Horoscop săptămâna 18 – 24 iulie 2022. „Racii” se bucură de oportunități financiare

Horoscop săptămâna 18 - 24 iulie 2022. „Racii” se bucură de oportunități financiare
Astrologul Mădălina Manole
Publicat: 16/07/2022, 13:57
Actualizat: 16/07/2022, 13:59

Astrologul Mădălina Manole prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 18 – 24 iulie 2022, pentru toate zodiile. Săptămâna 18 – 24 iulie 2022 ne aduce multa energie, iar în plan sentimental vine cu romantism și nevoie de stabilitate.

Săptămâna 18 – 24 iulie 2022 se remarcă prin faptul că Venus își schimbă semnul și intră în zodia Rac, iar Soarele intră în zodia sa de domiciliu, în Leu. Din punct de vedere sentimental, se anunță o perioadă romantică, în care vom cauta mai mult siguranța și stabilitatea. Soarele ne sustine din punct de vedere energetic și ne crește pofta de viață și de distracție.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop săptămânal Berbec: 18 – 24 iulie 2022

Te bucuri de intrarea Soarelui în sectorul iubirii, iar acest aspect te va stimula la distracție, la flirt și aventură. Este o perioadă bună pentru a cuceri persoana care îți place. Pe de altă parte, Venus te susține să-ți îmbunătățești relațiile cu familia și să te apropii de părinți. Unii nativi își pot redecora locuința.

Horoscop săptămânal Taur: 18 – 24 iulie 2022

Venus, guvernatoarea ta, intră în zodia Rac și s-ar putea să te auzi mai des făcând declarații de dragoste partenerului. Îți poți îmbunătăți dialogul în cuplu, dar și cu cei din jur. Este o perioadă bună pentru negocieri și rezolvări ce țin de acte. Pe de altă parte, Soarele îți canalizează energia către casă și familie și poți rezolva chestiuni administrative. Ai mai multă grijă la tendința de a intra în conflicte cu părinții sau cu persoanele care au autoritate în viața ta.

Horoscop săptămânal Gemeni: 18 – 24 iulie 2022

Tu te bucuri de tranzitul lui Venus prin sectorul financiar, aspect care îți poate aduce oportunitatea de a-ți crește veniturile. În plus, cu Soarele în Leu ai șanse de negociere a salariului. Este o perioadă bună pentru comunicare și pentru a-ți expune ideile. Ai grijă însă să nu devii prea impunator.

Horoscop săptămânal Rac: 18 – 24 iulie 2022

Te bucuri de intrarea lui Venus în zodia ta, așa că pentru tine începe o perioadă în care relatiile sentimentale se pot îmbunătăți, dar și relațiile cu cei din jur. S-ar putea să îți dorești o schimbare de look, iar dacă ai avut probleme de sănătate acestea se pot remedia. Pe de altă parte, Soarele îți activează sectorul financiar și te ajută să-ți reorganizezi bugetul. De asemenea, mare parte din energie o vei canaliza pentru a-ți crește veniturile.

Horoscop săptămânal Leu: 18 – 24 iulie 2022

Te bucuri de intrarea Soarelui în zodia ta, aspect care îți aduce foarte multă energie, poftă de viață și determinare în atingerea obiectivelor. Totuși, tranzitul lui Venus te poate face mai introspect, mai închis în tine și mai întors către trecut. Profită de această perioadă pentru a vindeca o problemă de sănătate mai veche, dar și pentru a depăși o deziluzie sentimentală sau o stare de angoasă.

Horoscop săptămânal Fecioară: 18 – 24 iulie 2022

Cu Venus în Rac ți se activează pofta de viață, de a ieși cu prietenii și de a-ți reactiva viața socială. Dacă ești singur, nu este exclus să cunoști o persoană prin intermediul anturajului care să te atragă. Ai grijă mai multă la sănătate și odihnește-te mai mult. Tranzitul Soarelui prin Leu poate scoate la suprafață o problemă de sănătate mai veche.

Horoscop săptămânal Balanță: 18 – 24 iulie 2022

Venus, guvernatoarea ta, va tranzita sectorul carierei în perioada următoare și te va susține să te afirmi profesional. Este o perioadă bună în care te faci remarcat și ai șanse să-ți atingi niște obiective. Pe de altă parte, Soarele în tranzitul său prin Leu, te susține să îți canalizezi energia către finalizarea unor proiecte. Unii nativi se bucură de noi asocieri și câștigă popularitate.

Horoscop săptămânal Scorpion: 18 – 24 iulie 2022

Soarele îți va lumina sectorul carierei și te bucuri de o perioadă în care șansele de afirmare cresc, meritele îți sunt recunoscute și te poți pune în evidență mai mult. Pe de altă parte, Venus în rac te susține să studiezi și să înveți lucruri noi care să te ajute din punct de vedere profesional. În plan sentimental, este o perioadă de romantism și pasiune, iar relația cu partenerul de viață se va îmbunătăți considerabil.

Horoscop săptămânal Săgetător: 18 – 24 iulie 2022

S-ar putea ca în perioada următoare să pleci într-o călătorie, poate într-o vacanță sau într-o delegație în străinătate. Venus în Rac te susține să îți rezolvi niște situații financiare, să obții niște sponsorizări, acreditări sau să faci niște investiții avantajoase. Din punct de vedere sentimental, cu Venus în Rac te bucuri de mai multă pasiune în viața intimă. Cei singuri ar trebui să evite relațiile secrete sau cu persoane indisponibile emoțional.

Horoscop săptămânal Capricorn: 18 – 24 iulie 2022

Venus va intra chiar în sectorul relațiilor tale și te va susține în perioada următoare să-ți îmbunătățești viața de cuplu. Chiar dacă săptămâna începe cu tensiuni, ulterior lucrurile se vor calma. Cei singuri au șanse mai mari în perioada următoare să înceapă o nouă poveste de dragoste. Tranzitul Soarelui prin Leu luminează sectorul financiar și te stimulează să te preocupi de niște situații care vizează bunurile materiale. Sunt și cazuri în care poate scoate la suprafață secrete și infidelități.

Horoscop săptămânal Vărsător: 18 – 24 iulie 2022

Soarele îți va lumina în perioada următoare sectorul relațiilor și acest aspect îți aduce energie să te ocupi de viața de cuplu. Ține cont că există posibilitatea să îți îmbunătățești relația cu partenerul de viață sau să crești tensiunile. Renunță la orgolii și la atitudinea impunătoare. Din punct de vedere profesional, Venus în Rac te susține să-ți îmbunătățești situația la locul de muncă și relațiile cu colegii. Cei care își caută un loc un job nou au șanse mai mari în următoarea perioadă să-și găsească.

Horoscop săptămânal Pești: 18 – 24 iulie 2022

Venus îți activează chiar sectorul iubirii, prin urmare urmează o perioadă în care ai toate șansele să-ți îmbunătățești viața sentimentală. De asemenea, relația cu copiii se va armoniza și pentru asta ar trebui să le acorzi mai mult timp. Fă în așa fel încât să există un echilibru între muncă și odihnă, mai ales că Soarele îți va activa sectorul profesional și te poate stimula la suprasolicitare. Oricum, vei observa că ai mai multă energie în desfășurarea sarcinilor zilnice, iar starea de sănătate se va îmbunătăți.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham...
Familia Regală a Marii Britanii, lovită de o nouă tragedie. A fost găsit mort, în...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Gestul făcut de Alexandru Ciucu față de Alina Sorescu, după ce și-a ascuns relația paralelă...
Céline Dion, de nerecunoscut din cauza BOLII! S-a transformat total în ultima perioadă. Boala teribilă...
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul...
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Care este cea mai mare sumă plătită pentru o daună RCA! Un tir românesc a...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
„Este foarte bolnav”. Îngrijorările cu privire la Regele Charles sunt din ce în ce mai...
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Ungaria a dat ordin. Șoferii români care au interzis peste graniță. Se aplică din 1...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Lovitură CRUNTĂ pentru Ion Iliescu! Breaking news
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Cum au decis Oana Moșneagu și Vlad Gherman să petreacă petrecerea burlacilor, resprectiv petrecerea burlăcițelor
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Sonda europeană Mars Express a observat „păianjeni” pe planeta Marte