VIDEO | Horoscop sâmbătă, 7 ianuarie 2023. Cine sunt nativii care ar trebui să fie mai precauți cu cheltuielile

Publicat: 07/01/2023, 06:00
Actualizat: 10/01/2023, 19:49

Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de sâmbătă, 7 ianuarie 2023, urmărind horoscopul zilei valabil pentru fiecare zodie. Vezi previziunile astrologului Virginia Olteanu!

Berbec

Unele discuții sau interacțiuni pot fi mai intense astăzi. Dacă te simți constrâns, dacă cineva încearcă să-ți impună ceva anume sau ți se reproșează unele lucruri, reacția ta va fi pe măsură. Întrucât emoțiile pot fi destul de puternice, va trebui să te detașezi un pic pentru a vedea exact cum este mai înțelept să acționezi.

Taur

Rațiunea, logica sau obiectivitatea ta pot să fie copleșite de unele emoții puternice care te determină să vezi lucrurile într-un mod destul de subiectiv. Relația cu un frate sau cu cineva din comunitatea din care faci parte atinge puncte sensibile, însă ar fi de ajutor să faci un efort pentru a înțelege și accepta o viziune diferită de a ta.

Gemeni

Dacă unele nevoi, dorințe, pofte nu-ți sunt satisfăcute, evită să forțezi nota, dacă celălalt nu se afla pe aceeași lungime de undă cu tine. Dacă poți, încearcă să ți le satisfaci singur, deoarece acest lucru îți va oferi un sentiment de satisfacție interioară atunci când realizezi că nu depinzi cu nimic de celălalt. Fii mai precaut cu cheltuielile!

Rac

În prima parte a zilei, perspectiva realizării unor lucruri sau activități te face un pic visător și chiar idealist, însă unele lucruri pot să nu decurgă exact așa cum ți-ai propus pe parcursul zilei. Cu cât unele persoane, lucruri sau evenimente par să fie contrare cu atât te ambiționezi și mai tare, însă analizează cu atenție când este mai înțelept să lupți și când să renunți.

Leu

Evită să iei decizii majore sau să mizezi pe claritatea propriilor tale raționamente astăzi, întrucât emoțiile tale sunt puternice și greu de controlat. Din cauza sensibilității exagerate, poți interpreta greșit comportamentul sau atitudinea celuilalt. Caută să fii mai presus de emoțiile tale și în loc să intri în defensivă, analizează mai profund dinamica procesului în sine, s-ar putea să afli lucruri interesante despre tine.

Fecioara

Dacă ți-ai propus un anumit obiectiv sau proiect pentru ziua de astăzi, lucrurile pot să nu decurgă așa cum le-ai programat inițial, din lipsă de timp, resurse sau factori care nu țin de tine, însă te-ar ajuta să accepți această realitate exact așa cum este, fără a încerca să te învinovățești. Poți vedea o relație de prietenie cu alți ochi decât până acum.

Balanța

Este important să fii atent/ă la modul cum îți exprimi autoritatea familială sau profesională. Cu cât vei tinde să forțezi anumite situații pentru a căpăta satisfacția pe care o cauți, cu atât s-ar putea să te simți dezamăgit/ă. Canalizează-ți energia în a vedea exact dacă acele lucruri sau persoane merită acest consum sau implicare.

Scorpion

Unele schimburi de idei sau perspective cu cineva care vede lucrurile diferit de tine te face să te distanțezi destul de mult sau să te comporți mai rece, însă nu mai puțin evident în privința supărării tale. Dacă intenționezi să pleci la un drum, înarmează-te cu multă răbdare, s-ar putea să dureze un pic mai mult decât ai preconizat.

Săgetător

Percepțiile tale sunt ultrafine astăzi,  însă pe cât sunt de fine pe atât pot fi de subiective, deoarece poți crede că celălalt spune una și de fapt gândește alta. Dacă este adevărat, încearcă să înțelegi de ce face asta, însă ia în calcul și varianta în care unele sensibilități personale te determină să vezi lucrurile diferit. Fii sincer cu tine și cu celălalt!

Capricorn

Fie ești total fascinat și impresionat de perspectiva sau comportamentul celuilalt, fie te opui cu vehemență unor lucruri sau atitudini pe care, pur și simplu, nu le înțelegi și implicit nu le accepți. Înainte de a refuza clar unele lucruri, încearcă să te pui în locul celuilalt și vezi tu cum ai proceda tu într-o situație asemănătoare.

Vărsător

Comentariile sau obiecțiile cuiva la adresa ta pot să ți se pară extrem de deranjante și tinzi să reacționezi tranșant și cu aceeași monedă. Dacă unele lucruri secrete ies la suprafață sau experimentezi unele emoții pe care nu te-ai gândit că ai putea să te le ai, profită de ocazie și vezi cum poți să gestionezi situația într-un mod sincer și autentic.

Pești

Deși începi ziua într-o notă optimistă și chiar ușor idealistă, este important să ai așteptări realiste în privința unor lucruri sau persoane. Comportamentul unei persoane la care ții destul de mult poate să te dezamăgească, iar o posibilă lipsă de afecțiune sau implicare te poate afecta ușor, însă nu uita… atunci când o ușă se închide, Universul îți deschide una mai bună.

Horoscopul general pentru săptămâna 2 – 8 ianuarie:

Horoscop carieră pentru săptămâna 2 – 8 ianuarie:

Urmăriți horoscopul general pentru luna ianuarie:

Urmăriți horoscopul pentru carieră din luna ianuarie:

Urmăriți horoscopul pentru finanțe din luna ianuarie:

Urmăriți previziunile pentru anul 2023:

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O celebră influenceriţă pe TikTok a fost asasinată în fața casei sale. Atacatorul s-a prefăcut...
Povestea care a făcut ocolul lumii. Ce au găsit părinții în camera fiicei lor, în...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au...
Vești proaste pentru șoferi! Riscă amenzi de cinci ori mai mari. Greșeala care le poate...
Dieta Monicăi Anghel. A slăbit enorm în ultimii ani: alimentele la care a renunțat total!...
Cine sunt românii care trebuie să plătească "taxa pe lux" pentru locuinţele şi maşinile pe care...
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta...
O cisternă cu etanol s-a răsturnat pe carosabil, în Vrancea! Șoferul a decedat
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Răsturnare de situaţie din piaţa muncii. Exodul a luat sfârşit: Procentul românilor care caută activ...
RUINELE unui ORAȘ imens, găsite pe planeta Marte? Cercetătorii, ULUIȚI!
O NOUĂ TAXĂ obligatorie în România. Trebuie să dai banii până pe 30 APRILIE
Vacanța perfectă e în acest oraș. Cea mai bună destinație de mers pe jos
Cine a câștigat a 11-a gală Te cunosc de undeva!. Punctele concurenților de la canapea...
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta...
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
De ce Lora nu a devenit mamă până la 41 de ani: "Eu mă simt...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Vaccinurile au salvat în ultimii 50 de ani cel puțin 154 de milioane de copii