Horoscop săptămâna 5 – 11 iulie 2021. Peștii pot începe noi povești de iubire

Horoscop săptămâna 5 – 11 iulie 2021. Peștii pot începe noi povești de iubire
Horoscop săptămâna 5 – 11 iulie 2021. Peștii pot începe noi povești de iubire / Foto: Astrologul Mădălina Manole la GÂNDUL LIVE
Publicat: 05/07/2021, 06:34

Astrologul Mădălina Manole prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 5 – 11 iulie 2021, pentru toate zodiile. Săptămâna 5 – 11 iulie 2021 poate aduce o serie de surprize și situații neașteptate în plan sentimentale și financiar.

În săptămâna 5 – 11 iulie 2021 se reface pentru a treia oară un careu între Mercur, planeta rațiunii, din Gemeni și Neptun, planeta confuziei, din zodia Pești, aflat în retrogradare. Din nou putem avea parte de neclarități și o distorsionare a imaginii de ansamblu, însă putem reveni asupra unor decizii luate și le putem reanaliza. Nu este momentul deciziilor majore și radicale, în schimb.

În plan sentimnetal, Venus, planeta iubirii, aflată în zodia Leu, va fi în aspecte tensiobate cu Saturn retrograd din Vărsător și cu Uranus din Taur, context care poate aduce limitări și blocaje sentimentale și o mai mare nevoie de schimbare pentru ca lucrurile să funcționeze.

Pe data de 10 iulie avem parte de o Lună Nouă în zodia Rac, eveniment care poate aduce noi etape în viața noastră, iar pe 11 iulie Mecur va intra în Rac, însă acest tranzit va fi resimțit mai mult săptămâna viitoare.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop săptămânal Berbec: 5 – 11 iulie 2021

Dragoste

Venus este guvernatoarea relațiilor tale, iar aspectele tensionate de acum te vor face să resimți blocaje relaționale și pot aduce mai mult dramatism din partea partenerului și nevoia de schimbare a unor situații care nu funcționează.

Carieră și Bani

Fii prudent în comunicare, ai grijă ce spui și nu te avânta în promisiuni mărețe sau în declarații. S-ar putea să nu te poți ține de tot ceea ce spui acum. Grijă de asemenea la acte, la negocieri pentru că raționamentul îți poate juca feste. Cei care studiază sau dau examene vor avea nevoie să depună mai mult efort pentru a se concentra.

Sănătate

Fii prudent în deplasări și verifică-ți actele de două ori înainte de a pleca de acasă. Sunt situații din trecut, poate chiar decizii luate, care revin acum în mintea ta și pot aduce agitație interioară și stări de neliniște.

Horoscop săptămânal Taur: 5 – 11 iulie 2021

Dragoste

Venus este guvernatoarea ta, iar prin aspectele pe acre le face te poți simți și tu la rândul tău limitat de ceilalți, poți avea conflicte cu familia și poți simți nevoia acută de a fce o schimbare în viața personală.

Carieră și Bani

Profesional va trebui să dai dovadă de mai multă diplomație și responsabilitate și să încerci să menții un echilibru între carieră și viața personală. Mercur se află în sectorul tău financiar, prin urmare săptămâna aceasta evită deciziile radicale legate de bani și nu face cheltuieli emoționale.

Sănătate

S-ar putea să simți o stare de neliniște pentru că nu poți face tot ceea ce-ți dorești. În schimb, profită de context și desprinde-te de ancorele trecutului. Reapropie-te de familie șipreocupă-te de casă pentru a-ți recâștiga pacea sufletească.

Horoscop săptămânal Gemeni: 5 – 11 iulie 2021

Dragoste

Venus este planeta care-și guvernează viața sentimentală și s-ar putea să observi că săptămâna aceasta nimic nu iese cum ți-ai dori. Posibil să nu ai chef de nimeni nou în viața ta sau să vrei, dar să nu iasă nimic. Pot reveni persoane din trecutul tău care să te bulverseze considerabil.

Carieră și Bani

Fii responsabil din punct de vedere profesional și nu te lasnsa în afirmații care-ți pot afecta imaginea, dar nici nu lua decizii radicale pentru că poți vedea destul de neclar situația. În schimb, revină asupra unor decizii luate în ultimul timp. Luna Nouă din Rac îți poate aduce noi începuturi financiare.

Sănătate

Opoziția Venus-Saturn, dar și careul lui mercur, guvernatorul tău, pot sta la baza unei stări generale mai proaste. Nimic nu-ți convine și ești nesigur pe tine.

Horoscop săptămânal Rac: 5 – 11 iulie 2021

Dragoste

Luna Nouă se petrece în zodia ta și este momentul unor noi începuturi. Poți lăsa în spate trecutul cu amintirile lui și chiar dacă cineva revine în viața ta sau în gândurile tale, poți să depășești momentul, chiar dacă acum poți lua o decizie pripită.

Carieră și Bani

Venus se află în sectorul tău financiar și deși promite o îmbunătățire a veniturilor, momentan s-ar putea să te confrunți cu unele limitări și să fie nevoie să reduci cheltuielile și să vii cu schimbări legate de cum îți gestinezi conturile.

Sănătate

Cu Soarele și Luna, guvernatoarea ta, în zodia ta, săptămâna aceasta este bună din punct de vedere al stării generale, deși s-ar putea să te confrunți cu stări de agitație interioară sau neliniști, insomnii cauzate de careul lui Mercur.

Horoscop săptămânal Leu: 5 – 11 iulie 2021

Dragoste

Venus se află în zodia ta și îți promite o îmbunătățire a vieții personale, însă aspectele tensionate de acum, mai ales cu Saturn, aflat în casa relațiilor, pot fi resimțite tensionat și pot aduce neînțelegeri în cuplu. Te simți neiubit, neapreciat și limitat de partener, de aceea poți face schimbări majore, vrute sau nevrute.

Carieră și Bani

Uranus din sectorul carierei mai are un cuvânt de spus și săptămâna aceasta, însă dacă faci un efort, dacă dai dovadă de mai multă flexibilitate și adaptabilitate, vei vedea că reușești să accepți schimbările sau răăsturnările de situație aduse, ba chiar poți să te folosești de talentele tale personale pentru a te pune în evidență.

Sănătate

Deși este un context tensionat care vizează zodia ta și pe care-l resimți prin toți porii, Luna Nouă din casa sănătății tale poate veni cu sprijin. Acționează în așa fel încât să te puipe primul loc și să-ți satisfaci propriile dorințe. Odihnește-te corespunzător!

Horoscop săptămânal Fecioară: 5 – 11 iulie 2021

Dragoste

Saturn din sectorul iubirii este în opoziție chiar cu planeta iubirii, iar Neptun din sectorul relațiilor este în careu cu guvernatorul tău, prin urmare nu se conturează deloc o perioadă favorabilă noilor povești de iubire. În cuplu apar tensiuni și neînțelegeri și viziunea asupra viitorului nu este prea clară. Dacă cineva din trecut revineîn viața ta, nu crede tot ce-ți promite.

Carieră și Bani

Mercur se află în sectorul carierei tale, prin urmare este vorba de multă confuzie profesională, neclaritate vizavi de direcția ta și posibil tensiuni cu superiorii ca urmare a unor mesaje interpretate greșit. Nu lua deocamdată decizii importante. Luna Nouă din Rac îți poate deschide noi orizonturi și poate veni cu noi principii pe baza cărora să faci progrese.

Sănătate

Axa sănătății tale ste destul de solicitată și săptămâna aceasta și este nevoie să vii cu unele schimbări pentru a te simți mai bine. Adoptă o altă viziune asupra unei afecțiuni și odihnește-te mai mult. Afecțiuni mai vechi îți pot da, de asemenea, bătăi de cap.

Horoscop săptămânal Balanță: 5 – 11 iulie 2021

Dragoste

Venus, guvernatoarea ta, este în opoziție cu Saturn aflat în retrogradare în sectorul iubirii tale, prin urmare nu este momentul să începi ceva nou. Deși pot apărea atracții bruște, posibil chiar față de persoane din anturaj, lasă-le deocamdată la stadiul de prietenie și ai răbdare.

Carieră și Bani

Luna Nouă din Rac se petrece în sectorul carierei tale și poate fi un moment care deschide noi uși de afirmare pentru tine. Poți primi noi responsablități și poți avea ocazia ca ceilalți să te remarce și să te ajute să-ți atingi mai ușor un obiectiv avut.Nu forța lucrurile!

Sănătate

Opoziția Venus-Saturn te poat face să te simți neiubit, neînțeles și să ai o părere proastă despre tine. Dacănu-ți place cum arăți, dacă nu-ți plac stările generale prin care treci, atunci vino cu o schimbare radicală în viața ta și preocupă-te ai mult de imagine.

Horoscop săptămânal Scorpion: 5 – 11 iulie 2021

Dragoste

Venus, guverantoarea relațiilor tale, este tensionată de Uranus, aflat chiar în sectorul relațiilor, iar pe casa iubirii se petrece careul lui Neptun, deci deși pot apărea atracții bruște, poate chiar cu persoane cu rang și funcție, de preferat ar fi să le eviți. Acest context poate fi destul de neplăcut pentru că pe deoparte simți nevoia unei schimbări majore în cuplu, iar pe de altă parte ai senzația că partenerului nu-i pasă. Este un moment în care se poate decide viitorul multor relații. Împlică-te mai mult în viața de familie!

Carieră și Bani

Venus se află în sectorul carierei tale și deși promite o îmbunătățire a imaginii, o nouă funcție, în general, o creștere, săptămâna aceasta poți avea parte de unele piedici și multe provocări din partea celorlalți. Nu-ți acorda încrederea prea ușor.

Sănătate

Tot Venus este și guvernatoarea sănătății tale, deci stresul psihic poate crește acum și poți fi tensionat, agitat în continuare. Mai multă responsabilitate vizavi de odihnă te poate ajuta acum să-ți recapeți liniștea interioară.

Horoscop săptămânal Săgetător: 5 – 11 iulie 2021

Dragoste

Nu este exclus ca săptămâna aceasta să fii atras de persoane care sunt total diferite de tine, fe de altă cultură, religie, fie ca mentalitate sau sistem de valori. Poate fi vorba de mentori, persoane cunoscute la cursuri sau din străinătate. În cuplu, careul Mercur-Neptun poate aduce tensiuni și confuzii și s-ar putea să-ți pui multe întrebări legate de direcția de viitor a relației.

Carieră și Bani

Tensiuni pot să apară și cu colaboratorii și săptămâna aceasta ar fi de preferat să eviți deciziile care vizează un contract profesional. Poți reevalua în schimb decizii luate în ultima perioadă și poți face niște schimbări în programul de muncă pentru a-ți ușura activitatea.

Sănătate

S-ar putea ca în perioada asta să te lași mai ușor dominat de frici interioare, poate temeri legate de sănătate, dar toate acestea te pot face să-ți schimbi rutina zilnică și stilul de viață. Odihnește-te mai mult.

Horoscop săptămânal Capricorn: 5 – 11 iulie 2021

Dragoste

Venus este planeta care-ți guvernează iubirea, iar careul cu Uranus aflat chiar în casa iubirii poate aduce o dragoste bruscă, poate chiar la prima vedere, însă nu te grăbi să începi noi povești. Libertatea ta este mai importantă. În cuplu este nevoie să vii cu noutăți, să faci astfel încât să alungi monotonia. Posibile crize de gelozie și temeri, unele fondate, altele nu. Discuțiile vizează banii și viața intimă, capitol foarte pasional în această perioadă.

Carieră și Bani

Nu face in vestiții financiare riscante și ai mai multă grijă la cum administrezi bugetul comun cu o altă persoană. Speculațiile financiare în continuare trebuie evitate. Luna Nouă din Rac poate aduce noi persoane în viața ta cu care să discuți teme profesionale, posibil chiar un nou contract de colaborare.

Sănătate

Nu se întrevăd probleme de sănătate, dar cum Venus este responsabilă cu fericirea ta, opoziția la Saturn, chiar guvernatorul tău, poate aduce o stare mai posomorâtă, poate chiar senzația cănu ești cu adevărat fericit, dar vei face tot ce-ți stă în putință să-ți recâștigi optimismul și bucuria.

Horoscop săptămânal Vărsător: 5 – 11 iulie 2021

Dragoste

Saturn se află chiar în zodia ta, iar Venus în sectorul relațiilor, așa că opozișia din această perioadă, dincolo de un echilibru pe care-l cere în viața de cuplu, poate aduce prea multă seriozitate vizavi de partener. Acesta îți poate reproșa că nu-l faci fericit.

Carieră și Bani

Profesional apar tensiuni cu colegii și va fi greu să te împarți între familie, colaborări și cerințele superiorilor. Nu vei accepta prra multe impuneri. Luna Nouă din Rac poate veni cu noi sarcini profesionale, un nou program de lucru, dar și o nouă raportare a ta la modul în care-ți desfășori sarcinile.

Sănătate

Tot Luna Nouă cere noi începuturi legate de stil de viață și rutină zilnică. Săptămâna aceasta, dacă nu pleci în concediu, măcar analizează ideea de a te odihni mai mult sau chiar programează-ți concediul.

Horoscop săptămânal Pești: 5 – 11 iulie 2021

Dragoste

Se întrevăd aspecte foarte bune în zona sentimentală, poate chiar o dragoste la prima vedere, noi începuturi stimulate puternic de Luna Nouă care se petrece chiar în sectorul iubirii. În cuplu poți aduce în discuție venirea pe lume a unui copil. În schimb, fii mai responsabil cu privire la relașiile cu părinții pentru că pot apărea tensiuni și reproșuri din cauza neimplicării tale în actvitățile ce țin de locuință.

Carieră și Bani

Venus sea flă în sectorul muncii tale, însă deși promite o îmbunătățire a situației profesionale, s-ar putea ca săptămâna aceasta ceva din urmă să trtebuiască rezolvat și să nu mai poți amâna. Poți încerca să faci unele schimbări de program și să încerci să fii mai responsabil vizavi de sarcini.

Sănătate

Saturn se află în sectorul sănătății tale, ipostază din care îți cere să te responsabilizezi mai mult vizavi de odihnă, de stil de viață și de rutină, doar așa vei reuși să aduci îmbunătățiri în această direcție. În caz contrar poți avea parte de limitări, de situații forțate care-ți cer să te preocupi de afecțiunile existente. Mai multă atenție la interpretarea unui diagnostic.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Furie și indignare după ce fotografia cu teroriștii Hamas defilând cu trupul gol și mutilat...
Mirel Dragomir, declaraţii halucinante: 'Nu îmi pare rău că sunt aici'
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
VIDEO Un consilier PNL a uitat să închidă camera în timpul unei ședințe pe Zoom...
Mirel din Timişoara, renegat de familie după crima oribilă! Gestul făcut de fiecare membru în...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
15 județe, sub avertizare cod galben de vreme severă până diseară. Meteorologii anunță vânt puternic...
Ies la iveală noi detalii despre Mirel. Tânărul este cunoscut pentru agresivitate: "Era foarte obsesiv,...
Oana Radu, acuzații dure la adresa fostului soț: ,,Mi-a spus că ne bate pe amândouă”....
Acum păpușă, în trecut mătușă! Cum arăta Inna înainte să fie celebră
Metodă „DRONA” folosită pe autostradă. Care sunt șoferi vizați? - VIDEO
Actorul Steven Seagal le-a vizitat pe victimele atacului terorist de la Moscova
Bestia COSMICĂ din INIMA galaxiei noastre S-A TREZIT
Devine obligatoriu în România. Anunț la Guvern chiar azi, 29 martie: Voi scrie în lege...
Apple ar urma să lanseze noi iPad-uri, după un an de pauză
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Primele declarații ale familiei lui Mirel Dragomir, după tragedia de la Timișoara! Tatăl tânărului: "Nu...
Patrick, sentimente ascunse pentru Giuly!? Patrick și Robert au purtat o discuție pe tema acestui...
"Nu-mi pare rău că sunt la închisoare". Mirel Dragomir nu are remușcări după fapta comisă....
BANCUL ZILEI. Învățătoarea: Bulă, îți dau un bilet să îl duci lu’ taică-tu. Dar să...
Scandinavia s-ar fi „născut” din Groenlanda, indică un nou studiu geologic