Horoscop 8-14 august 2022. Este o săptămână în care totul se va învârti în jurul carierei, pentru „Berbeci”

Horoscop 8-14 august 2022. Este o săptămână în care totul se va învârti în jurul carierei, pentru „Berbeci”
Astrologul Lavinia Badea
Publicat: 07/08/2022, 16:01

Ne așteaptă o săptămâna dinamică. Avem aspecte între dificile între Soarele din Leu și Saturn și Uranus, ceea ce ne indică că e momentul să fim deschiși către schimbare. Dacă vom face asta, starea noastră se va îmbunătăți vizibil. Nu e momentul să ne împotrivim, ci să acceptăm! Săptămână cu bine să avem!

BERBEC

Este o săptămână în care totul se va învârti în jurul carierei, pentru „Berbeci”. O să te simți extraordinar de bine văzând cum în sfârșit toate eforturile tale prind contur. Vei primi noi oportunități profesionale și este indicat să le valorifici. De asemenea, va fi o perioadă bună din punct de vedere financiar. Ai grijă ca în această goană către succes să nu îndepărtezi familia sau persoana iubită!

TAUR

Va fi o săptămână excelentă pentru viața de familie. Orice conflict mai vechi poate fi rezolvat în această perioadă. Vorbind despre viața sentimentală, ar putea fi o perioadă solicitantă pentru tine. Cu toate acestea, situația se va liniști treptat. Nu ignora sănătatea, nu lăsa stresul să îți afecteze obiceiurile alimentare și fă sport.

GEMENI

Dacă lucrezi la un proiect important, ai de susținut un examen sau vrei să începi o activitate nouă, astrele îți oferă tot norocul pentru a reuși. Ai energie, entuziasm și parcă se așează cărămidă cu cărămidă lucrurile în favoarea ta. Ai și familia alături care te susține în orice demers al tău. Ai grijă totuși să nu împărtășești cu oricine dorințele sau reușitele tale. Fii discret!

RAC

Săptămâna aceasta îți oferă o lecție de modestie. Ai tendința de dori cu orice preț să ajuți pe cineva, iar dacă nu poți, o să îți fie foarte greu să depășești acest moment. Ești un căutător al adevărului, dar a venit momentul să accepți că ești doar o ființă umană. Nu pune presiune inutilă, nu juca rolul salvatorului în relații.

LEU

În contextul relațiilor de iubire, ne putem aștepta la două lucruri: acolo unde sunt probleme, se poate rupe de tot, însă dacă relația e la început sau este deja foarte bine închegată, sunt șanse mari ca de acum înainte să vă înțelegeți excepțional. E un moment de start, singuri sau împreună, depinde de situație. Pe celelalte planuri, o să ai un sentiment de așteptare, ca și cum ți se pregătește ceva, sau ai tendința de a considera că cineva îți datorează ceva. Clarifică lucrurile.

FECIOARĂ

Nu există nimic excepțional în ceea ce privește viața de familie în cazul zodiei Fecioară. Este posibil să apară conflicte în casa ta în această perioadă. În această situație, acordă mai multă atenție discursului tău. Poate ar trebui să își arăți și latura empatică. Căsnicia și relațiile sentimentale ar putea, de asemenea, să fie cu suișuri și coborâșuri. Din fericire, pe celălalt plan, social, primești o mulțime de aprecieri și validări.

BALANȚĂ

O săptămână destul de solicitantă, în care stresul și presiunea își fac simțite prezența. Drept urmare, o să vezi rezultate negative și la serviciu, din cauză că nu te poți concentra. Totuși, nu te da bătut, e posibil să întâlnești situații sau să cunoști persoane care să te ajute să te redresezi. Doar să nu te închizi în casă! Ieși, bucură-te de viață. Menajează-ți sănătatea, în special pe cea mentală.

SCORPION

Scorpionii au derezolvat situați din trecut! Discuții vechi din familie sau rivalii de la serviciu apar acum din senin. Însă, de îndată ce te vei elibera, vei avea un puternic sentiment de putere, care se va traduce în chef de muncă și idei aproape geniale. Vei avea mare success. Așa că pune la punct de te supără și lasă viitorul să te surprindă.

SĂGETĂTOR

Nu e cea mai bună săptămână la bani pentru Săgetători. Pot apărea dificultăți în viața ta financiară. De asemenea, ai putea întâmpina provocări atunci dacă încerci să economisești. Disputele ar putea apărea în relațiile sentimentale și în căsnicie. Păstrează-ți încrederea în partenerul tău în această situație și ai grijă să nu îi rănești sentimentele cu vorbe spuse la furie. Te ajunge oboseala și ar fi momentul să îți iei concediu sau să îți programezi un city break.

CAPRICORN

Nu merg lucrurile ca pe roate, în această săptămână, în special pe planul profesional. Nu este indicat să iei decizii importante în această săptămână. E posibil să apară frici legate de bani, iar acestea te pot influența să te arunci în situații care s-ar putea să nu fie cele mai bune soluții. Gândește-te bine la ceea ce îți dorești tu, de fapt. Nu este vorba în viață doar despre bani, pragmatism și parte profesională, ai nevoie de altfel de satisfacții pentru sufletul tău, în această perioadă.

VĂRSĂTOR

Muncă, muncă și iar muncă pentru Vărsători. Nu îți pierde răbdarea într-o astfel de situație și ia situația provocatoare cu pieptul înainte. Rezultatele vor veni și vor fi extrem de satisfăcătoare. Deși deocmandată nu pare că situația ta finaciară se îmbunătățește, e posibil să apară o sursă de venit chiar de unde nu te aștepți. Emoțional ești foarte bine, te simți încrezător, capabil și liniștit, iar viața ta amoroasă nu face decât să îți aducă confort și bucurie.

PEȘTI

Peștii respiră iubire prin tot porii. Ei nu oferă iubire, ei sunt iubire! O să ai cele mai frumoase povești dacă te lași purtat de acest semtiment plăcut în această săptămână. Primești oportunități în carieră, dar ai grijă să nu te arunci cu capul înainte! Ar trebui să acorzi o atenție deosebită dietei, dar și rutinei zilnice în general. Nu sări peste lucruri care te fac să te simți bine și viguros – sport, yoga, meditație, ce îți face plăcere.