VIDEO | Horoscop marți, 3 ianuarie 2023. Nativii care profită de pe urma intrării planetei Venus în Vărsător

Publicat: 03/01/2023, 06:00

Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de marți, 3 ianuarie 2023, urmărind horoscopul zilei valabil pentru fiecare zodie. Vezi previziunile astrologului Virginia Olteanu!

Berbec

O zi efervescentă! Ești optimist, iar simțul umorului se simte din plin. Dezbați domenii de interes pentru tine cu oameni cu care rezonezi. Singura recomandare ar fi să eviți graba sau impulsivitatea. Venus intră în Vărsător, activând sectorul prieteniilor și al idealurilor, deci dorințele tale se vor focusa pe îndeplinirea unor obiective de viitor în următoarea perioadă.

Taur

Ai o stare psihică bună, dar și proactivă. Dacă-ți propui ceva, nu renunți până nu-ți vezi obiectivul atins cu succes. Ți se recomandă mai multă prudență, cu unele cheltuieli. Venus, planeta care te guvernează intră în Vărsător activând sectorul carierei tale și al imaginii sociale, deci în următoarea perioadă ai șansa să-ți amplifici profilul și vizibilitatea.

Gemeni

Cu Luna conjunctă cu Marte în propriul tău semn, îți va fi greu să nu reacționezi instant dacă cineva forțează nota, însă grație energiilor benefice ale zilei de azi, ai șansa să canalizezi acel surplus de energie și pasiune constructiv. Venus intră în Vărsător, activând sectorul cunoașterii și al adevărului, deci în următoarea perioadă a-ți lărgi orizonturile și perspectivele va fi extrem de important.

Rac

Chiar dacă poate nu acționezi la modul cel mai vizibil, te asiguri că tu ești cel care coordonează lucrurile din spatele scenei și o faci într-un mod strategic și inspirat. Poți avea succes în ce-ți propui, însă asigură-te că nu forțezi unele lucruri. Sectorul afacerilor și al investițiilor este dinamizat de intrarea lui Venus în Vărsător, deci vești bune pentru tine.

Leu

Ești foarte dinamic și proactiv, astăzi. Unele discuții cu un prieten sau cu partenerul vizând anumite planuri sau obiective sunt pline de pasiune și entuziasm. Pot viza o călătorie, un curs sau anumite chestiuni juridice. Venus intră în Vărsător, activând sectorul parteneriatelor, deci în următoarea perioadă îți poți înbunătăți calitatea relațiilor și a abilităților de negociere.

Fecioara

O zi în care vei avea nevoie să-i mobilizezi pe ceilalți, însă evită să o faci într-un mod prea autoritar. Dacă sunt chestiuni de care trebuie să te ocupi, încrederea în tine și precizia de care dai dovadă te susțin din plin. Sectorul sănătății, al muncii și rutinei zilnice este dinamizat de intrarea lui Venus în Vărsător, deci în următoarea perioadă îți poți înbunătăți sănătatea, relațiile cu colegii de muncă, dar și creativitatea în activitățile zilnice.

Balanța

Poți fi un pic mai tranșant/ă în apărarea unui punct de vedere sau sari în apărarea cuiva, dacă știi că la mijloc există o nedreptate. Dacă studiezi ceva anume, ești super încântat/ă de informațiile descoperite. Venus, planeta care te guvernează intră astăzi în Vărsător, activând sectorul iubirii și al creativității, deci tot ce ține de o relație romantică, copiii, creativitate, social, educație sunt amplificate în următoarea perioadă.

Scorpion

Satisfacerea unor dorințe este foarte importantă pentru tine, iar dacă nu-ți atingi obiectivele în ritmul dorit de tine, te poți frustra foarte ușor. Norocul constă în faptul că ești dispus să reiei un lucru de câte ori este nevoie pentru a reuși. Venus intră în Vărsător, amplificând sectorul familiei, căminului și planul emoțional, deci în următoarea perioadă poți face unele schimbări de decor interior și exterior pentru a avea mai mult spațiu și libertate de mișcare.

Săgetător

Fie te lași mobilizat de partenerul de cuplu, fie tu ești cel însărcinat cu mobilizarea, însă este important să fiți atenți la modul cum interacționați. Puneți la cale ceva antrenant și sunteți entuziasmați. Sectorul gândirii și al comunicării ești activat de intrarea lui Venus în Vărsător, care îți amplifică în următoarea perioadă curiozitatea, nevoia de interacțiune dar și de informare în domenii de interes pentru tine.

Capricorn

Ești determinat și entuziasmat să faci niște modificări, poate chiar în propriul cămin, însă asigură-te că o faci într-un mod atent și înțelegător la nevoile și ritmul celuilalt, mai ales dacă ai nevoie de susținerea lui. Evita grabă sau critica și relaxează-te. Venus intră în Vărsător, activând sectorul banilor obținuți din salariu, bunuri proprii dar și al valorii, deci ai șansa să-ți îmbunătățești acest plan în următoarea periodă, chiar dacă poate antrena și unele cheltuieli.

Vărsător

Interacțiunea într-o relație romantică sau cu propriul copil este mai intensă și tensionată pe alocuri. Chiar dacă ești entuziasmat de unele idei sau planuri pe care le ai, explică-le cu răbdare. Dacă ești singur, o conversație cu cineva poate deveni extrem de pasională. Venus intră astăzi în propriul tău semn, deci un real motiv de bucurie, deoarece ai șansa să te pui mai mult în valoare în următoarea perioadă. Carisma și sex-appeal-ul tău vor fi în creștere.

Pești

Unele proiecte sau idei progresează într-un mod avantajos pentru interesele tale, antrenând anumite schimbări interioare sau exterioare care trebuie făcute, fapt care te scoate un pic din zona de confort. Canalizează-ți energia către activități benefice. Venus intră în Vărsător, activând sectorul resurselor subconștiente, deci următoarea perioadă favorizează unele demersuri artistice private, un proces de cunoștere de sine mai profund, dar și o posibilă atracție secretă.

Horoscopul general pentru săptămâna 2 – 8 ianuarie:

Horoscop carieră pentru săptămâna 2 – 8 ianuarie:

Urmăriți horoscopul general pentru luna ianuarie:

Urmăriți horoscopul pentru carieră din luna ianuarie:

Urmăriți horoscopul pentru finanțe din luna ianuarie:

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Sunt extratereștrii pe K2-18b? Telescopul James Webb a fost îndreptat spre planeta pe care au...
Cea mai „nebună” ofertă vine de la Lidl! Ce o să găsiți în supermarketuri de...
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Localitatea care a dispărut de pe harta României. În 2002 mai avea doar 3 locuitori
I-a ÎNNEBUNIT pe toți bărbații! Imagini de vis cu vedeta! Are trup de zeiță la...
De ce este bine să mănânci pește de Florii. Conform tradiţiei, îţi poate aduce un...
Vestea tristă a momentului pentru Prințul Paul de România. Momente grele pentru descendentul familiei regale
Sâmbătă a început distribuirea pensiilor pentru luna mai. Anunțul a fost dat de directorul Poștei...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China aplică strategia "broaştei fierte", acuză comandantul armatei americane din regiunea Indo-Pacific
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
Se dau TOTAL GRATUIT, direct de la UE. Trebuie să depui cererea până pe 30...
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
Vestea tristă a momentului pentru Prințul Paul de România. Momente grele pentru descendentul familiei regale
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Harriet Quimby, prima femeie care a traversat în zbor Canalul Mânecii