Horoscop săptămâna 3 – 9 mai 2021. Scorpionii sunt conflictuali cu cei din jur

Horoscop săptămâna 3 – 9 mai 2021. Scorpionii sunt conflictuali cu cei din jur
Foto: Pixabay
Publicat: 03/05/2021, 08:00

Astrologul Mădălina Manole prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 3 – 9 mai 2021, pentru toate zodiile. Săptămâna 3 – 9 mai 2021 poate aduce o serie de frustrări financiare datorate limitărilor impuse de contextul social.

Săptămâna 3 – 9 mai 2021 se remarcă prin aspectele tensionate pe care le fac planetele din zodia Taur, Mercur (comunicarea), Venus (iubirea și banii) și Soarele (energia) cu planetele de zodia Vărsător, cu Saturn (limitarea, blocajul, lecția) și Jupiter (oportunitățile, progresul, excesul). Acest context astrologic prevestește probleme cu banii, frustrări financiare și sentimentale cauzate de faptul că stabilitatea și siguranța sunt aproape imposibil de obținut în contextul restricțiilor sociale ale momentului. Va trebui să ne schimbăr strategiile pentru a obține confortul dorit, ceea ce nu va fi deloc ușor pentru că presupune să ne desprindem de ceea ce deja știm. Atenție la excese financiare și la exagerări sentimentale!

Pe de altă parte, în săptămâna 3 – 9 mai 2021, Mercur și Venus își vor schimba zodia și vor trece din Taur în Gemeni, context care ne va susține foarte mult în dialoguri, în gândire, dar și în găsirea unor soluții la problemele noastre și în luarea deciziilor. Însă, de preferat ar fi ca în prima parte a săptămânii acesteia să nu ne avântăm în decizii majore și negocieri. Trebuie ținut cont că, deși Mercur activează Gemenii din 4 mai, încă se află sub aspecte tensionate, iar Venus abia duminică va intra aici, prin urmare impactul acestui tranzit va fi resimțit mai mult începând de săptămâna viitoare.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop săptămânal Berbec: 3 – 9 mai 2021

Dragoste

Soarele, guvernatorul iubirii tale, va fi blocat de Saturn, prin urmare în prima parte a săptămânii nu te aștepta să-ți poți exprima sentimentele așa cum ți-ai dori. În plus, și Venus, guvernatoarea relațiilor tale, va fi tensionată de Jupiter, astfel că pot apărea conflicte în relațiile sentimentale. Posibil să ai impresia că partenerul de viață exagerează sau nu te apreciază așa cum simți că ai merita. Ține cont că ți se va îmbunătăți remarcabil comunicarea cu cei din jur, dar și cu partenerul de viață și cu copiii odată ce Venus și Mercur se vor instala în zodia Gemeni.

Carieră și Bani

Săptămâna aceasta poate scoate la lumină o serie de frustrări financiare, blocaje în primirea unor sume de bani, lipsuri care te împing să renunți la niște planuri avute. Ai grijă la tendința de a cheltui în exces pentru a-ți menține confortul. O serie de proiecte pot fi amânate din cauza situației financiare și s-ar putea să te vezi obligat să apelezi la abilitățile pe care le ai pentru a-ți îmbunătăți talentele. Mulți nativi pot începe să-și monetizeze talentele acum. Evită să faci negocieri deocamdată și să iei decizii. Atât Venus, cât și Mercur, ulterior, în tranzitul prin Gemeni te vor susține în aceste procese, inclusiv îți vor aduce idei financiare.

Sănătate

Mercur este guvernatorul sănătății tale și s-ar putea ca în această perioadă, cu precădere în prima jumătate a săptămânii, să te simți mai agitat, mai irascibil și mai obosit. Ulterior, poți merge să-ți faci niște analize sau poți primi rezultatele unor analize și vor fi bune.

Horoscop săptămânal Taur: 3 – 9 mai 2021

Dragoste

Mercur, planeta guvernatoare a iubirii tale, va face aspecte tensionate și te poți aștepta la conflicte cu persoana iubită sau copiii, dacă ai. Nu vei reuși să-ți exprimi sentimentele și emoțiile așa cum ți-ai dori, poți fi foarte nehotărât, însă la nivel interior și de principii se vor produce unele transformări care te vor ajuta să vezi lucrurile mai clar ulterior.

Carieră și Bani

Săptămâna aceasta ai grijă la conflictele cu superiorii și chiar cu autoritățile statului. Dacă trebuie să obții aprobări de la instituții, poți întâmpina întârzieri. Se întrevede mult stres profesional și resimți contextul ca fiind instabil și frustrant, limitativ. Posibil ca unii nativi să aibă parte de un blocaj în primirea unei funcții. Situația financiară se va îmbunătăți treptat, odată ce Mercur, planeta guvernatoare a finanțelor tale, și Venus, planeta ta guvernatoare, vor intra în Gemeni și vor activa sectorul banilor.

Sănătate

Careul Soarelui cu Saturn îți poate aduce mai puțină energie și vitalitate, însă starea de oboseală o vei resimți și pe parcursul săptămânii. Nu face excese și în weekend relaxează-te și odihnește-te cât mai mult.

Horoscop săptămânal Gemeni: 3 – 9 mai 2021

Dragoste

Săptămâna aceasta, atât Venus, planeta guvernatoare a iubirii tale, cât și Jupiter, guvernatorul relațiilor tale, se vor afla în careuri, ceea ce aduce multă tensiune în viața ta sentimentală. Nu este o perioadă bună pentru a lua decizii, mai ales că ești foarte nehotărât și confuz. Așteaptă ca Venus să între în zodia ta șivei observa că pas cu pas lucrurile își revin la normal. Evită să te întorci la cineva din trecut.

Carieră și Bani

Din punct de vedere financiar ai putearecupera o sumă de bani de la cineva din trecut, poate ți sereturnează o datorie, însă nu te poți aștepta la ceva concistent sau, posibil să nu fie vorba de toată suma. O serie de frici financiare se pot activa acum, însă vei vedea complet diferit situația când Mercur,planeta ta guvernatoare, va intra în zodia ta.

Sănătate

Săptămâna începe cu stes, agitație, oboseală și o stare crescută de irascibilitate. Este posibil să nu te odihnești corespunzător și să ai tendința de a face din țânțar armăsar. Evită să faci excese și gândește pozitiv. Lucrurile se vor îmbununătăți considerabil când Venus, guvernatoare și a sănătății tale, va intra în zodia ta.

Horoscop săptămânal Rac: 3 – 9 mai 2021

Dragoste

Saturn, guvernatorul relațiilor tale, se află în aspecte tensionate și este posibil ca în prima parte a săptămânii să apară tensiuni în cuplu, conflicte mai vechi să se reaprindă sau trecutul să revină și un fost partener să te caute. Discuțiile despre bani și fidelitate vor fi deranjante și unele secrtee pot fi aflate acum. Cei singuri pot fi atrași de cineva din anturaj și se pot lăsa duși de val într-o aventură sentimentală.

Carieră și Bani

Banii sunt un motiv de tensiune nu doar în cuplu, ci și în relațiile de prietenie, mai ales dacă ai de recuperat o datorie. Se întrevăd întârzieri legate de plăți. Poți discuta despre un partaj, o moștenire, un credit, însă nu te aștepta să faci pași importanți acum, ci mai degrabă să vezi ce anume trebuie să faci pentru a intra în posesia unei sume de bani sau unui bun material. Nu este exclus ca unor nativi să le fie întârziate proiectele și planurile din cauza lipsurilor financiare sau a retragerii unui investitor, sponsor.

Sănătate

Odată ce Mercur va intra în Gemeni îți va activa sectorul sănătății, iar acest aspect poate aduce în primă fază stres, oboseală, insomnii și multă agitație nervoasă, irascibilitate. Situația se va mai îmbunătăți abia după ce Venus va intra și ea în zodia Gemeni.

Horoscop săptămânal Leu: 3 – 9 mai 2021

Dragoste

Atât Jupiter, guvernatorul iubirii tale, cât și Saturn, guvernatorul relațiilor tale, se află în aspecte tensionate, context care poate adice conflicte în viața sentimentală în prima parte a săptămânii și cel mai probabil reproșurile au legătură cu faptul că nu te simți iubit, nu te simți apreciat de partener.

Carieră și Bani

Profesional, săptămâna aceasta ai parte de multă tensiune și agitație. De la discuții extreme cu superiorii și până la demisii, totul este posibil, mai ales dacă simți că nu ți se recunosc meritele și potențialul, și nu doar la nivel de aplauze, ci și financiar.

Sănătate

Cuadratura dintre Soare, guvernatorul tău, și Saturn îți va aduce o lipsă de vitalitate și o scădere a energiei chiar din prima zi a săptămânii, însă ulterior lucrurile încep să-și recapete conturul. Pentru a nu transforma oboseala în factor de stres, odihnește-te mai mult luni și marți.

Horoscop săptămânal Fecioară: 3 – 9 mai 2021

Dragoste

Saturn, guvernatorul iubirii tale, dar și Jupiter, guvernatorul relațiilor tale, se află în aspecte tensionate săptămâna aceasta și nu este exclus să apară neînțelegeri în viața sentimentală, mai ales ca urmare a viziunilor diferite pe care le ai față de cele ale partenerului. Atenție și la neînțelegerile și diferențele de opinie cu copiii.

Carieră și Bani

La locul de muncă se întrevede mult stres, multe activități copleșitoare și conflicte cu superiorii. Ești destul de indecis în privința unei situații, însă nu te grăbi să iei o decizie săptămâna aceasta. Odată ce Mercur, dar mai ales Venus vor intra în Gemeni vei simți o reală îmbunătățire a situației profesionale. În schimb, te bucuri de putere de convingere și poți negocia avantajos.

Sănătate

Mercur, guvernatorul tău, este tensionat de Jupiter, aspect care poatea duce o stare de irascibilitate și chiar oboseală, epuizare mentală, în prima parte a săptămânii.

Horoscop săptămânal Balanță: 3 – 9 mai 2021

Dragoste

Atât Saturn, cât și Jupiter, ambele aflate în sectorul iubirii tale, sunt în aspecte tensionate, context care poate aduce o serie de nemulțumiri, neînțelegeri și frustrări sentimentale. În cuplu pot apărea discuții legate de bani și intimitate, mai ales că în această perioadă dorința sexuală este destul de scăzută. Cei care sunt părinți trebuie să acorde mai multă atenție copiilor și să nu devină prea autoritari. Viața socială se reanimează odată cu intrarea lui Mercur, dar mai ales a lui Venus în zodia Gemeni.

Carieră și Bani

Dacă aștepți rezolvări financiare, legate de credite, bunuri materiale, moșteniri, litigii sau cineva trebuie să-ți returneze o datorie sau aștepți o investiție, sponsorizare, ține cont că toate acestea vor fi întârziate și amânate. Evită speculațiile financiare și câștigurile rapide.

Sănătate

Venus, guvernatoarea ta, se va afla în aspecte tensionate cu Jupiter, motiv pentru care te poți simți mai posomorât, mai pesimist și poți avea tendința să faci excese, mai ales că îți poți activa niște frici, angoase și dependențe și le poți duce la extrem.

Horoscop săptămânal Scorpion: 3 – 9 mai 2021

Dragoste

Cuadraturile pe care le fac planetele din sectorul tău relațional, Venus, guvernatoarea relațiilor, și Mercur vor aduce dezechilibru în viața ta sentimentală și conflicte cu partenerul de viață. Pot fi nativi care trebuie să intervină între părinți și soț/soție, dar și nativi care se mută cu partenerul și percep ca frustrant noul stil de viață.

Carieră și Bani

Contextul relațional tensionat se răsfrânge și asupra colaborărilor tale și relațiilor profesionale, prin urmare nu te aștepta la multe rezolvări acum. Posibil să apară și frustrări financiare, însă odată ce Mercur și Venus vor intra în Gemeni vei începe să vezi mai clar niște contexte, deci nu te grăbi acum să tragi concluzii.

Sănătate

Venus, guvernatoare și a sănătății tale, va face un aspect de susținere cu Pluto, guvernatorul tău, iar asta poate aduce unor nativi preocupări intense pentru sănătate. Posibil să ia niște rezultate ale unor analize sau să-și facă niște programări pentru un consult general.

Horoscop săptămânal Săgetător: 3 – 9 mai 2021

Dragoste

Mercur este guvernatorul relațiilor tale și se află în aspecte tensionate chiar cu Jupiter, guvernatorul tău, prin urmare săptămâna aceasta cu greu vei ajunge la o înțelegere cu partenerul de viață. Conflictele pot fi destul de serioase și este nevoie de o abordare matură, însă nu lua acum decizii importante, ci așteaptă ca Mercur și Venus să intre în Gemeni pentru că vor activa sectorul relațiilor și vor aduce îmbunătățiri vieții de cuplu.

Carieră și Bani

Este o săptămână care aduce multă muncă, multă agitație la job și te poți aștepta la sarcini noi, la responsabilități copleșitoare și la dialoguri tensionate cu colegii și superiorii. Va fi nevoie săabordezi o altă strategie pentru a-ți ușura activitatea.

Sănătate

Casa sănătății este activă și în aspecte tensionate, prin urmare este nevoie să adopți un nou stil de viață, mai responsabil și mai disciplinat. Stresul profesional și oboseala îți pot strica starea de spirit și nu este exclus să te confrunți și cu neplăceri de ordin fizic.

Horoscop săptămânal Capricorn: 3 – 9 mai 2021

Dragoste

Sectorul iubirii tale este încărcat de planete, însă în aspecte tensionate, ceea ce-ți poate aduce o serie de nemulțumiri și frustrări sentimentale. Relațiile aflate la început stagnează, în cuplu apare o răceală și îndepărtare de partener, iar dacă ești singur ești tentat de flirt și aventură sau, din contră, te manifești cu indiferență la declarațiile altora.

Carieră și Bani

Sunt aspecte financiare care cer atenție și responsabilitate. Posibil să apară unele întârzieri în încasări, însă săptămâna aceasta evită cu orice preț excesele, cheltuielile nesăbuite și speculațiile financiare.

Sănătate

Saturn, guvernatorul tău, dar și Mercur și Jupiter, ambii guvernatori ai sănătății tale, sunt în aspecte tensionate ceea ce aduce mult stres, irascibilitate, nehotărâre și mai ales o stare de nemulțumire. Oboseala se poate acutiza și ar fi de preferat să te odihnești mai mult. Starea generală se va îmbunătăți, însă treptat, și abia după ce Mercur și Venus vor intra în zodia Gemeni.

Horoscop săptămânal Vărsător: 3 – 9 mai 2021

Dragoste

Soarele, guvernatorul relațiilor tale, se va afla în careu cu Saturn din zodia ta, iar acest aspect poate aduce în prima parte a săptămânii tensiuni în relații. Poți manifesta o răceală mai mare, o indiferență și s-ar putea să nu ajungi la o cale de mijloc cu partenerul de viață. Situația se va îmbunătăți treptat, pe măsură ce Mercur, guvernatorul iubirii tale, și Venus, planeta iubirii, vor intra în Gemeni, adică în sectorul iubirii tale, și vor aduce îmbunătățiri vieții sentimentale. Conflictele cu familia vor continua și săptămâna aceasta, însă stresul poate proveni și de la o mutare, o renovare a casei, etc…

Carieră și Bani

Săptămâna începe cu tensiuni cu asociații sau cu cei cu care lucrezi. Dacă ai de rezolvat contexte ce vizează actele unei case, s-ar putea ca acestea să fie întârziate.Cum Jupiter este guvernator financiar, s-ar putea ca acum să ai parte de niște nemulțumiri legate de bani pe care să nu le exprimi neapărat. Evită să iei decizii importante deocamdată.

Sănătate

Starea emoțională este foarte apăsătoare și este posibil ca trecutul, amintirile, copilăria sau anumite traume de familie să se acytiveze și să-ți strice buna dispoziție. Saturn, guvernatorul tău, dar și al sănătății tale, nu se află în aspecte prea bune și în prima parte a săptămânii s-ar putea să fii mai interiorizat și nimic să nu-ți convină.

Horoscop săptămânal Pești: 3 – 9 mai 2021

Dragoste

Mercur, guvernatorul relațiilor tale, se află în aspecte tensionate chiar cu Jupiter, guvernatorul tău, iar contextul îți poate aduce tensiuni în cuplu, nemulțumiri față de partener și nu este exclus să se reia teme mai vechi sau un context legat de trecut să revină în actualitate. Unii nativi pot fi căutați de un fost partener sau măcinați de amintiri.

Carieră și Bani

Se anunță o săptămână în care vei fi mai mult pe drumuri, încercând să rezolvi cât mai multe, însă contextele care vizează actele, contarctele și negocierile pot fi amânate și blocate. Ai parte de multe discuții tensionate și multă agitație, mai ales dacă ai ședințe, interviuri și examene, însă le vei trece cu bine. Fii mai rezervat în cheltuieli și mai atent cu administrarea bugetului.

Sănătate

Jupiter, guvernatorul tău, și Saturn, guvernatorul sănătății, amele aflate în casa sănătății vor face aspete tesionate, prin urmare este posibil să te simți mai obosit, să fii mai irascibil și mai nemulțumit de ceea ce se petrece în jurul tău. Va trebui să dai dovadă de mai multă responsabilitate vizavi de odihnă și să încerci să te odihnești mai mult. Nu este exclus ca simptome ale unor afecțiuni mai vechi să se manifeste acum. Evită excesele și fii mai prudent la deplasări.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și...
Împăcarea anului la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce jurământ i-au făcut Adrian și Petronel Corduneanu...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Marele absent de la înmormântarea lui Costel Corduneanu. Toți s-au mirat că nu l-au văzut:...
A văzut că ia brusc în greutate și a mers la medic. Ce avea femeia...
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Au apărut primele imagini cu fiica lui Paris Hilton! „Nu m-am putut abține”. Ce anunț...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
UE are nevoie de gaz natural lichefiat rusesc pentru a evita un şoc energetic -...
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
ITP 2024. OBLIGATORIU pentru toți șoferii care trebuie să facă inspecția tehnică periodică
Restricții la o mare bancă din România. Cum vor fi afectați clienții
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Vreme ANORMALĂ în weekend! Ce se întâmplă în TOATĂ România!
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Hugh Grant a renunțat la procesul împotriva tabloidului The Sun