VIDEO | Horoscop vineri, 16 decembrie 2022. Nativii care trebuie să evite drumurile lungi și obositoare, mai ales dacă sunt la volan

Publicat: 16/12/2022, 06:00

Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de vineri, 16 decembrie 2022, urmărind horoscopul zilei valabil pentru fiecare zodie și ascendent. Vezi previziunile astrologului Virginia Olteanu!

Berbec

Gestionarea înțeleaptă a timpului este extrem de necesară, mai ales că ți-ai setat anumite obiective pentru astăzi. Este important să-ți aloci suficiente pauze, dacă ești supraaglomerat cu munca sau să te mobilizezi eficient pentru a-ți îndeplini sarcinile, dacă ești prea relaxat. Nu este o zi potrivită pentru drumuri și nici pentru un regim alimentar prea încărcat.

Taur

Anumite persoane sau circumstanțe te pot dezamăgi, dacă nu păstrezi o abordare cât mai clară și mai realistă asupra unor lucruri sau situații. Iar asta nu se datorează unei intenții răuvoitoare, ci poate să fie rezultatul unor așteptări sau standarde prea înalte pe care le-ai avut. Totuși, lecția prețioasă pe care ai primit-o îți va deschide noi orizonturi.

Gemeni

Situația unor obiective sau ambiții profesionale poate să fie într-o mare ceață, deoarece o parte din tine caută să se îngrijească mai mult de planul emoțional și familial în timp ce cealaltă își dorește o recunoaștere profesională mai mare. Partea bună este că ai puterea interioară necesară să fii sincer cu tine și să vezi ce este cu adevărat mai important.

Rac

Încearcă să-ți setezi așteptări realiste pentru ziua de astăzi și nu începe mai multe lucruri decât poți duce la capăt. Secretul este să prioritizezi cât mai mult, nu să te supraîncarci… chiar dacă sunt multe lucruri de rezolvat. Poți apela cu încredere la ajutorul sau susținerea unei persoane apropiate. Evită drumurile lungi și obositoare, mai ales dacă ești la volan.

Leu

Oricât de mult te-ar tenta anumite lucruri sau activități, la prima vedere, fii precaut cu resursele pe care ești pregătit să le cheltuiești. Chiar dacă îți dorești poate să faci o surpriză sau să iei un cadou deosebit cuiva vezi mai întâi dacă ești confortabil cu investiția necesară. De asemenea, nu este o zi potrivită pentru acțiuni bursiere sau operațiuni speculative riscante.

Fecioară

Vezi dacă ceea ce-ți dorești la nivel conștient sau ce crezi că este bine să faci pentru că toată lumea face la fel… se potrivește cu ce simți la nivel emoțional sau sufletesc. Caută să fii sincer cu tine și să te înțelegi mai în profunzime. Dacă ceva sau cineva solicită de la tine mai mult decât consideri a fi rezonabil, nu permite încălcarea unor granițe, alege să te respecți mai mult.

Balanță

Unele discuții sau schimburi de idei, deși se vor a fi încurajatoare, nu par să-ți aducă prea multă claritate. Rămâi realist în abordare, nu miza pe promisiunile unor persoane și încearcă să înțelegi că dorința de a mulțumi pe toată lumea în detrimentul tău nu face parte din fișa postului. Caută echilibrul potrivit pentru tine și vezi ce contează cu adevărat.

Scorpion

Înainte de a accepta să-ți oferi ajutorul sau susținerea cuiva, fie morală fie financiară, evaluează cu atenție cât de confortabil ești cu acest lucru și în ce termeni sau condiții îl poți acorda. Evită idealismul excesiv. Pe plan relațional, dacă te îndoiești de reciprocitatea unor sentimente, fă-ți curajul de a comunica ceea ce simți, s-ar putea să-ți fie de mare folos în clarificarea unor lucruri.

Săgetător

Unele solicitări sau responsabilități, fie familiale, fie profesionale, par să te suprasolicite fapt care te determină să reacționezi mai direct și mai tranșant, întrucât îți ia din timpul pentru tine. Ai puterea și resursele necesare la dispoziție să le gestionezi corespunzător, însă consideri că nu doar tu trebuie să te ocupi de ele. Vezi exact ce trebuie făcut pentru a căpăta susținerea pe care o aștepți.

Capricorn

O discuție sau un schimb de perspective cu cineva, poate chiar cu partenerul de cuplu, nu pare să fie fie unul foarte clar, iar unul dintre voi tinde să exagereze situația mai mult decât este cazul. Ce te ajută este perseverența și răbdarea de a înțelege motivațiile fiecăruia și de a vedea ce poate fi făcut pentru ameliorarea situației.

Vărsător

Într-o activitate de grup, asociație sau proiect la care participi poți descoperi că valorile sau interesele voastre nu mai coincid sau pur și simplu nu mai ești de acord cu politica acelui grup, din diverse motive. Principalele neînțelegeri pot fi pe marginea unor chestiuni financiare, fapt care te determină să te retragi când anumite lucruri nu mai sunt foarte clare.

Pești

Interacțiunea cu partenerul de cuplu sau cu o persoană cu care te afli într-o relație de colaborare poate să nu fie favorizată astăzi, întrucât nu ești de acord cu pretențiile sau solicitările celuilalt tinzând să le respingi. Ce ajută, însă, este disponibilitatea de a discuta situația și de a găsi o variantă de compromis satisfăcătoare pentru ambele părți implicate.

Urmăriți previziunile generale pentru săptămâna 12 – 18 decembrie 2022:

Urmăriți horoscopul pentru carieră (12 – 18 decembrie 2022):

Urmăriți horoscopul general pentru luna decembrie:

Urmăriți horoscopul pentru carieră pentru luna decembrie:

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
A crezut că a înghițit un os, dar medicii au fost oripilați când au văzut...
Casa Regală a făcut anunțul. În ce stare se află Kate Middleton, de fapt
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Rusia amenință România și spune că monitorizează Baza Kogălniceanu: Întărirea NATO în Europa de est...
Este oficial! Încă un Faimos, eliminat de la Survivor All Stars de la Pro TV
Cancer pancreatic! Diagnostic năucitor pentru Leonard Miron
Mărturia Alinei, mama fetiţelor de 2 şi 4 ani otrăvite de tată, în Spania. Stă...
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe...
Cursul valutar anunțat de BNR pentru ziua de joi, 28 martie 2024: Care este evoluția...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Cum merge Duster 2024 în off-road? Test REAL cu noul SUV românesc – VIDEO
UE cere ca Facebook şi TikTok să identifice şi să eticheteze falsurile generate cu AI,...
Absolut HILAR! Cybertruck s-a făcut de TOT RÂSUL când a încercat să...
Durere supremă! A murit o LEGENDĂ a sportului din România: Cel mai mare din istorie
Nouă eliminare la Survivor All Stars. Echipa Faimoșilor rămâne din nou fără un membru
A crezut că salvează un pui de arici, dar mare i-a fost surpriza când a...
Cum va fi înmormântată Andreea, studenta la Medicină ucisă la Timișoara! Detaliul neașteptat la care...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
Imagini tulburatoare! Andreea Morega, condusă pe ultimul drum de sute de oameni și un sobor...
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Un studiu arată că sărăcia poate accelera îmbătrânirea creierului