Horoscop săptămânal 24-30 octombrie 2022. Eclipsa de Soare din 25 octombrie vine cu perspective și noi începuturi pentru toate zodiile

Publicat: 22/10/2022, 10:00
Actualizat: 22/10/2022, 10:15

Berbec

Perspective noi și transformatoare!

Sectorul financiar și relațional se vor afla în prim planul acestei săptămâni grație Eclipsei de Soare din Scorpion din 25 Octombrie care vine cu noi perspective transformatoare vis-a vis de afacerile tale dar și de chestiuni legate de intimitate. În plan profesional vei testa răbdarea și limitele unor persoane făcându-ți vocea auzită. În weekend pe măsură ce percepțiile tale să aprofundează, Marte își începe mersul aparent retrograd în Gemeni invitându-te să evaluezi calitatea gândurilor tale.

Taur

Zorii unor noi parteneriate!

Parteneriatele tale sentimentale sau colaborările profesionale pot traverse momente transformatoare săptămâna această, întrucât Eclipsa de Soare din semnul opus ție, Scorpion te impulsionează în a-ți înțelege mai profund modalitatea de interacțiune și de cooperare. Deși dai dovadă de multă diplomație, perspectivele diferite dintre tine și un partener, de natură financiară sau că și filozofie de viață te vor determina în evalua situația cu multă atenție.

Gemeni 

Disciplină muncii și a sănătății!

Muncă, sănătatea, rutină zilnică și proiectele de muncă se vor află în centrul acestei săptămâni grație Eclipsei solare din Scorpion care te va îndemna să-ți asumi o disciplină mai practică și mai sănătoasă vis-a-vis de acest sector. Fii creativ și ingenios în a găși cele mai bune soluții pentru a îmbunătăți eficiența și productivitatea, dar fii atent la cerințele ascunse din spatele unor asocieri întrucât pot fi diferite decât cele la care te așteptai.

Rac 

Pasiune și conexiune!

O perioada incitantă și transformatoare în privința unei relații de iubire, a unui proiect creativ sau artistic sau a unor evenimente sociale în care ești angrenat. Toate acestea sunt evidențiate de Eclipsa Solară din Scorpion care îți amplifică pasiunea și nevoia de afectivitate pregătind terenul unor noi începuturi. Lucrurile pot fi mai delicate pe plan familial unde lucruri mai vechi și mai sensibile pot tensiona atmosfera.

Leu

O nouă fundație!

Eclipsa solară în Scorpion de săptămâna aceasta pregătește terenul unor schimbări importante care vizează propria ta fundație, căminul, o situație familială sau propriul sentiment de siguranță. Poți da dovadă de multă creativitate și inspirație în a -ți transforma locul în care locuiești, redecorându-l cu multă grijă. Poți descoperi suportul emoțional de care aveai nevoie.

Fecioară

Puterea gândului sau a cuvântului!

Conversații incitante, idei noi și transformatoare, studii care oferă noi perspective, un nou mod de a gândi mai penetrant dar și mai ingenios sunt evidențiate de Eclipsa solară din Scorpion din 25 octombrie. Modul tău de a comunica va căpăta alte valențe pe cât de plăcute pe atât de profunde iar relațiile cu cei din anturajul apropiat devin mai apropiate. Cuvântul tău capătă o forță incredibilă, folosește-l înțelept.

Balanță

Noi perspective financiare!

Îmbunătățirea sectorului financiar și o abordare mai asumată dar și mai pragmatică a resurselor și bunurilor tale este îndemnul Eclipsei solare din Scorpion pentru tine. Perspective și oportunități reale de câștig se pot ivi pentru tine în următoarea perioada ceea ce-ți va amplifica încrederea și valoarea de sine. Poți descoperi un nou talent pe care-l poți valorifica într-un mod productiv și eficient.

Scorpion

Începuturi transformatoare!

Eclipsa de Soare din propriul tău semn îți deschide noi oportunități de creștere amplificându-ți încrederea în propriul potențial. Este un moment de reînnoire și redefinire pe toate planurile iar tu vei fi mai focusat pe a-ți îmbunătăti propria imagine.Din weekend se alătură și Mercur planetelor din Scorpion, amplificându-ți spiritul analitic și abilitatea de a fi mai conștient de dorințele și interesele tale.

Săgetător 

Vindecare interioară!

Începi un proces de regenerare și transformare a unor chestiuni interioare atât personale cât și relaționale care au nevoie de integrare și vindecare. A venit momentul să faci pace cu trecutul. Vei tinde să fii mai retras și să analizezi lucrurile din umbră, demarând un veritabil proces de cunoaștere interioară. O perioadă benefică pentru mai puțină acțiune și mai multă introspecție!

Capricorn 

Noi proiecte de grup!

Contactele cu oamenii influenți, un proiect de grup, o asociație din care faci parte se vor afla în centrul atenției tale grație Eclipsei de Soare din Scorpion. Poate fi începutul unor colaborări promițătoare la nivel de comunitate. Prieteniile tale joacă un rol important pentru tine. Evaluează cu atenție impactul acestor noi proiecte pe plan familial.

Vărsător

Privește cu încredere înainte!

Proiectele și obiectivele tale profesionale, imaginea și rolul tău pe plan socio profesional sunt evidențiate și transformate într-un mod benefic grație Eclipsei de soare din Scorpion. Autoritatea și impactul tău pe plan profesional vor fi în creștere în următoarea perioada. Va trebui însă să nu lași perspectivele diferite ale altor persoane să te impacteze negativ! Privește cu încredere înainte!

Pești 

O nouă filozofie de viață!

O săptămâna incitantă cu perspective transformatoare grație Eclipsei de Soare din Scorpion care te împinge să-ți redefinești orizonturile fizice sau intelectuale. Te poți decide să studiezi ceva nou, să faci un curs de coaching, să începi un proiect prin care să capeți mai multă vizibilitate, să pleci într-un pelerinaj sau să te înscrii la un curs de yoga care să-ți amplifice conexiunea cu sinele. Fii spontan și liber dar într-un mod realist și palpabil.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Doi soți au renunțat la toată averea de 24 de milioane $ ca să se...
Grațiela Corduneanu, la un pas să înfunde închisoarea. Scandal uriaș produs de nevasta interlopului din...
FOTO. Ea e bomba sexy pentru care a divorțat Paszkany! Imagini incendiare cu noua iubită...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
Câți bani au primit Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la MasterChef. Suma este...
Mihaela Bilic a deslușit misterul cartofilor congelaţi. De ce îi RECOMANDĂ pentru consum
"Unde mai joc și eu la aparate?!" Vieţile românilor care s-au trezit într-o nouă realitate,...
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
Prietena Robertei și a lui Sebi, dezvăluiri tulburătoare la opt luni după accidentul de la...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Vor dispărea BANCNOTELE definitiv?! Moment de cotitură în lumea banilor
Rusia va ataca NATO. Anunțul care punea lumea pe jar
Ce avere are Paul Nicolau, zis Pescobar. Suma impresionantă pe care o câștigă patronul de...
Imagini exclusive de la priveghiul lui Costel Corduneanu. Berbecuții se rumenesc la proțap, prietenii din...
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi?...
Momentul în care o femeie merge cu unchiul mort la bancă să ia un împrumut:...
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli...
Un traseu popular din Barcelona, șters de pe Google și Apple Maps din cauza turiștilor...