VIDEO | Horoscop marți, 11 aprilie 2023. Planeta Venus intră în Gemeni și influențează toate zodiile

Publicat: 11/04/2023, 06:00

Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de marți, 11 aprilie 2023, urmărind horoscopul zilei valabil pentru fiecare zodie. Vezi previziunile astrologului Virginia Olteanu!

Berbec

Ești încrezător și optimist în privința demarării unui proiect sau a unei idei importante pentru tine, iar dacă în prima parte a zilei poți avea o ușoară stare de confuzie, din a doua parte vei fi mai stabil emoțional și mai strategic în abordare. Venus intră în Gemeni astăzi, stimulându-ți curiozitatea în privința unor noi domenii sau interese, dar și apetitul pentru comunicare și interrelaționare.

Taur

Dacă sperai la niște lucruri care se dovedesc a nu fi ceea ce ți-ai fi dorit, te reorientezi pe loc într-un mod practic și eficient. O veste pe care o primești într-un mod confidențial sau susținerea cuiva poate să-ți genereze un real sentiment de bucurie și încântare. Venus, planeta care te guvernează, intră astăzi în Gemeni, susținându-te în a te focusa mai mult pe partea de bani și valori, dar și amplificarea valorii personale în exterior.

Gemeni

Deși unele chestiuni profesionale nu par să fie cele mai sigure sau nu știi exact cum să abordezi situația, cu răbdare și perseverență reușești să te organizezi eficient pentru a le rezolva. Un sfat sau susținerea din partea unui prieten apare la momentul potrivit. Venus intră astăzi în propriul tău semn, amplificând dorința de a-ți exprima personalitatea investind mai mult în acele lucruri, relații sau activități care îți deschid noi orizonturi.

Rac

Unele sarcini sau responsabilități îți pot lua mai mult timp decât ai preconizat, însă cu răbdare le duci pe toate la capăt. Un proiect de natură profesională în care ai investit până acum decurge satisfăcător, cineva îți poate da vești bune confirmându-ți unele lucruri. Venus intră astăzi în Gemeni, activând un sector al regăsirii de sine și al vindecării, ceea ce te determină să fii mai atent în evaluarea unor resurse sau relații.

Leu

Dacă nu ești mulțumit, inițial, de modul în care ești evaluat sau nu ai înțeles exact ce se așteaptă de la tine, în cazul unor negocieri, vei face tot posibilul să clarifici lucrurile. Un plan de călătorie, o cercetare pe care o faci sau un schimb de cunoștințe cu cineva din străinătate îți poate crea un real sentiment de încântare. Intrarea lui Venus în Gemeni de astăzi te îndeamnă să te bucuri mai mult de acei oameni cu care împărtășești din plăceri, hobby-uri sau interese.

Fecioară

Realizezi că reușita unui proiect depinde de eficiența oamenilor implicați așa, dacă unele persoane nu se dovedesc serioase, te reorientezi rapid către cele potrivite. Venus intră astăzi în Gemeni, amplificând dorința de a te evidenția pe plan profesional, prin abilitățile și munca depusă, dar și prin abilitatea de a întreține relațiile potrivite. Poți avea unele câștiguri pe marginea unui proiect de natură profesională, o idee de business sau o asociere.

Balanță

Nu te supraaglomera și nu-ți dispersa atenția în prea multe direcții. Cu cât vei prioritiza mai mult, cu atât vei deveni mai eficient/ă. Venus, planeta care te guvernează, intră în Gemeni, amplificându-ți dorința de a investi mai mult în acele relații sau domenii care aduc o creștere sau o dezvoltare a cunoașterii personale. În același timp, o relație cheie din viața ta, sentimentală sau profesională, se dovedește de bun augur.

Scorpion

Fii mai precaut în privința cheltuielilor sau a investițiilor pe care le faci astăzi. Cu cât vei cerceta mai bine înainte, cu atât vei alege mai conștient și mai potrivit cu nevoile tale. Poți avea o reușită pe marginea unui proiect la serviciu, îți atingi un target pe care îl aveai setat de ceva timp, fapt care te binedispune. Venus intră în Gemeni, amplificând dorința de mai multă afecțiune și intimitate sau de a te înțelege mai profund semnificația unor relații în viața ta.

Săgetător

Poate nu începi ziua foarte clar în privința unor chestiuni, însă cu siguranță o vei încheia într-o notă mai stabilă și mai hotărâtă. Venus intră în Gemeni, stimulând sectorul parteneriatelor tale printr-o comunicare mai intensă, dar și mai profundă cu oamenii cu care rezonezi. Sentimental, te poți bucura de o reală conexiune cu persoana iubită sau modul în care îți exprimi sentimentele sau afecțiunea. Are ceva special, astăzi. Creativitatea ta este la cote maxime.

Capricorn

Chiar dacă inițial unele aranjamente pentru astăzi par să nu decurgă așa cum îți planificaseși, pe măsură ce Luna intră în propriul tău semn… te decizi să pui lucrurile la punct. Venus intră în Gemeni, amplificând spiritul organizatoric și natura practică, care oricum te caracterizează, însă aducând o notă mai plăcută în interacțiunea cu colegii. În același timp, o chestiune familială sau emoțională îți creează un sentiment plăcut, de siguranță emoțională sau împlinire.

Vărsător

Oricât de încrezător ești în sprijinul cuiva sau în promisiunile făcute, încearcă totuși să tratezi totul într-un mod realist și practic pentru a te asigura de stabilitatea unui lucru sau situații. Venus intră astăzi în Gemeni, amplificând nevoia de socializare și de a te bucura de noi hobby-uri, interese, dar și de o conexiune mai profundă cu ceea ce iubești. Un schimb de idei cu cineva – sau o idee pe care o ai de ceva timp – se dovedește de bun augur pentru planurile tale.

Pești

Poate în prima parte a zilei nu ai chiar starea necesară să te ocupi de unele chestiuni, însă vei recupera cu multă eficiență mai pe după-amiază. Venus intră în Gemeni, creând cadrul perfect pentru a te conecta mai profund cu mediul familial, cu propriul suflet sau cu un loc anume pe care vrei să-l înfrumusețezi. Poți simți nevoia să celebrezi reușita unui proiect în care ai investit până acum, iar susținerea cuiva apropriat te binedispune.

Horoscop general 10-16 aprilie 2023:

Horoscop general luna aprilie 2023:

Urmăriți previziunile pentru anul 2023:

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O tânără care a crezut că este mahmură a ajuns până la urmă la spital...
Imagini demențiale cu prezentatorul PRO TV: s-a cherchelit, a făcut show, iar finalul e fabulos!
FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
După ce a câștigat 1 milion $ la loterie, o femeie s-a gândit să mai...
Tradiții și obiceiuri de Vinerea Mare. Ce nu trebuie să faci în data de 3...
A crezut că a BĂUT peste măsură și a ajuns la spital. Medicii, ȘOCAȚI de...
Vremea 6 mai - 3 iunie 2024. La începutul săptămânii viitoare, temperaturile vor depăși 26...
Biletul de adio al fetei de 13 ani care s-a aruncat de la etaj, pentru...
Bărbat de 33 de ani, răpit din parcarea unui bloc din Capitală! Acesta a fost...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat
Avertismentul sumbru şi profetic al lui Macron pentru Europa, o regiune în pericol de moarte...
Erupție GIGANTICĂ pe Soare! Radiațiile AU AJUNS deja pe Pământ
S-a stins marele artist al României. A fost cunoscut în întreaga lume
Netflix, serialul surpriză înainte de Paște. I-a captivat pe români
Ce a putut să găsească o tânără într-un burger de pui cumpărat de la un...
Se spală rufe azi, în Joia Mare? Ce spun preoții
Sebastian, provocat de băieți să o sărute pe Roberta. Cum au reacționat concurenții din casă....
Oana Roman, dezvăluiri dureroase despre cea mai neagră noapte din viața ei. A fost la...
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
André-Marie Ampère, unul dintre fondatorii științei electromagnetismului clasic