VIDEO | Horoscop miercuri, 16 noiembrie 2022. Lista zodiilor avantajate de intrarea planetei Venus în Săgetător

Publicat: 16/11/2022, 06:00

Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de miercuri, 16 noiembrie 2022, urmărind horoscopul zilei valabil pentru nativii și ascendenții din toate zodiile.

Berbec

Mândria excesivă te poate împinge să acționezi neinspirat. Sentimente de gelozie, posesivitate și control pot ieși la iveală într-o relație romantică, însă înainte de a lua o decizie radicală caută să înțelegi cauzele mai profunde pentru care s-a ajuns în această situație. Nevoia ta de libertate și independență este în creștere.

Taur

Indiferent de opoziția cu care te confrunți într-un anumit parteneriat, nu ești dispus să renunți la ce consideri că este important pentru tine. În schimb, ești foarte entuziast în privința unui proiect de viitor care pare promițător. Pe măsură ce Venus, planeta care te guvernează, intră în Săgetător, activând sectorul afacerilor, avantajele nu vor întârzia să apară.

Gemeni

Prea multe lucruri de făcut și prea puțin timp pentru a le face. Indiferent de sarcinile sau responsabilitățile la care te-ai angajat caută să nu te suprasoliciți și să prioritizezi cât mai mult, lăsând la o parte ce nu este urgent. Nu trebuie să demonstrezi nimănui nimic, iar sănătatea ta este cea mai important resursă.

Rac

Perspectiva ta financiară poate să nu coincidă cu cea a partenerului de cuplu. Oricât de mult te-ar tenta anumite lucruri sau activități, fii precaută în privința unor cheltuieli pe care intenționezi să le faci. Chiar dacă tu consideri că meriți să te răsfeți ocazional, acum poate să nu fie cel mai indicat moment. Încet-încet vei începe să adopți o perspectivă mai pragmatică.

Leu

Verifică dacă ce este bine pentru tine la nivel individual, ca și dorințe, se potrivește cu ce este benefic ție la nivel emoțional. Caută să acționezi doar după ce ai bifat această cerință, deorece –  în caz contrar – vei tinde să acționezi în virtutea unei stări de moment, intensă, dar instabilă și neinspirată. Venus intră în Săgetător, venind cu noi perspective romantice.

Fecioara

Te poți simți mai introvertit și mai retras, iar părerile unor persoane din anturajul apropiat pot să nu fie cele mai benefice pentru tine, caută să fii selectiv în privința oamenilor din jurul tău. Nu te lăsa încărcat cu grijile sau problemele altora și nici angrenat în tot felul de zvonuri. Păstrează-ți claritatea gândirii, care oricum te caracterizează.

Balanța

Caută să păstrezi o abordare cât mai practică asupra unor obiective sau planuri de viitor și nu implica o relație de prietenie într-o chestiune financiară, s-ar putea să nu fie cea mai bună idee. Pe măsura ce Venus, planeta care te guvernează, intră în Săgetător, interacțiunea cu ceilalți începe să se intensifice.

Scorpion

Autoritatea aproape abuzivă a unei persoane cu care interacționezi te determină să ai o reacție pe măsura, însă s-ar putea să nu fie cea mai bună atitudine. Caută mai bine să înțelegi care sunt adevăratele motivații pentru acest comportament și ulterior vezi ce este de făcut. S-ar putea să descoperi că un singur cuvânt din partea ta poate ameliora conflictul.

Săgetător

Părerile sau perspectivele cuiva pot să-ți creeze adevărate tensiuni interioare așa că ai două variante, ori profiti de situație și vezi exact ce te deranjează pentru ca ulterior să poți vindeca, ori eviți contactul cu persoana respectivă. Venus intră în propriul tău semn, deci începe un nou capitol pentru tine. A venit momentul să te reinventezi.

Capricorn

Este posibil să realizezi că nu mai rezonezi cu valorile unui grup sau ale unei comunități. Poate o anumită politică de grup nu ți se mai potrivește, ceea ce te va determina să iei în calcul să te reorientezi. Pe plan relațional este posibil să te simți atras de cineva dintr-un cerc de prieteni, dar în ciuda a ceea ce simți, momentan păstrezi totul doar pentru tine.

Vărsător

Poți pune la îndoială autoritatea cuiva, dacă tu consideri că anumite proceduri sau norme de lucru nu sunt respectate așa cum ar trebui, fapt care poate genera conflicte în mediul profesional. Pe măsură ce Venus intră în Săgetător, dorința ta de a te implica mai mult în anumite proiecte comunitare poate să crească considerabil.

Pești

Necesitatea îndeplinirii unor datorii sau sarcini se confruntă cu anumite planuri importante de natură personală. Poate aveai în plan o călătorie, iar o situație apărută de curând te ține pe loc. O discuție cu cineva cu o filosofie diferită de a ta vine cu noi perspective care te mobilizează.

Urmăriți previziunile generale pentru săptămâna 14-20 noiembrie 2022:

Urmăriți horoscopul pentru carieră (14-20 noiembrie 2022):

Urmăriți horoscopul general pentru luna noiembrie:

Urmăriți horoscopul financiar pentru luna noiembrie:

Urmăriți horoscopul pentru carieră al lunii noiembrie:

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Avertisment după ce o dansatoare a murit sufocată în timp ce avea relații intime cu...
Se iubește cu Simona Halep!? 'Regele mezelurilor' din România rupe tăcerea, după ce s-a detonat...
Prima reacție milionarului Dorin Mateiu, bărbatul de 57 de ani care s-ar iubi cu Simona...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
Un bărbat dispărut fără urmă în 1998 a fost găsit sechestrat în grajdul vecinului său
Prințul Harry și Meghan Markle, probleme grave cu legea! Ducii de Sussex nu și-au plătit...
Dieta CIUDATĂ a lui Michelle Obama, la 60 de ani! Alimentul la care a renunțat...
9 judeţe, sub avertizări meteo cod galben şi portocaliu de vijelii. Vreme severă până vineri...
FILMUL crimei din Crângași! Detalii șocante: Ce s-a întâmplat, de fapt
Salariul minim se va calcula diferit! Directiva care explică noua formulă: Pot include 60% din...
Top cele mai bombate posterioare! Vedetele își etalează trupurile în țările calde
Cât costă cel mai ieftin Duster 2024? Mai e SUV-ul MULT-IUBIT de români?
Volkswagen renunţă la planul de a trece la maşini complet electrice. Gigantul german este surprins...
Descoperire IMPORTANTĂ făcută de astronomii din ROMÂNIA! Este de valoare mondială
ITP de două ori pe an. S-a schimbat legea în România pentru aceste vehicule
Cine a câștigat marele trofeu Chefi la cuțite! La cine a mers trofeul și cine...
Cine e, de fapt, bărbatul omorât în bătaie în Crângași! Breaking news
Julia este hotărâtă să nu îi mai ierte greșelile lui Robi: „Vreau să îți spun...
"Pe moment am crezut că dă de pământ cu acordeonul". Marian Cozma, show de zile...
BANCUL ZILEI. Bulă e cu o tipă în pat. Gagica: - Bulă, ai un clopoțel...
Care este legătura dintre hormonul de stres din timpul sarcinii și IQ-ul copilului?
×