VIDEO | Horoscop vineri, 11 noiembrie 2022. Lista zodiilor care trebuie să aibă grijă la relații

Publicat: 11/11/2022, 06:00

Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de vineri, 11 noiembrie 2022, urmărind horoscopul zilei valabil pentru nativii și ascendenții din toate zodiile.

Berbec

Îți va fi destul de greu să eviți un conflict verbal cu cineva apropiat ție, întrucât atingeți un subiect sensibil pentru amândoi. În interacțiunea cu o instituie de stat vis-a-vis de un proiect, un credit sau un business, lucrurile pot să nu iasă cum îți dorești. Nu este cea mai bună zi pentru a insista asupra subiectului.

Taur

Atitudinea și modul cuiva de a pune problema, poate să fie cineva din mediul în care lucrezi, pare să-ți creeze un real disconfort, deoarece tinde să te subevalueze diminuându-ți meritele. Însă vei reacționa prompt și pe măsură! Ce poți face este să nu uiți că tu ai deja alte planuri!

Gemeni

Azi ești nervos și agitat și rișți să intri în conflict cu oricine încearcă să te contrazică. Ai atins o limită în privința unor presiuni sau sarcini la care te-ai angajat și care par să te copleșească. Ai mai multă grijă de sănătatea și sistemul tău nervos și caută soluții pentru înbunătățirea situației.

Rac

În urma unor discuții cu partenerul de cuplu, chestiuni sensibile mai vechi, nerezolvate, ies la suprafață… care îți vor amplifica reactivitatea. Chiar dacă te simți rănit sau trădat, încearcă să nu exagerezi lucrurile, făcându-ți scenarii în cap, ci mai degrabă retrage-te în liniște și analizează în profunzime lucrurile. Cu siguranță te va ajuta mai mult.

Leu

Fie cineva nu-ți recunoaște meritele sau efortul depus la locul de muncă, fie nu găsești suportul emoțional pe care-l cauți într-un prieten, fie cineva îți limitează libertatea de mișcare sau comunicare – indiferent de caz, simți că ești singur pe câmpul de luptă. Ia o pauză, respiră adânc și adu-ți aminte că în anumite cazuri, lipsa acțiunii este cea mai bună acțiune!

Fecioara

Anumite întârzieri, blocaje, probleme vis-a-vis de un proiect de muncă sau în chestiuni de natură administrativă în propria casă pot crea un mediu tensionat care te va face să-ți ascunzi cu greu emoțiile, în ciuda faptului că ești o persoană destul de rezervată și privată. Caută suportul și susținerea partenerului de cuplu!

Balanță

Dacă ești într-o dispută filozofică cu cineva nu insista să-ți impui punctul de vedere, deoarece perspectivele pot fi extrem de diferite. Nu te repezi în a demonstra cuiva propriul tău adevăr atâta timp cât celălalt nu poate să-l înțeleagă. Investește mai mult timp în acele activități care te liniștesc și te împlinesc, profită de începutul de weekend!

Scorpion

Când calculele sau dorințele tale, oricât de puternice ar fi, nu sunt împărtășite de celălalt, nu sunt foarte multe lucruri de făcut decât să accepți situația. Pe de altă parte, dacă ai reuși să-ți reorientezi atenția către ce se află în jurul tău, s-ar putea să realizezi că sunt persoane dornice să te aibă în preajma lor.

Săgetător

Sunt posibile conflicte în relația de cuplu cât și în orice fel de negocieri sau tratative, nu este o zi bună pentru încheierea unui acord sau alianțe. Fii selectiv cu oamenii din jurul tău și caută doar acele medii sau informații benefice pentru tine. Nu uita că deseori devenim suma oamenilor cu care ne înconjurăm, așadar alege-i cu grijă!

Capricorn

O situație conflictuală în relația cu colegii vis-a-vis de un proiect de muncă poate să-ți creeze destui nervi și agitație. Între a face doar cum crezi tu că este bine sau a proceda doar după regulile altora, la mijloc între acestea două s-ar putea să mai fie o variantă, care le îmbină pe amândouă cu un pic de flexibilitate. Nu uita că ești un adevărat strateg!

Vărsător

Fii atent cu cheltuielile pe care le efectuezi astăzi, chiar dacă presiunile care vin din partea copilului sau a persoanei iubite sunt considerabile. Evită conflictul cu oricare dintre aceștia, nu te grăbi în a le împlini dorințele, ci mai degrabă vezi ce este cu adevărat important. Dacă practici vreun sport anume, nu încerca ceva mai riscant decât până acum!

Pești

Relația cu cineva din propria ta familie sau discuții vizând casa sau spațiul în care locuiești sunt posibile astăzi, creându-ți o puternică stare de agitație interioară. Simți de parcă locul potrivit ar fi în altă parte. Ia o pauză, respiră adânc, închide ochii și vezi care este locul care ți-ar oferi pacea pe care o cauți!

Urmăriți previziunile generale pentru săptămâna 7 – 13 noiembrie 2022:

Urmăriți horoscopul pentru carieră (7 – 13 noiembrie 2022):

Urmăriți horoscopul general pentru luna noiembrie:

Urmăriți horoscopul financiar pentru luna noiembrie:

Urmăriți horoscopul pentru carieră al lunii noiembrie:

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
"Nu există așa ceva". Reacția unui bărbat din Cehia la o terasă din România unde...
Florin Piersic este în pericol și trebuie dus de urgență la Viena! Scandal uriaș generat...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Primele rezultate în cazul fetiței de 4 ani care a murit după ce a mâncat...
Roxana i-a șocat pe toți de 1 mai! A ajuns să fie cea mai tunată,...
Declarații scandaloase ale unei vedete. Cum face sex la 85 de ani: „Încă pot să-mi...
Craterul din Slănic se mărește: a înghițit un stâlp și a dus la noi evacuări....
Biletul de adio al fetei de 13 ani care s-a aruncat de la etaj, pentru...
Copil de șase ani, ucis de propriul tată! Băiețelul s-a stins din viață la scurt...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat
Rusia a recucerit oraşul Robotyne, principala aşezare eliberată de Ucraina în 2023
Marele GENIU al muzicii, îngropat FĂRĂ INIMĂ! S-a aflat abia acum
Se CONFISCĂ totul. Legea care se aplică în toată România. Românii au interzis
A murit starul rock and roll-ului. Este cel care i-a inspirat pe artiștii de la...
Ce a putut să găsească o tânără într-un burger de pui cumpărat de la un...
Se spală rufe azi, în Joia Mare? Ce spun preoții
Sebastian, provocat de băieți să o sărute pe Roberta. Cum au reacționat concurenții din casă....
"Nu a murit nimeni, a murit artistul Alex Mica în sufletele voastre". Cântărețul care a...
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Guglielmo Marconi, inventatorul telegrafiei fără fir. Părintele radioului modern