VIDEO | Horoscop luni, 28 noiembrie 2022. Lista nativilor pentru care seara vine cu unele vești și stări neplăcute

Publicat: 28/11/2022, 06:00

Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de luni, 28 noiembrie 2022, urmărind horoscopul zilei valabil pentru nativii și ascendenții din toate zodiile. Vezi previziunile astrologului Virginia Olteanu!

Berbec

O zi perfectă pentru lărgirea orizonturilor. Te simți liber și nonconformist, dornic să interacționezi cu acei oameni sau grupuri cu care împărtășești aceleași aspirații și obiective. Te poți implica într-un proiect sau activitate de grup sau faci un plan de călătorie cu un prieten. Pe seară, o chestiune financiară te ia prin suprindere.

Taur

Ești sigur și încrezător în tine, iar dacă îți asumi anumite sarcini sau responsabilități profesionale, le vei duce la capăt cu succes. Modul în care ești perceput de ceilalți contează pentru tine și ești dornic să te pui mai mult în valoare. Dacă cineva încearcă să-ți impună ceva… vei reacționa pe loc.

Gemeni

Întâlnirile sau discuțiile de astăzi sunt benefice și îți deschid noi orizonturi, iar tu ești deschis către soluții și metode noi. Ai o atitudine cooperantă și armonioasă, fapt care îți facilitează interacțiunea cu ceilalți. Dacă ești angrenat într-o cercetare sau un studiu anume, poți face progrese semnificative. Evită orice te-ar putea agita, înainte de culcare.

Rac

Ești focusat pe tot felul de analize sau calcule, fie personale, fie financiare, și cauți să planifici totul cu mare grijă. Vrei să te asiguri că ai resursele necesare pentru a-ți achita diverse datorii sau cheltuieli într-un mod cât mai eficient. Dacă poți să și economisești ceva… ar fi de minune. Pe seară, o discuție cu cineva te poate neliniști un pic.

Leu

Nevoia de cooperare cu celălalt este amplificată, iar dacă ești angrenat într-un proiect sau o activitate de grup, poți face progrese avantajoase. Te pui mai ușor în evidență și pe plan social, întrucât știi exact cum să te faci plăcut și admirat. Pe seară atitudinea cuiva te deranjează vizibil.

Fecioară

Ai spor și reușită în tot ce-ți propui să realizezi și cauți să faci totul cât mai bine posibil. Deși ai de planificat o groază de chestii, fie de natură profesională, fie domestică, se pare că deții bagheta magică care le pune pe toate la locul lor. Însă, pe seară, o veste neașteptată mai adaugă ceva pe listă.

Balanță

Astăzi ești creativă, romantică, noncoformistă! Poți să socializezi cu multă ușurință și te lași ușor angrenată în interacțiunile cu acei oameni care au obiective sau hobby-uri asemănătoare cu ale tale. O zi potrivită pentru activități cu persoana iubită, chiar dacă pe seară ceva anume te nemulțumește un pic.

Scorpion

Astăzi ești mai introvertit și mai atent la interior decât la exterior. Cauți confortul propriului cămin sau al acelor oameni în prezența cărora te simți familiar și în siguranță. Te analizezi cu atenție și cauți să vezi cum poți schimba anumite lucruri pentru a te pune mai bine în evidență. Pe seară… devii mai neliniștit.

Săgetător

O zi activă, atât fizic cât și intelectual, însă este bine să nu te împărți în prea multe direcții! Ești deschis și flexibil la ideile și schimburile de experiență cu cei din mediul înconjurător întrucât consideri că acestea îți pot susține personalitatea. O zi care favorizează comunicarea de orice natură, schimburile și negocierile.

Capricorn

Astăzi reușești să-ți folosești toate resursele pe care le ai la dispoziție, timpul, banii și efortul într-un mod practic și eficient. Ești flexibil în abordare și cauți să descoperi soluțiile cele mai rapide și mai facile. Necesitatea unor cheltuieli devine urgentă pe seară, fapt care nu te încântă neapărat.

Vărsător

Cu luna în propriul tău semn ești asertiv și dornic de schimbare. O conversație sau prezența unui prieten îți dă mai multă încredere în tine, întrucât te susține într-un proiect important pentru tine. Ce te nemulțumește vine din zona căminului unde ceva sau cineva nu este în asentimentul tău.

Pești

Astăzi preferi să analizezi sau să coordonezi lucrurile din spatele scenei, ți se pare că în felul acesta ai mai multă libertate. Poți să întreprinzi o cercetare sau să te documentezi asupra unor chestiuni personale sau profesionale. O veste neașteptată, pe seară, pare să apese un punct sensibil pentru tine.

Urmăriți horoscopul pentru carieră (28 noiembrie – 4 decembrie 2022):

Urmăriți previziunile generale pentru săptămâna 28 noiembrie – 4 decembrie 2022:

Urmăriți horoscopul general pentru luna noiembrie:

Urmăriți horoscopul financiar pentru luna noiembrie:

Urmăriți horoscopul pentru carieră al lunii noiembrie:

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut...
VIDEO EXPLOZIV | Lider PNL, surprins când o posedă în mașina de serviciu pe tanti...
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
„Hammer time”: O bombă de fabricație franceză lansată de ucraineni distruge o clădire plină de...
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Vremea 1 - 29 aprilie 2024. Începem săptămâna cu 31 de grade Celsius. Meteorologii se...
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe...
Tatăl Andreei, studenta la Medicină, ucisă cu bestialitate, nu s-a putut dezlipi de sicriul cu...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Inspectorii RAR au ieșit la control în trafic. Ce au descoperit? GALERIE FOTO
Actorul Steven Seagal le-a vizitat pe victimele atacului terorist de la Moscova
Boala CIUDATĂ care apare DOAR în creierul oamenilor SĂRACI
Halep a fost BLOCATĂ. Decizia finală în circuitul WTA
Capcana STB pentru șoferii nesimțiți. Nimeni nu mai scapă
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Mama Andreei, prăbușită de durere la înmormântarea fiicei sale, ucise fără milă de studentul la...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
Tatăl lui Mirel Dragomir, despre crima sângeroasă comisă de fiul său: "Nu pot să-l privesc...
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Test de cultură generală. Care a fost prima țară care a trecut la ora de...