Horoscop săptămâna 8 – 14 februarie 2021. Vărsătorii au parte de noi începuturi

Horoscop săptămâna 8 - 14 februarie 2021. Vărsătorii au parte de noi începuturi
Horoscop săptămâna 8 - 14 februarie 2021. Vărsătorii au parte de noi începuturi
Publicat: 08/02/2021, 07:18

Astrologul Mădălina Manole prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 8 – 14 februarie 2021, pentru toate zodiile. Săptămâna 8 – 14 februarie 2021 ne îndeamnă să fim atenți la gândurile noastre pentru că ceea ce transmitem în Univers se poate întoarce la noi.

Săptămâna 8 – 14 februarie 2021 se remarcă prin nu mai puțin de patru conjuncții care se petrec în zodia Vărsător, dintre care trei îl implică pe Mercur retrograd, și, în plus, tot aici are loc și o Lună Nouă. Astfel, Venus, Micul Benefic și planeta iubirii, își unește energia cu Jupiter, Marele Benefic și planeta oportunităților, și fiecare aderă la o uniune cu Mercur retrograd. Prin urmare, este o perioadă în care ni se deschid noi perspective de viitor, apar noi oportunități în viața noastră pe care trebuie să le abordăm cu atenție și fără grabă.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop săptămânal Berbec: 8 – 14 februarie 2021

Dragoste

Sectorul prietenilor este puternic activat de tranzite. Poți pune piciorul în prag acolo unde te simți neapreciat, nevalorificat, iar pe de altă parte, șine cont că poți cunoaște persoane noi care să se dovedească importante pentru evoluția ta și nu doar personală, ci și profesională. S-ar putea ca persoana iubită sau copiii să se simtă nebăgați în seamă, dați la o parte, excluși din viața ta, deci ai grijă la menținerea unui echilibru. Cei singuri au mari șanse să se îndrăgostească și chiar de o persoană cunoscută prin intermediul anturajului sau al unor proiecte pe care le desfășoară.

Carieră

Săptămâna începe cu vești profesionale bune. Ai șansa să te afirmi în carieră, să primești niște aprecieri. Pe de altă parte, ești foarte puternic susținut în zona proiectelor. Poate fi vorba de o relansare a unor proiecte, dar și de altele noi care vin. Sunt nativi care au ocazia să-și vadă planurile profesionale cum încep să prindă contur.

Bani

Este posibil ca tot acest context profesional în care ești implicat să nu te mulțumească neapărat și financiar. Pot apărea inclusiv discuții mai tensionate pe tema salarizării, maia les în prima jumătate a săptămânii.

Sănătate

În prima parte a săptămânii te poți simți mai obosit și este nevoie să faci o schimbare de program, de stil de viață, inclusiv o schimbare de meniu ți-ar prinde bine.

Horoscop săptămânal Taur: 8 – 14 februarie 2021

Dragoste

Începutul de săptămână poate aduce tensiuni în cuplu, certuri și reluarea unor discuții mai vechi. Este o perioadă în care viața sentimentală necesită niște revizuiri și reevaluări. S-ar putea ca familia să se simtă neglijată, așa că fă tot posibilul să menții echilibrul între muncă și casă. Dacă ești singur ai putea fi atras de o persoană cu funcție, mai în vârstă sau care dă dovadă de multă înțelepciune.

Carieră

Sectorul carierei este puternic aspectat de tranzite și această săptămână poate veni cu șanse, cu oportunități de relansare profesională. Fie pornești pe direcția mult dorită, fie îți atingi niște obiective, fie ți se recunosc meritele și avansezi într-o funcție. Oricum te bucuri de succes și expansiune. Sunt nativi care-și schimbă locul de muncă.

Bani

S-ar putea să nu fii foarte mulțumit financiar și să negociezi la sânge niște aspecte legate de remunerație. Încă te afli sub un val de confuzie financiară, așa că nu te grăbi în luarea unor decizii importante. Reevaluarea bugetului și a modului în care-ți câștigi banii este temă importantă acum.

Sănătate

Te bucuri de energie, entuziasm, vioiciune, dat fiind că Venus, guvernatoarea ta, dar și a casei sănătății, face o conjuncție cu Jupiter, Marele Benefic. Totuși, nu exagera cu nimic. Unii nativi pot afla un remediu bun la o problemă cu care se confruntă.

Horoscop săptămânal Gemeni: 8 – 14 februarie 2021

Dragoste

Începutul de săptămână poate fi mai dificil mai ales dacă ai o relație la distanță. Totuși, lucrurile se îmbunătățesc considerabil atât în viața de cuplu, cât și în cazul celor singuri care pot cunoaște pe cineva care să le trezească interesul într-un mod foarte serios. Ia-ți parteneruk de mână șiplecați într-o călătorie de reconectare, doar voi doi.

Carieră

Este o perioadă favorabilă pentru tine, o perioadă care aduce expansiune, atât la nivel de mentalități, cât și la nivel de studii, diplome. Poți începe ceva nou, fie înveți tu, fie îi înveți pe alții. Pot fi nativi care pot primi oferte din străinătate. Atenție la tensiunile cu superiorii către finele săptămânii.

Bani

Nu te grăbi să semnezi contracte în această săptămână, oricât de provocatoare ar părea sau, dacă trebuie să o faci, fii foarte atent la toți termenii și condițiile impuse.

Sănătate

Mercur, guvernatorul tău, este nu doar retrograd, ci implicat în patru conjuncții, deci și tu te poți aștepta la experimentarea unor stări ciudate, oscilante. S-ar putea ca prima parte a săptămânii să-ți evidențieze niște probleme de sănătate care necesită o intervenție, un tratament.

Horoscop săptămânal Rac: 8 – 14 februarie 2021

Dragoste

În prima parte a săptămânii s-ar putea să ai parte de unele conflicte cu prietenii, neînțelegeri mai vechi care pot reveni acum și nu este exclus să rupi unele relații, să ieși dintr-un anume anturaj. De asemenea, pot fi mai încercate relațiile care se află la început. În cuplu apar discuții financiare care pot avea rezultate bune, de viitor. Poate faceți o afacere împreună. Acordă mai multă atenție activităților cu copiii.

Carieră

Săptămâna aceasta apar îmbunătățiri legate de locul de muncă, de modul în care-ți desfășori sarcinile și activitățile. Este posibil să nu le mai resimți ca o apăsare, ci chiar să fii mai entuziasmat. Unor nativi li se schimbă în mod avantajos programul de lucru.

Bani

Sectorul financiar este puternic aspectat și contextul actual denotă că a venit momentul să obții ceea ce-ți dorești aici. Sunt nativi care primesc un împrumut, un credit, alții care primesc o moștenire, care obțin niște drepturi materiale, poate o sponsorizare. Poți avea parte de câștiguri din colaborările în care ești implicat.

Sănătate

În preajma Lunii Noi care se petrece pe 11 februarie poți fi mai agitat, dat fiind că Luna este guvernatoarea ta, iar Mercur îți guvernează casa sănătății și este retrograd. Oricum, per total nu sunt probleme de sănătate, iar unii nativi pot afla acum un remediu bun la o afecțiune care le-a dat bătăi de cap.

Horoscop săptămânal Leu: 8 – 14 februarie 2021

Dragoste

Casa relațiilor tale este amprentată de planete, un mănunchi care, de altfel, reprezintă și apogeul acestor tranzite. Nu va fi ușor să faci față atâtor energii, de aceea va trebui să lupți pentru a te menține în echilibru. Sunt noi începuturi în această zonă, însă de la caz la caz, acestea pot însemna o nouă etapă în relația de cuplu, de exemplu o cerere în căsătorie (deși ideal ar fi să fie făcută după 21 febrarie), dar și un divorț (de asemenea, decizia finală va trebui luată după 21 februarie). În relațiile unde sunt tensiuni nerezolvate, contextul astrologic al săptămânii îndeamnă la rediscutarea problemelor.

Carieră

Din punct de vedere profesional, săptămâna poate începe cu tensiuni cu superiorii, fristrări profesionale care ies la suprafață. Pentru tine, perioada aceasta poate aduce noi colaborări, noi contracte și asocieri, poate chiar idei de afaceri și proiecte comune cu alții.

Bani

Este o perioadă bună pentru reevaluări financiare. Astfel îți dai seama de câți bani câștigi, cum îi câștigi și poți vedea care contracte, colaborări merită susținute pe mai departe. Oricum, nu lua decizii radicale până pe 21 februarie, cât Mercur, guvernatorul casei tale financiare, retrogradează.

Sănătate

Faza de Lună Nouă poate scoate la lumină niște probleme de sănătate mai vechi care cer mai multă atenție. Este normal să fii mai agitat, mai tensionat și irascibil, dat fiind contextul relațional, însă nu uita că trebuie să ai grijă și de tine.

Horoscop săptămânal Fecioară: 8 – 14 februarie 2021

Dragoste

Încearcă să te preocupi și de viața sentimentală. Deși săptămâna începe bine, pe parcurs există riscul să nu mai ai timp de iubire, de copii, de distracții, așa că pot apărea și reproșuri din partea partenerului de viață.

Carieră

După multe nemulțumiri, frustrări a cam venit momentul să te bucuri de lauri și roade profesionale. La locul de muncă se deschide o nouă etapă care poate însemna și sarcini noi și responsabilități noi, însă menite să te pună în valoare și să te bucure, dar și un nou loc de muncă. Te bucuri de beneficii legate de program. Ceva se schimbă și asta te ajută să faci progrese.

Bani

Tot acest context profesional nu vine singur, ci aduce și ocazia de a-ți îmbunătăți veniturile. Cel mai probabil va fi vorba de o creștere salarială sau de un loc de muncă mai bine plătit.

Sănătate

Este foarte important să ai grijă de sănătatea ta. Luna Nouă și toate aceste conjuncții se petrec în acest sector și pot veni revărsa asupra ta multă energie, multe trăiri și stări contradictorii. Riscul este să te suprasoliciți. Pe lângă odihnă, săptămâna aceasta mergi și refă-ți niște analize, cere sfatul unui specialist

Horoscop săptămânal Balanță: 8 – 14 februarie 2021

Dragoste

Tot contextul atsrologic mai sus descris ție îți va impacta sectorul sentimental, iar ocazia de a începe o nouă poveste de dragoste este foarte mare. Totodată, în cuplu se întrevăd îmbunătățiri majore și ai șansa de a-ți consolida relația, chiar dacă primele zile din săptămână pot fi mai tensionate.

Carieră

Este momentul să lași creativitatea să iasă la suprafață, să-ți exprimi latura artistică, indiferent de domeniul în care lucrezi. Pot veni aprecieri, recunoașteri și șanse majore de afirmare. Dacă ești implicat în proiecte de grup, nu uita să le dedici și lor din timpul tău pentru a nu primi reproșuri.

Bani

Din punct de vedere financiar, săptămâna poate începe cu nemulțumiri, certuri din cauza banilor și există riscul pierderii unor surse de venit, șaa că fii prudent. Evită, de asemenea, speculațiile financiare, jocurile de noroc, oricât de mult te-ar tenta.

Sănătate

Îți recapeți bucuria de a trăi, optimismul, entuziasmul și vei începe să vezi viața cu alți ochi. Oricum, fără excese, mai ales că Mercur, guvernatorul casei bolilor cronice, este retrograd și poate scoate la lumină simptome mai vechi.

Horoscop săptămânal Scorpion: 8 – 14 februarie 2021

Dragoste

Chiar dacă săptămâna începe cu tensiuni în familie sau cu partenerul de viață, din cauza familiei, lucrurile vor începe să se îndrepte ulterior. Ba mai mult, conjuncțiile momentului îți dau ocazia majoră de a-ți îmbunătăți relația cu cei dragi, șaa că profită și pune la punct ceea ce nu a funcționat până acum.

Carieră

Vin soluții legate de o casă, de o mutare, schimbare de domiciliu. Se poate rezolva un astfel de context și asta te poate liniști foarte mult. Nativii care așteaptă aprobarea unui credit de casă acum o vor avea. Însă, tot acest context te poate afecta profesional, în sensul că nu te mai ocupi la fel de muncă și superiorii pot comenta. Totodată, niște colaborări nefuncționale se pot încheia.

Bani

Deși financiar nu se întrevăd probleme, ci din contră, banii pot veni din colaborări, pot fi nativi care într-un exces de zel pot renunța la un parteneriat care le aducea un venit în plus.

Sănătate

Începutul de săptămână poate fi mai obositor, dar apoi lucrurile își reintră în normal. Este important să profiți de energia acestei perioade să-ți vindeci traumele emoționale, să vindeci trecutul, mai ales anumite tipare din copilărie care tind să te urmărească și în viața de adult și să-ți afecteze relațiile.

Horoscop săptămânal Săgetător: 8 – 14 februarie 2021

Dragoste

În cuplu a venit momentul să spuneți lucrurile fără perdea, direct și să-ți revzuiești modul de a comunica. Dialogurile sincere și deschise pot consolida relația. Nu te teme să reiei teme din trecut care au adus neînțelegeri cândva, pentru că acum le poți rezolva.

Carieră

Felul în care comunici te poate pune în lumină și-ți poate aduce aprecieri. Sunt nativi care primesc vești bune săptămâna aceasta. Totodată, este un moment în care relațiile tale se reconfigurează și asta te ajută pe viitor.

Bani

Încearcă să fii mai prudent cu cheltuielile tale pentru că ai tendința de a arunca banii pe nimicuri, pe obiecte de care nu ai nevoie, dar care pe moment te bucură. Poți avea șansa unor renegocieri de contracte foarte bune săptămâna aceasta, însă evită să semnezi noi contracte.

Sănătate

Vei fi mai mult pe drumuri săptămâna aceasta, însă nu pare să te deranjeze deloc contextul. În primele zile dă dovadă și de un maxim de prudență.

Horoscop săptămânal Capricorn: 8 – 14 februarie 2021

Dragoste

Prima jumătate din săptămână vine la pachet cu nemulțumiri în viața sentimentală și cel mai probabil că relațiile care sunt la început vor fi puse la grea încercare. Dacă ai copii, fii atent la activitățile lor și urmărește-i mai mult.

Carieră

Poți primi noi sarcini care să te avantajeze la locul de muncă, poți schimba programul astfel încât să-ți fie pe plac, dar vor fi și nativi care vor schimba jobul. Cei care-și caută un loc de muncă se pot angaja acum. Pe de altă parte, talentele tale au șansa să fie scoase la lumină și valorificate.

Bani

Tot mănunchiul de conjuncții și Luna Nouă se petrec în sectorul financiar, prin urmare este de așteptat să te bucuri de șanse și oportunități de îmbunătățire a veniturilor pe termen lung. Banii vin din munca depusă și vei avea astfel de ocazii.

Sănătate

Te bucuri de o stare bună de sănătate, iar dacă aștepți un rezultat al unor analize, acesta va fi bun. Sunt și nativi care află de remedii noi pentru afecțiuni mai vechi și care se vor dovedi eficiente.

Horoscop săptămânal Vărsător: 8 – 14 februarie 2021

Dragoste

Ești vedeta săptămânii, dată fiind multitudinea de conjuncții care se petrec în zodia ta, însă ai grijă să nu uiți că ai un partener care are și el nevoile lui și tânjește după atenția ta. Un nou început va avea loc în viața ta sentimentală și va fi unic, puternic și de viitor. Evită tensiunile cu familia, cu părinții, în prima parte a săptămânii.

Carieră

Aspirațiile și planurile tale au toate șansele să se împlinească, iar Luna Nouă te susține din plin în tot ceea ce vrei să începi. Este o săptămână foarte importantă pentru tine și, indiferent cât de imposibil ar părea, visurile tale prin contur și se materializează.

Bani

Nu te avânta în cheltuieli, investiții sau alte tertipluri financiare pentru că Mercur este retrograd în zodia ta poți pierde banii din neatenție.

Sănătate

Trăiești intens, de la agonie la extaz. Astfel, săptămâna poate începe cu multă agitație interioară, cu emoții greu de ținut în frâu, însă ulterior vin prea multe lucruri frumoase în viața ta ca să te mai poată deranja altceva. Evită, totuși, să faci excese! Un sfat foarte important pentru tine este să gândești pozitiv pentru că ai șansa să materializezi multe din ideile care-ți trec prin minte.

Horoscop săptămânal Pești: 8 – 14 februarie 2021

Dragoste

Nu este exclus ca un fost partener de viață să te caute și să te bulverseze foarte mult acest context, să te dea peste cap și să-ți trezească amintiri dureroase. Totuși, Luna Nouă de pe data de 11 februarie te poate ajuta să te vindeci de o dezamăgire sentimentală.

Carieră

Indiferent ce faci, săptămâna aceasta mergi pe mâna intuiției și a inspirației divine. Se întrevăd îmbunătățiri la locul de muncă, posibil noi sarcini care să te pună mai mult în valoare.

Bani

Începutul de săptămână poate acutiza niște nemulțumiri financiare, iar unii nativi pot avea paarte de conflicte din cauza banilor, mai ales din cauza unei datorii pe care nu au returnat-o la timp.

Sănătate

Ține cont că trăiești una dintre cele mai spirituale săptămâni din viața ta. Este o perioadă în care ai acces la Divinitate, o perioadă în care poți avea vise premonitorii, poți avea viziuni și revelații. Totodată, te poți desprinde de frici, inhibiții, angoase, dar va trebui să te responsabilizezi vizavi de problemele de sănătate cronice sau care sunt mai vechi și pe care nu le-ai tratat.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Patru tineri germani s-au dus până în Austria ca să pună flori la casa lui...
Ce făcea, de fapt, Vali Vijelie în timp ce soția lui anunța că divorțează după...
FOTO. Ioana Țiriac a făcut ravagii într-un costum de baie spectaculos!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Misterul unei crime a fost elucidat după 30 de ani. Mărturia unui copil de 4...
A pierdut la Marriott banii de la cămătari și... De ce a cedat Mititelu Jr.?!...
Declarațiile SFÂȘIETOARE ale unei vedete: de ce nu a devenit mamă până acum!
Tradiţii, obiceiuri şi superstiţii de Sfântul Gheorghe. Ce să faci astăzi, în ziua Purtătorului de...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Un nou val de praf saharian vine peste România zilele acestea! La ce trebuie să...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Preț în România pentru cel mai interesant SUV din 2024
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul...
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
TRAGEDIE. A murit o legendă a fotbalului din România: Nu îl vom uita niciodată
Ce a putut să pună Regina Întunericului în farfuria Iuliei, atunci când ea nu era...
EL e ucigașul Ana-Mariei?! Gravida, găsită îngropată în pădure! Dezvăluiri de ultimă oră
De ce crede Patrick despre Ștefan că este un pârâcios. Rebecca și Roberta au ajuns...
Ioana Dichiseanu, cu lacrimi in ochi, despre ultimele clipe ale tatălui ei: "Mi-a luat mana...
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și...
Teama de incertitudine: când devine toxică pentru sănătatea mintală?