VIDEO | Horoscop miercuri, 28 decembrie 2022. Cine sunt nativii care se vor afla în lumina reflectoarelor, la propriu și la figurat

Publicat: 28/12/2022, 06:00
Actualizat: 28/12/2022, 13:15

Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de miercuri, 28 decembrie 2022, urmărind horoscopul zilei valabil pentru fiecare zodie și ascendent. Vezi previziunile astrologului Virginia Olteanu!

Berbec

Altruismul și compasiunea ta sunt la cote înalte, astăzi. Este o zi perfectă pentru acțiuni caritabile sau de într-ajutorare, întrucât îți investești toate resursele materiale și emoționale în direcția asta. De asemenea, este o perioadă minunată pentru o practică spirituală, o meditație sau o ședință de yoga.

Taur

Esti un pic mai idealist, astăzi. Dacă lucrezi într-un domeniu care presupune contact cu publicul sau cu o comunitate anume, poate ești influencer, ai șansa de a face o postare cu un real impact asupra celorlalți. Ai viziunea, nonconformismul, dar și cunoașterea necesară de a promova o cauză importantă pentru tine. Folosește din plin potențialul zilei de azi.

Gemeni

Ești în lumina reflectoarelor, astăzi, la propriu sau la figurat. Indiferent de caz, poți impresiona prin talentul și măiestria cu cu care gestionezi situația. Dacă participi la un eveniment social, monden, ai șansa să atragi toate privirile înspre tine. Dacă, însă, ți-ai asumat rolul de șef sau coordonator al unor proiecte profesionale, îți folosești toate resursele disponibile pentru a-ți atinge obiectivele.

Rac

Experiențele și activitățile zilei de astăzi te încarcă într-un mod pozitiv. Dacă ești plecat într-o călătorie, locurile pe care le vizitezi, obiceiurile sau tradiția specifică zonei îți îmbogățesc sufletul. Poți face o cercetare anume sau poți participa la un curs de dezvoltare, indiferent de caz, tot ce experimentezi azi îți deschide noi orizonturi.

Leu

Activitățile de natură financiară sunt favorizate, mai ales dacă vizează un business propriu, o investiție sau poate un plan de asigurări. Sfaturile pe care le primești de la un specialist sunt benefice și te susțin în ce vrei să realizezi. Pe plan relațional, nevoia de conexiune și intimitate poate să fie crescută, deci nu ezită să petreci o seară romantică în compania persoanei iubite.

Fecioara

Indiferent de modul în care alegi să-ți petreci ziua, va fi una reușită, iar compania celui de lângă tine o face cu adevărat specială. Poate să fie un prieten cu care nu ai mai vorbit demult, un spectacol artistic impresionant, o activitate de cuplu pe care ți-o doreai de mult, indiferent de caz te simți excelent. Dacă ești o persoană care își dorește mai multă vizibilitate, nu rata ziua de azi pentru a ieși în evidență într-un fel.

Balanța

Dacă cercetezi de ceva timp unele chestiuni legate de sănătate sau îmbunătățirea calității vieții, astăzi ai șansa să descoperi ceva extrem de util și folositor. Sau poate o ședință de terapie sau vindecare energetică te revitalizează într-un mod deosebit. Interacțiunea cu cei din mediul profesional este favorizată, iar tu poți impresiona prin creativitatea și inspirația de care dai dovadă.

Scorpion

Potențialul creativ sau relațional al zilei este deosebit. Deci, dacă ești artist sau ești angrenat într-o activitate creativă, artistică, talentul, imaginația și tehnica de care dai dovadă impresionează, cucerind auditoriul. Dacă planul relațional este în vizorul tău, nu rata ziua de azi, dacă vrei să inviți în oraș pe cineva. Cu siguranță nu o să-ți pară rău.

Săgetător

Folosește-te de energiile benefice ale zilei de azi, ducându-le înspre tine, înspre interior. Din punct de vedere material, poți face unele schimbări în cămin de care ești mândru și pe care le aștepți de multă vreme sau primești unele vești bune legate de o proprietate. Din punct de vedere spiritual, ai șansa să faci pace fie cu cineva din familie fie cu un aspect din propria copilărie.

Capricorn

O zi perfectă pentru a-ți face mesajul cunoscut, pentru a împărtăși ceva din propria experiență printr-o postare sau un video, deoarece ești plin de inspirație și imaginație. Dacă ai în plan să publici ceva, nu rata ziua de azi. O conversație pe care o porți cu cineva, o informație dobândită în urma unei cercetări sau un drum scurt, oricare dintre variante poate să fie extrem de prețioasă.

Vărsător

Dacă ai un plan sau un proiect de natură financiară la care ai lucrat de ceva timp, astăzi poți avea o surpriză mai mult decât plăcută, observând progresele înregistrate până acum. Sau poți să primești vești bune care anunță o înbunătățire a planului financiar sau poate o validare importantă pentru tine a eforturilor și a implicării depuse până acum în activitatea ta.

Pești

O veste pe care o primești într-un mod neașteptat sau o conversație cu cineva apropriat este de mare impact pentru tine, amplificându-ți elanul și buna dispoziție. Ziua de astăzi evidențiază ceva ce este important pentru tine, acea activitate, acel lucru sau acel om care îți aduce împlinire. Sau poate ai o revelație legată de propriul tău potențial fizic sau spiritual, care îți oferă noi oportunități.

Horoscopul general pentru săptămâna 26 decembrie- 1 ianuarie:

Horoscop carieră pentru săptămâna 26 decembrie- 1 ianuarie:

Urmăriți horoscopul general pentru luna decembrie:

Urmăriți horoscopul pentru carieră pentru luna decembrie:

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O celebră influenceriţă pe TikTok a fost asasinată în fața casei sale. Atacatorul s-a prefăcut...
Povestea care a făcut ocolul lumii. Ce au găsit părinții în camera fiicei lor, în...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au...
Vești proaste pentru șoferi! Riscă amenzi de cinci ori mai mari. Greșeala care le poate...
Dieta Monicăi Anghel. A slăbit enorm în ultimii ani: alimentele la care a renunțat total!...
Cine sunt românii care trebuie să plătească "taxa pe lux" pentru locuinţele şi maşinile pe care...
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta...
O cisternă cu etanol s-a răsturnat pe carosabil, în Vrancea! Șoferul a decedat
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Răsturnare de situaţie din piaţa muncii. Exodul a luat sfârşit: Procentul românilor care caută activ...
RUINELE unui ORAȘ imens, găsite pe planeta Marte? Cercetătorii, ULUIȚI!
O NOUĂ TAXĂ obligatorie în România. Trebuie să dai banii până pe 30 APRILIE
Cine a câștigat a 11-a gală Te cunosc de undeva!. Punctele concurenților de la canapea...
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta...
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
De ce Lora nu a devenit mamă până la 41 de ani: "Eu mă simt...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Ștafeta torței olimpice de la Paris 2024 va include 30 de situri din patrimoniul UNESCO