Horoscop săptămâna 14 – 20 februarie 2022. „Leii” închid un capitol în viața personală

Horoscop săptămâna 14 - 20 februarie 2022. „Leii” închid un capitol în viața personală
Astrologul Mădălina Manole
Publicat: 12/02/2022, 16:04

Astrologul Mădălina Manole prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 14 – 20 februarie 2022, pentru toate zodiile. Săptămâna 14 – 20 februarie 2022 ne aduce șanse și succes în plan sentimental, financiar și profesional.

În săptămâna 14 – 20 februarie 2022 se formează patru aspecte astrologice remarcabile pe care le vom resimți din plin. Mercur va reveni în zodia Vărsător și ne va stimula să revenim asupra unor decizii și discuții purtate luna trecută, de această dată având o viziune mai clară și o minte mai ageră.

Tot acum se va perfecta și conjuncția Venus-Marte în zodia Capricorn care ne va susține în plan sentimental și relațional, fie să începem noi relații, fie să le consolidăm pe cele existente. De asemenea, unirea planetelor poate aduce câștiguri financiare și suscces profesional.

Pe data de 16 februarie se va forma Lună Plină în zodia Leu, eveniment astrologic intens care ne aduce ocazia să culegem roadele unor situații inițiate în urmă cu jumătate de an. La două zile distanță, în weekend, Soarele va intra în zodia Pești și timp de o lună ne va stimula sensibilitatea, creativitatea, empatia și visarea, dar ne va aduce și ocazia vindecării de trecut.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop săptămânal Berbec: 14 – 20 februarie 2022

Săptămâna aceasta ți se face lumină în privința unei relații de prietenie sau poate în legătură cu un proiect în care ești implicat. Oricum, profesional, este o perioadă favorabilă afirmării și succesului. Îți poți atinge niște obiective importante. În plan sentimental, fie pui punct unei relații în care nu te simți iubit și apreciat, fie consolidezi o relație și chiar o oficializezi. Ce singuri pot cunoaște pe cineva și pot începe o nouă poveste. Rezervă-ți zilele libere din weekend pentru odihnă și relaxare.

Horoscop săptămânal Taur: 14 – 20 februarie 2022

Săptămâna aceasta încearcă să-ți găsești un echilibrul între viața personală și cea profesională. Vei avea parte de discuții profesionale importante, de negocieri și poți prelua mai multe responsabilități decât de obicei, aspect care te va împiedica să te ocupi de tine și de nevoile familiei și casei, așa că te poți aștepta și la reproșuri din partea celor dragi. În plan sentimental, îți clarifici niște experiențe trăite și ai șansa să dai un nou curs actualei relații. Unii nativi încep o relație pornind de la noi convingeri și filozofii decât cele de până acum. În weekend ești stimulat de astre să ieși cu prietenii.

Horoscop săptămânal Gemeni: 14 – 20 februarie 2022

Vei observa că pas cu pas ți se limpezește mintea și vei reuși nu numai să iei decizii importante, dar și să vezi altfel viața, un context trăit. Poți să-ți schimbi unele mentalități acum și asta te va ajuta să faci progrese personale. În cuplu poți discuta pe teme financiare poți împărți ceva și unii nativi aleg să încheie relații toxice. Totuși, acolo unde relația este solidă, pot alunga monotonia și se pot bcura de experiențe intense alături de partener. Cei singuri ar trebui să aibă grijă la tendința de a intra în aventuri sentimentale.

Horoscop săptămânal Rac: 14 – 20 februarie 2022

Pentru tine se deschide o perioadă de negocieri în cuplu sau în afaceri. Vei lua decizii importante care au iz financiar și vei culege roadele unor investiții sau unei munci depuse, dar nu te aștepta la câștiguri foarte mari. De preefrat ar fi să fii mai puțin cheltuitor, maia les dacă banii nu-ți aparțin, ci vin de la alții. În plan sentimental, cei care sunt deja parte a unui cuplu reușesc să-și consolideze legătura, iar cei singuri se pot îndrăgosti și pot începe relații de lungă durată. În weekend s-ar putea trezi dorința de cunoaștere și studiu sau pofta de călătorii.

Horoscop săptămânal Leu: 14 – 20 februarie 2022

Săptămâna aceasta trăiești mai intens ca de obicei, dar totul va fi spre beneficiul și progresul tău. Poți lămuri multe situații confuze și neînțelegeri cu partenerul de viață sau poate cu un partener profesional cu care faci o negociere. Ești mult mai dispus să închei ceea ce nu funcționează în viața ta, fie o relație, fie un job, dar mai ales să schimbi o rutină, un stil de muncă, programul, dieta, astfel încât să-ți recâștigi energia și sănătatea.

Horoscop săptămânal Fecioară: 14 – 20 februarie 2022

Și săptămâna aceasta te bucuri de o stare afectivă bună, de energie și chef de distracții. Poți cuceri persoana care-ți place, poți să-ți consolidezi relația actuală și chiar să te gândești la posibilitatea de a deven părinte. Dacă ai deja copii, acordă-le mai multă atenție și petreceți mai mult timp împreună. Pe de altă parte, vezi mai clar care este direcția profesională de urmat și ce etse de făcut ca să-ți eficientizezi munca. Unii nativi își schimbă stilul de viață și aleg să trăiască mai sănătos.

Horoscop săptămânal Balanță: 14 – 20 februarie 2022

Săptămâna aceasta mare parte din atenția ta se îndreaptă către sectorul afectiv. Îți poți da seama ce simt cu adevărat pentru o persoană și poți lua decizii sentimentale. Cei care au copii se preocupă de educația acestora, dar sunt și nativi dornici de construirea unei familii sau de creșterea celei actuale și care analizează ideea de a deveni părinți. Anturajul devine important și proiectele comune cu alții și aici poți lua, de asemenea, decizii în urma unor revelații.

Horoscop săptămânal Scorpion: 14 – 20 februarie 2022

Va fi o perioadă în care nu-ți va fi ușor să păstrezi echilibrul între carieră și familie, între responsabilitățile profesionale care vor fi mari și cerințele familiei. Totuși, te poți bucura de mai multă înțelegere din partea celor dragi și asta te va ajuta. Poți negocia foarte bine săptămâna aceasta și poți lua decizii importante. Profită și obține acte, aprobări și avize, dacă ai nevoie. În plan sentimental, ai mari șanse de a intra într-o relație, mai ales în weekend, iar dacă ești deja parte a unui cuplu poți lua decizii de viitor privind viața în doi.

Horoscop săptămânal Săgetător: 14 – 20 februarie 2022

Este o perioadă bună în continuare din punct de vedere financiar și te poți aștepta la câștiguri sau chiar la creșteri salariale. Sunt și nativi care cheltuie mai mult pentru partener sau pentru a cuceri pe cineva. Pe de altă parte, poți avea momente de conștientizare și te poțu rupe de principii învechite. În plus, scapi de confuzii și poți lua decizii pe care le-ai tot amânat din teamă. Poți face negocieri bune și poți semna un contract mult așteptat. În weekend, profită de timpul liber și petrece-l în compania celor dragi.

Horoscop săptămânal Capricorn: 14 – 20 februarie 2022

Și săptămâna aceasta te vei bucura de energie, bună dispoziție și poftă de distracție, dar mai ales de farmec personal. Poți face declarații de dragoste, poți cuceri, dar poți face și pași pentru rezolvarea unor probleme în cuplu. Se pot afla secrete și minciuni și se pot naște tensiuni din cauza banilor, astfel că unii nativi pot ajunge la un partaj. Alții pot culege roadelle unor investiții, dar trtebuie să aibă grijă la deciziile pe care le iau să nu-i piardă printre degete. Oricum, ai idei financiare și vezi mai clar ce este de făcut pentru a-ți crește veniturile.

Horoscop săptămânal Vărsător: 14 – 20 februarie 2022

Vei începe să clarifici confuziile ultimei perioade și să îți limpezești mintea, astfel încât să poți să iei decizii legate de viața ta personală sau chiar de o relație. Nu este exclus să vrei să ieși dintr-un context relațional toxic, mai ales dacă afli anumite secrete și jocuri de culise. Astrele oricum te ajută acum să te vindeci și să lași trecutul în spate. Alți nativi pot urca o treaptă importantă în relația actuală, dar trebuie să fie mai atenți la nevoile persoanei iubite. Posibile cheltuieli în weekend.

Horoscop săptămânal Pești: 14 – 20 februarie 2022

S-ar putea ca săptămâna aceasta să fii mai agitat și neliniștit, fie din cauza oboselii, a gândurilor și frământărilor, fie ca urmare a unor probleme de sănătate, ale tale sau ale cuiva drag. Încearcă să-ți schimbi stilul de viață cu unul mai echilibrat și să te odihnești mai mult. Profesional, te bucuri de popularitate, poți avea succes cu un proiect, iar în plan sentimental te poți îndrăgosti de cineva din anturaj. În weekend îți recapeți energia și pofta de viață și vei simți nevoia să faci lucruri care să te pună într-o lumină bună.

Previziuni astrologice și sfaturile pentru toate zodiile pot fi urmărite, zilnic, pe canalul de YouTube al site-ului Gândul…

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și...
Împăcarea anului la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce jurământ i-au făcut Adrian și Petronel Corduneanu...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Marele absent de la înmormântarea lui Costel Corduneanu. Toți s-au mirat că nu l-au văzut:...
A văzut că ia brusc în greutate și a mers la medic. Ce avea femeia...
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Au apărut primele imagini cu fiica lui Paris Hilton! „Nu m-am putut abține”. Ce anunț...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
UE are nevoie de gaz natural lichefiat rusesc pentru a evita un şoc energetic -...
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
Interdicție completă în România din 9 aprilie. Legea n-are excepţii. Amendă 1000 lei
Un milionar român, ajutat de un mic obiect. I-a purtat noroc la făcut mulți bani
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Vreme ANORMALĂ în weekend! Ce se întâmplă în TOATĂ România!
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Fără el, lumea ar fi arătat cu totul altfel. Ziua în care s-a născut un...