VIDEO | Horoscop miercuri, 14 decembrie 2022. Nativii influențați de intrarea Lunii în Fecioară

Publicat: 14/12/2022, 06:00

Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de miercuri, 14 decembrie 2022, urmărind horoscopul zilei valabil pentru nativii și ascendenții din toate zodiile. Vezi previziunile astrologului Virginia Olteanu!

Berbec

O zi practică cu spor și randament în orice fel de de proiect sau activitate. Ești atent la chestiuni de detaliu. Comunicarea – atât cu colegii de serviciu, cât și cu persoanele aflate în autoritate – este favorizată, iar eficiența activității tale este apreciată. Te organizezi și mai bine pe parte de sănătate!

Taur

Socializarea, relaxarea sau activitățile de divertisment sunt binevenite astăzi. Relația cu copiii este favorizată și poți participa la diverse activități educaționale alături de ei. Dacă ești angrenat în orice fel de activitate artistică sau creativă, ești inspirat, creativ și atent la chestiuni fine, de detaliu, iar aprecierea celorlalți nu va întârzia să apară.

Gemeni

Ești un pic mai retras și mai contemplativ astăzi. Preferi confortul propriului cămin sau al unui mediu care să-ți ofere siguranță. Introspecția sau meditația sunt favorizate, întrucât ai o abilitate mărită de înțelegere a propriilor stări emoționale. Dacă ești nevoit să interacționezi cu ceilalți vei putea să vezi dincolo de aparențe.

Rac

Ești activ fizic și intelectual, dar și atent la chestiuni de detaliu. O zi bună pentru orice fel de negociere, tranzacție sau studiu, întrucât abilitatea de concentrare este foarte bună. Dacă susții un interviu sau faci o prezentare, calitatea informației și modul de prezentare sunt apreciate. Drumurile făcute astăzi sunt productive.

Leu

O zi potrivită pentru calcule, analize și situații financiare. Ești foarte organizat și eficient în modul în care îți gestionezi resursele, iar atenția la detaliu te ajută în a corecta orice nu este în regulă într-o situație contabilă sau într-un raport financiar. Dacă îți propui să faci o achiziție astăzi va fi una avantajoasă pentru tine.

Fecioară

Cu Luna în propriul tău semn, astăzi, ești plin de elan și energie, dornic să începi lucruri sau activități noi întrucât ești încrezător în tine. Orice activitate care îți pune în valoare personalitatea este binevenită. Ești dornic să socializezi mai mult cu acele persoane sau în acele medii care rezonează cu tine. O zi bună pentru o întâlnire romantică sau pentru o activitate de divertisment.

Balanță

Astăzi preferi să stai mai retrasă sau să petreci mai mult timp cu tine. Tinzi să observi sau să analizezi lucrurile cu mai multă profunzime, dar vrei să o faci nestingherită de ceilalți. Dacă simți că sunt emoții sau trăiri pe care vrei să le înțelegi mai bine, poți împărtăși din ceea ce simți cu o persoană apropiată ție. Meditația și introspecția sunt binevenite!

Scorpion

Întâlnirea cu un prieten sau poate o activitate de grup la care participi constant poate să fie ocazia perfectă pentru a discuta pe marginea unor subiecte foarte importante pentru tine, personale sau profesionale. Dacă ți se solicită ajutorul pentru organizarea sau coordonarea unui proiect nu vei ezita să te implici cu tot sufletul.

Săgetător

O zi cu obiective și scopuri destul de practice și chiar strategice. Poți fi mai vizibil astăzi sau participi la un eveniment cu mai multă lume în care te poți pune cu ușurință în valoare prin modul plăcut și carismatic în care interacționezi. Dacă porți o discuție pe marginea unor chestiuni financiare, rezultatele pot fi avantajoase.

Capricorn

Ești determinat să-ți expansionezi cunoașterea și înțelegerea în privința unui domeniu de interes pentru tine, personal sau profesional. Aceasta va antrena o cercetare sau un studiu mai intens însă îți mobilizezi toate resursele în acea direcție. O zi potrivită pentru a clarifica detaliile sau condițiile unui contract de natură juridică.

Vărsător

Chestiuni de natură profesională sau financiară sunt în vizorul tău, astăzi. Ești mult mai atent și mai organizat cu orice fel de analiză sau calcul financiar astfel încât nimic să nu-ți scape din vizor. Poți fi angrenat în discuții pe marginea unui credit, a unei asigurări de viață sau chiar a unui plan de economii. Siguranța este importantă pentru tine.

Pești

Cu Luna în Fecioară, astăzi, în sectorul parteneriatelor tale, atenția se îndreaptă spre nevoile și dorințele celuilalt, dar într-un mod care te avantajează și pe tine. Îți poți petrece ziua în compania partenerului, mergând la un spectacol împreună. Dorința de a avea o viață socială mai activă este amplificată, deci și o întâlnire cu prietenii poate să sune promițător.

Urmăriți previziunile generale pentru săptămâna 12 – 18 decembrie 2022:

Urmăriți horoscopul pentru carieră (12 – 18 decembrie 2022):

Urmăriți horoscopul general pentru luna decembrie:

Urmăriți horoscopul pentru carieră pentru luna decembrie:

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O celebră influenceriţă pe TikTok a fost asasinată în fața casei sale. Atacatorul s-a prefăcut...
Povestea care a făcut ocolul lumii. Ce au găsit părinții în camera fiicei lor, în...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au...
Vești proaste pentru șoferi! Riscă amenzi de cinci ori mai mari. Greșeala care le poate...
Dieta Monicăi Anghel. A slăbit enorm în ultimii ani: alimentele la care a renunțat total!...
Cine sunt românii care trebuie să plătească "taxa pe lux" pentru locuinţele şi maşinile pe care...
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta...
O cisternă cu etanol s-a răsturnat pe carosabil, în Vrancea! Șoferul a decedat
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Răsturnare de situaţie din piaţa muncii. Exodul a luat sfârşit: Procentul românilor care caută activ...
RUINELE unui ORAȘ imens, găsite pe planeta Marte? Cercetătorii, ULUIȚI!
O NOUĂ TAXĂ obligatorie în România. Trebuie să dai banii până pe 30 APRILIE
Cine a câștigat a 11-a gală Te cunosc de undeva!. Punctele concurenților de la canapea...
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta...
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
De ce Lora nu a devenit mamă până la 41 de ani: "Eu mă simt...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Vaccinurile au salvat în ultimii 50 de ani cel puțin 154 de milioane de copii