VIDEO | Horoscop marți, 8 noiembrie 2022. Cine sunt nativii vizați de schimbări și decizii radicale

Publicat: 08/11/2022, 06:00

Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de marți, 8 noiembrie 2022, urmărind horoscopul zilei valabil pentru nativii și ascendenții din toate zodiile.

Berbec

Schimbări și decizii radicale, vizând planul financiar sau cel sentimental. Ești tentat să te eliberezi de o anumită situație contractuală sau relație pe care nu o mai consideri potrivită cu planurile tale de viitor, însă această decizie va necesita ca tu să descoperi variante noi de gestionare a propriilor resurse.

Taur

Dacă eforturile tale de cooperare și de mentinere a unei relații armonioase sentimentale sau profesionale par să eșueze, atingând un punct critic, ești tentat să iei o decizie radicală și eliberatoare. În ciuda stabilității și a siguranței care te caracterizează, consideri că necesitatea acestei schimbări nu mai poate fi amânată.

Gemeni

O chestiune emoțională sau de natură psihologică de care nu ai știut până acum sau pe care ai reprimat-o mai mult sau mai puțin conștient iese la iveală, solicitând mai multă atenție din partea ta. Temeri sau incertitudini mai vechi se pot manifesta punând presiune asupra ta, iar tu vei avea nevoie de toată grija, atenția și iubirea ta. Terapiile holistice sunt binevenite!

Rac

Un plan de viitor de natură relațională, o relație de prietenie, un proiect artistic sau creativ în care ai investit foarte mult se poate confrunta cu schimbări neașteptate, întrucât poți realiza că valorile nu sunt comune, fondurile nu sunt suficiente sau angajamentul celuilalt nu este total și nici necondiționat.

Leu

Siguranță ta fizică și emoțională, confortul propriului cămin și al familiei tale sunt extrem de importante, iar dacă cineva cu care lucrezi, poate să fie un șef sau un colaborator, nu înțelege acest lucru, atunci vei fi tentat să te reorientezi. Și într-o relație sentimentală, dacă celălalt nu este atent la nevoile tale emoționale, poți tinde să te distanțezi.

Fecioară

Dacă simți că ești limitat sau presat de sarcinile de la job, de responsabilitățile casnice, de nevoia de a fi în serviciul cuiva, de chestiuni de rutină de care nu mai scapi, vei simți nevoia să te eliberezi! Ai nevoie să-ți faci mesajul auzit, să capeți mai multă libertate de mișcare și de gândire, să-ți redefinești perspectiva asupra vieții!

Balanță

Oricât de mult ai investit într-un proiect important pentru tine și în ciuda determinării de a-ți asigura stabilitatea și siguranța materială, dacă consideri că nu ești pus în valoare așa cum crezi că meriți, vei tinde să recontractezi orice înțelegere stabilită. Și în plan relațional dacă perspectivele voastre financiare sunt diferite, vei dori să faci anumite schimbări.

Scorpion

Oricât de tentat și dornic de conexiune ai fi în relația cu o anumită persoană, este posibil că diferențele de perspectivă sau interese să fie radicale și deci imposibil de ignorat, fapt care te poate impacta considerabil. Dacă simți că celălalt pur și simplu nu rezonează cu tine, te poți afla într-un moment de cotitură, dacă să mai continui sau să va eliberați reciproc.

Sagetător

Dacă o situație care vizează colegii în mediul în care lucrezi, o problemă de sănătate sau împărțirea sarcinilor într-o relație de cuplu devine din ce în ce mai greu de dus, se cere de la tine să te mobilizezi și să fii mai deschis la a găsi metode noi de rezolvare. Ai nevoie să fii sincer cu tine și să-ți restructurezi modul de lucru, rutina zilnică, dar și obiceiurile care țin de sănătate.

Capricorn

O relație de prietenie sau de iubire sau un proiect important pentru tine pot să treacă printr-o schimbare importantă întrucât ești determinat să te reorientezi doar către acele relații sau proiecte care te pun în valoare și cu care împărtășești aceleași interese. Devii mai îndrăzneț în abordare și cauți să-ți validezi stima de sine prin mai multă inițiativa!

Vărsător

Planul emoțional sau o situație familială pot să traverseze momente imprevizibile și neașteptate care te pot impacta și pe plan profesional. Sau poate situația profesională care se află pe o pantă ascensională te îndeamnă să iei niște decizii importante vizând căminul și spațiul în care locuiești, însă presiunea poate să cadă pe umerii tăi.

Pești

Ceva se poate schimba radical în modul tău de a gândi și chiar în perspectiva asupra vieții, dacă ești pregătit să-ți înfrunți niște incertitudini și poate răni mai vechi. Ți se oferă șansa să-ți redefinești niște credințe, un adevăr personal, să fii mai liber în gândire și manifestare și să îndepărtezi acei oameni sau anturaje care nu mai rezonează cu tine. Dacă pleci într-o călătorie, asigură-te că ai tot ceea ce-ți trebuie.

Urmăriți previziunile generale pentru săptămâna 7 – 13 noiembrie 2022:

Urmăriți horoscopul pentru carieră (7 – 13 noiembrie 2022):

Urmăriți horoscopul general pentru luna noiembrie:

Urmăriți horoscopul financiar pentru luna noiembrie:

Urmăriți horoscopul pentru carieră al lunii noiembrie:

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un...
Simona Halep, tot mai aproape de retragerea din tenis? Ce lovitură: a fost exclusă
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Zanni este câștigătorul Survivor 2024?! Cum s-a dat de gol, după ce s-a întors din...
Adevărul despre DECESUL lui Naomi. Ce i-a adus sfârșitul. Dezvăluiri de ultimă oră
Elevă de 17 ani, violată de patru tineri într-un liceu din Dâmboviţa. Trei dintre ei...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Mesajul dureros al mamei care și-a pierdut fetița din cauza biluțelor magnetice: „Părinții să nu...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Încă o plamă grea din partea chinezilor! Au creat cel mai eficient motor din istorie!
USR a depus plângere pentru grup infracţional organizat împotriva „caracatiţei lui Piedone”
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
Ungaria se UNEȘTE cu România. Moment istoric. S-a aprobat chiar azi, 25 aprilie
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Mii de meteoriți care au ajuns în Antarctica ar putea fi pierduți pentru totdeauna