Horoscop săptămânal – bani. Gemeni: „O săptămâna în care ai șansă să înveți lecții valoroase despre cum să te pui mai bine în valoare”

Publicat: 11/10/2022, 18:20
Actualizat: 11/10/2022, 19:47

Berbec
Începi săptămâna cu o atitudine mai combativă determinat în a-ți cere drepturile convins de faptul că meriți mai mult decât primești în acest moment, însă cheia reușitei va constă în diplomația cu care interacționezi. Marți și miercuri atenția ta este focusată pe resurse iar abordarea ta este una nonconformistă și deschisă la soluții sau propuneri noi de a-ți îmbunătăți finanțele. Atenție totuși și la rapiditatea cu care efectuezi anumite cheltuieli sau achiziții.

Taur
În ciuda dorinței de a fi mai proactiv în vederea îmbunătățirii sectorului financiar asigura-te că sfaturile primite din partea unui prieten sunt cele mai eficiente sau că proiectele personale sau poate colective în care investești sunt realizabile și au șansă să-ți aducă rezultatele scontate. Evita idealismul excesiv și fii mai selectiv în privința persoanelor cu care te sfătuiești din punct de vedere financiar. Vineri și sâmbătă este important să fii mai precaut cu modul în care îți gestionezi resursele sau cu cheltuielile efectuate și să nu iei decizii importante bazate pe starea din acel moment decât în urmă unei analize clare.

Gemeni
O săptămâna în care ai șansă să înveți lecții valoroase despre cum să te pui mai bine în valoare, întrucât poți descoperi că meriți mai mult dacă ai cerut până acum. De asemenea, norocul și șansă îți pot surâde de unde nici nu te aștepți. Marți poate să fie o zi în care ai parte de niște idei mai nonconformiste însă ai nevoie să vezi dacă le și poți concretiza. Cu Pluto proaspăt ieșit din retrogradare pe 8 Octombrie în sectorul afacerilor și al investițiilor, un proiect de business, un proces de moștenire, o cerere de refinanțare care fuseseră blocate sau întârziate pot începe să progreseze favorabil.

Rac
O mare parte din resurse sunt investite săptămâna această într-o posibilă redecorare, mutare sau rearanjare a căminului propriu. O tranzacție imobiliară sau care vizează o închiriere a unui spațiu poate să se afle în discuție. Dacă ai în plan să investești într-un anumit proiect mai nonconformist pentru ține sau să fii mai îndrăzneț în abordarea unei situații financiare, mai ales dacă nu sunt în joc doar resursele tale ci un buget deținut la comun, este posibil că realitatea contextului economic actual să fie în continuare cea care te ține pe loc.

Leu
După o perioada mai confuză cu multe analize și introspecții privind sectorul financiar, lucrurile încep să se limpezească. Poți primi oferte sau propuneri de colaborare prin intermediul anturajul apropiat în urmă unor discuții mai mult sau mai puțin formale. Poți cheltui mai mult investind în anumite cursuri sau studii pe care le faci sau chiar pe anumite călătorii, important este să-ți setezi limite rezonabile. Dacă ești însă implicat în proiecte mai mari, poate chiar la nivel colectiv asigura-te că știi exact direcția în care banii tăi sunt investiți.

Fecioară
Cu 3 planete săptămâna această, Mercur, Soare și Venus în sectorul finanțelor și al resurselor zilnice, ești focusat pe îmbunătățirea situației financiare și pe a pune în practică un plan la care lucrezi de ceva timp dar care a întâmpinat niște probleme. Și cheltuielile pot să fie crescute. Luna plină din 9 octombrie te determina să devii mai asertiv în privința resurselor în sensul economisirii lor dar poate veni și cu perspectiva unui plan de business care necesită anumite investiții. Spiritul pragmatic, atenția la detaliu și abilitatea de a valorifica strategic resursele pe care le ai îți poate aduce rezultatele așteptate.

Balanță
Ești mai determinat în a-ți demonstra valoarea și în a începe să construiești în direcția propriilor obiective astfel încât să-ți poți crea o fundație mai stabilă. Pot există diverse discuții care vizează contractarea unei viitoare colaborări însă este important să fi ferm în cerințele tale și să te asiguri că ești evaluat la adevăratul potențial. Marți și miercuri sunt zile în care poți analiză mai în profunzime anumite chestiuni financiare care vizează investiții pe termen lung, credite, asigurări însă este important să păstrezi o perspectiva realistă și pragmatică.

Scorpion
Dacă plănuiești să realizezi anumite investiții, să faci un credit, sau să mizezi pe susținerea unor persoane apropiate pentru anumite planuri financiare de viitor, situația poate să nu fie cea mai clară momentan. Dacă ai de efectuat anumite cheltuieli sau achiziții, asigura-te că păstrezi o atitudine echilibrată și că respecți raportul calitate preț. De asemenea, dacă ești angrenat în demersuri speculative asigura-te că cercetezi cu atenție piață înainte de a le face întrucât volatilitatea este foarte mare.

Săgetător
Dacă există anumite probleme sau neînțelegeri vis-a vis de gestionarea planului financiar într-o relație de parteneriat, fie sentimental, fie profesional, atunci aceste tensiuni se pot intensifica. Este posibil că unul dintre parteneri să fie mai cheltuitor iar celălalt mai conservator sau mai precaut cu resursele. Dar aceste discuții de suprafață pot ascunde lucruri mai complexe care vizează de fapt o nesiguranță a unuia dintre parteneri în ceea ce privește gradul de angajament emoțional sau financiar al celuilalt. O comunicare mai deschisă și asumată între parteneri ar ajută mult la clarificarea acestor chestiuni.

Capricorn
În ciuda tensiunilor și grijilor de natură financiară din ultima perioada care te-au forțat să-ți gestionezi resursele cu multă grijă și precauție, săptămâna această vine cu perspective încurajatoare. Prin intermediul unei persoane cu o anumită autoritate și influență în mediul în care lucrezi, ți se poate face o ofertă financiară avantajoasă. Chiar dacă chestiunile de detaliu nu sunt cele mai clare sau logistică proiectului în sine nu este încă pusă la punct, ai șansă să-ți îmbunătățești perspectivele financiare dacă te decizi să dai curs unor discuții.

Vărsător
Chiar dacă aveți multe planuri, dorințe și nevoi care mai de care mai urgențe, este nevoie să priorități lucrurile cu adevărat importante pentru voi astfel încât să va mențineți o anumită stabilitate financiară. Evitați impulsivitatea sau grabă în a efectua diverse cheltuieli și încercați o abordare mai cumpătată. Cheltuielile actuale pot viza mai mult o investiție într-o călătorie, în anumite cărți sau cursuri de dezvoltare sau poate în publicarea unor materiale. Nu este cea mai indicată perioada pentru discuții, planuri sau proiecte de natură speculativă.

Pești
Sectorul financiar este în prim planul săptămânii. Influențați de Luna plină din 9 octombrie care va îndeamnă să va creșteți încrederea în propria valoare și să deveniți mai asertivi în modul în care va cereți drepturile, va puteți decide să va repoziționați. Vesti bune sau oportunități financiare se întrevăd la orizont, fie că vorbim de un ajutor pe care îl primiți de undeva, de o oferta de muncă, de un plan de investiții sau de discuții care vizează demararea unui parteneriat de business Atenție însă, este posibil că și cheltuielile aferente acestor planuri să fie crescute.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Doi soți au renunțat la toată averea de 24 de milioane $ ca să se...
Grațiela Corduneanu, la un pas să înfunde închisoarea. Scandal uriaș produs de nevasta interlopului din...
FOTO. Ea e bomba sexy pentru care a divorțat Paszkany! Imagini incendiare cu noua iubită...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
Câți bani au primit Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la MasterChef. Suma este...
Mihaela Bilic a deslușit misterul cartofilor congelaţi. De ce îi RECOMANDĂ pentru consum
"Unde mai joc și eu la aparate?!" Vieţile românilor care s-au trezit într-o nouă realitate,...
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
Prietena Robertei și a lui Sebi, dezvăluiri tulburătoare la opt luni după accidentul de la...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Lege pentru românii care au casă la curte. Este INTERZIS pentru toți proprietarii
Vreme câinoasă în România. În unele zone plouă, în altele va ninge
Ce avere are Paul Nicolau, zis Pescobar. Suma impresionantă pe care o câștigă patronul de...
Imagini exclusive de la priveghiul lui Costel Corduneanu. Berbecuții se rumenesc la proțap, prietenii din...
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi?...
Momentul în care o femeie merge cu unchiul mort la bancă să ia un împrumut:...
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli...
Un traseu popular din Barcelona, șters de pe Google și Apple Maps din cauza turiștilor...