VIDEO | Horoscop miercuri, 22 martie 2023. Nativii care nu regretă că își vor schimba un pic prioritățile

Publicat: 22/03/2023, 06:00
Actualizat: 22/03/2023, 15:42

Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de miercuri, 22 martie 2023, urmărind horoscopul zilei valabil pentru fiecare zodie. Vezi previziunile astrologului Virginia Olteanu!

Berbec

A-ți urma propriile dorințe sau nevoi este esențial pentru tine cât și a-ți manifesta personalitatea într-un mod autentic, liber fără nici un fel de constrângere. În același timp dacă descoperi lucruri, situații sau emoții care te-ar face să te îndoiești de cine ești, vei face tot posibilul să schimbi acest lucru.

Taur

Dacă te confrunți cu unele situații care scot chestiuni sensibile la suprafață, pe care le credeai uitate, iertate sau vindecate, poate să fie momentul perfect pentru a finaliza un proces început mai demult. Traversându-l cu încredere, realizezi că atunci când ierți, tu ești persoana care se eliberează definitiv.

Gemeni

Conexiunea cu prietenii sau grupurile cu care împărți aceleași obiective și interese este importantă pentru tine, însă dacă realizezi că ai pierdut această conexiune sau ești pregătit pentru una nouă, plănuiești să te mobilizezi. În egală măsură, poți realiza dacă un proiect actual rezonează sau nu cu planurile tale pe termen lung.

Rac

Interacțiunea cu cineva pe plan profesional poate să aibă un impact profund asupra ta. Chestiuni care țin de asumarea responsabilității, exprimarea autorității, abilitatea de a conduce ceva sau pe cineva sunt în vizorul tău și dacă consideri că ceva nu este așa cum ți-ai dori să fie, vei încerca să schimbi acest lucru.

Leu

Dacă simți că ceva sau cineva te constrânge într-un anume fel, limitându-ți libertatea de mișcare sau gândire, vei face tot posibilul să te reorientezi pentru a-ți recăpăta independența. Gândul organizării unei călătorii sau al dobândirii unei anumite informații sau cunoașteri nu pare să-ți dea pace.

Fecioară

Dacă ai unele rezerve în privința abordării unei relații mai profund decât ai făcut-o până acum, indiferent de natura relației, sentimentale sau de business, ai șansa să cântărești mai bine acest lucru. Este posibil să descoperi că ai avut tot timpul instrumentele necesare, tot ce-a lipsit a fost curajul.

Balanță

Realizezi că a avea o relație sănătoasă și echilibrată cu celălalt este esențial pentru tine, iar asta presupune să existe respect și înțelegere pentru nevoile, dorințele dar și limitele personale ale fiecăruia. În cazul în care realizezi că acest lucru lipsește, te vei decide să iei măsuri pentru remedierea acestui lucru.

Scorpion

A deveni mai activ în stilul de viață, a-ți asuma o dietă sau un regim de exerciții fizice poate să devină mai important pentru tine. De asemenea, dacă simți că nu ești destul de strict sau eficient cu unele activități zilnice personale sau profesionale vei încerca să schimbi acest lucru pentru a-ți atinge scopurile.

Săgetător

Dacă există un nou hobby în viața ta proaspăt descoperit, o pasiune pentru o persoană pe care tocmai ai cunoscut-o sau o activitate cu copiii care te entuziasmează, poate să fie momentul perfect pentru a-i da curs. Da, asta va înseamnă să-ți schimbi un pic prioritățile, dar cu siguranță nu vei regreta.

Capricorn

O activitate pe care o dedici astăzi, ție personal, pentru sufletul tău, poate să fie ceva liniștit și profund sau ceva plin de dinamism și energie, are șansa să fie o experiență care te conectează cu universul tău interior. Sau poate iei o decizie importantă care are ca scop să te ajute să te cunoști mai bine.

Vărsător

O idee forță te ghidează astăzi. Ai un mesaj de transmis celorlalți, o poveste de împărtășit, o postare motivațională pe care o simți potrivită acum. Interacțiunea cu cineva te poate inspira într-un mod deosebit sau tu ești coach-ul care oferă ceva din propria experiență de viață, ceva prețios și util.

Pești

Interacțiunea cu cineva poate să-ți ofere noi perspective de înbunătățire a modului în care te poți pune în valoare. Poate să fie un curs de educație financiară care te învață abordări mai productive și mai asertive sau o cale de dezvoltare personală care îți crește stima de sine. Indiferent de caz, profită de ocazie.

Horoscop general 20 – 26 martie 2023:

Horoscop general luna martie 2023:

Urmăriți previziunile pentru anul 2023:

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un...
Familia Regală a Marii Britanii, lovită de o nouă tragedie. A fost găsit mort, în...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Gestul făcut de Alexandru Ciucu față de Alina Sorescu, după ce și-a ascuns relația paralelă...
Alimentul pe care Nadia Comăneci îl mănâncă zilnic, imediat cum se trezește. Dieta de nota...
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
USR a depus plângere pentru grup infracţional organizat împotriva „caracatiţei lui Piedone”
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
ILEGAL în România! N-ai voie să deții aceste ANIMALE acasă
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
Mesajul transmis de Mihaela Rădulescu de ziua de naștere a iubitului ei, Felix Baumgartner: ”Mă...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Un veteran NASA a inventat un propulsor care sfidează legile fizicii