiuni familiale sau emoționale pun o presiune mare asupra ta. Poate sa fie de folos să apelezi la ajutorul unei persoane apropiate care te poate asculta și chiar ghida în anumite privințe, ajutându-te să-ți recapeți echilibrul și stabilitatea.

Pești

Dacă o veste neașteptată te ia prin suprindere sau dacă asculți o știre, un mesaj care nu este neapărat unul foarte comod sau plăcut, încearcă să nu te lași copleșit de griji sau temeri. De fapt, dacă stai să te gândești mai bine s-ar putea să fie ocazia perfectă pentru a te elibera de ceva anume și de a vedea lucrurile din altă lumină.

Horoscopul general pentru săptămâna 16-22 ianuarie:

Horoscop carieră pentru săptămâna 16-22 ianuarie:

Urmăriți horoscopul general pentru luna ianuarie:

Urmăriți horoscopul pentru carieră din luna ianuarie:

Urmăriți horoscopul pentru finanțe din luna ianuarie:

Urmăriți previziunile pentru anul 2023:

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut...
VIDEO EXPLOZIV | Lider PNL, surprins când o posedă în mașina de serviciu pe tanti...
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
„Hammer time”: O bombă de fabricație franceză lansată de ucraineni distruge o clădire plină de...
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Vremea 1 - 29 aprilie 2024. Începem săptămâna cu 31 de grade Celsius. Meteorologii se...
Ies la iveală noi detalii despre Mirel. Tânărul este cunoscut pentru agresivitate: "Era foarte obsesiv,...
Tatăl Andreei, studenta la Medicină, ucisă cu bestialitate, nu s-a putut dezlipi de sicriul cu...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Motivul inedit pentru care Volkswagen modifică logo-ul bine-cunosut - VIDEO
Actorul Steven Seagal le-a vizitat pe victimele atacului terorist de la Moscova
Boala CIUDATĂ care apare DOAR în creierul oamenilor SĂRACI
Intră în vigoare de la 1 APRILIE. Schimbarea care afectează direct extrem de mulți români
Grigore Caramalac, crima organizată, sportul şi propaganda rusească în Republica Moldova (II)
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Mama Andreei, prăbușită de durere la înmormântarea fiicei sale, ucise fără milă de studentul la...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
Tatăl lui Mirel Dragomir, despre crima sângeroasă comisă de fiul său: "Nu pot să-l privesc...
BANCUL ZILEI. Învățătoarea: Bulă, îți dau un bilet să îl duci lu’ taică-tu. Dar să...
Test de cultură generală. Care a fost prima țară care a trecut la ora de...