VIDEO | Horoscop vineri, 18 noiembrie 2022. Cine sunt nativii care ar putea pleca într-o călătorie

Publicat: 18/11/2022, 06:00

Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de vineri, 18 noiembrie 2022, urmărind horoscopul zilei valabil pentru nativii și ascendenții din toate zodiile.

Berbec

Folosești resursele pe care le ai la dispoziție într-un mod ingenios, pentru a-ți duce la capăt sarcinile zilei de astăzi. Ești inspirat și creativ, însă evită să te împarți în prea multe direcții în același timp. Dacă plănuiești să faci o călătorie, asigură-te că ai verificat totul înainte de plecare.

Taur

Ești tentat să te angrenezi în activități noi și incitante, chiar ușor provocatoare. Deși în mod normal ești destul de calculat în modul în care îți gestionezi banii, astăzi ceva sau cineva te poate tenta prin ceea ce-ți oferă, însă – înainte de a accepta – caută să vezi dacă este într-adevăr ceea ce ai nevoie.

Gemeni

O discuție cu cineva din familie poate să vină cu noi conștientizări, devii mai atent și mai conștient de tine. Pari să fii mai introvertit astăzi și fără prea mult chef de a rezolva chestii complicate. Dacă încerci totuși să le rezolvi, ai nevoie să acționezi cu grijă și precauție, întrucât anumite situații sunt confuze.

Rac

Te lași inspirat și condus de o idee nouă și incitantă, însă atunci când încerci să o discuți cu celălalt, descoperi că entuziasmul tău este unilateral. Încercarea de a-l convinge pe celălalt poate să nu aibă rezultatele scontate, fapt care te poate irita și enerva. Evită să negociezi sau să semnezi documente importante.

Leu

O zi cu scopuri practice și cu o determinare considerabilă. Realizezi că ai putea să-ți folosești un talent pe care-l ai într-un mod profitabil și eficient. Dacă mizezi totuși pe susținerea unui prieten sau asociat pentru realizarea lui, s-ar putea ca lucrurile să pară din ce în mai complicate. Deși ești atras de cineva, nu știi exact cum să pui problema.

Fecioară

Citești sau te interesezi pe un anumit subiect, iar informațiile dobândite îți oferă soluții și idei noi pe care ești tentat să le pui imediat în practică. Acestea pot viza căminul său o situație familială. Însă, lipsa de susținere sau răspunsul evaziv al partenerului îți creează o stare de nervozitate accentuată. Nu renunța la idee, dar ia-ți timpul necesar pentru analizarea ei.

Balanță

Realizezi că pentru a câștiga timp ai nevoie să te ordonezi mai bine cu sarcinile pe care le ai de făcut. Însă, acest lucru presupune să renunți la anumite activități pe care le realizai pentru a ajuta pe cineva, iar acest lucru poate să nemulțumească persoana respectivă. Evită orice sentiment de vinovăție și caută să vezi ce este sănătos și benefic ție.

Scorpion

O invitație neașteptată fie la un eveniment artistic, monden fie într-o drumeție cu prietenii ți se poate părea mai mult decât tentantă. Singura problemă este că anumite angajamente pe care le ai te pot ține pe loc, deoarece nu poți renunța la ele. Caută să vezi dacă poți găsi pe cineva să te înlocuiască.

Săgetător

Descoperi o variantă mai ușoară și chiar ingenioasă de a rezolva o situație, însă provocarea rămâne cum să o pui în aplicare. Poate te decizi să faci o schimbare de regim sau dieta sau poate îți setezi un program de exerciții. Ce te nemulțumește este că celălalt nu pare să te susțină, însă chiar și așa nu renunța la idee.

Capricorn

Ești tentat să abordezi o situație total diferit de până acum și să încerci ceva nou, însă anumite sarcini sau responsabilități te pot ține pe loc. Sentimentul datoriei este puternic și nu-ți face alegerea ușoară. Dacă decizi să faci o călătorie, asigură-te că ai tot ce-ți trebuie înainte să pleci. Fii atent la detalii, dacă ai de semnat sau negociat ceva important.

Vărsător

Conștientizezi că ai nevoie să faci o curățenie interioară și exterioară pentru a merge mai departe. Este necesar să te eliberezi de ceva anume care te ține pe loc, însă investiția ta în acel lucru sau chiar în acea relație este considerabilă, fapt care nu-ți ușurează decizia. Caută să nu acționezi impulsiv și ai răbdare pentru a căpăta mai multă claritate.

Pești

Chiar dacă primești un mesaj sau o invitație surpriză din partea cuiva și care poate părea destul de incitant, reacția ta este destul de evazivă, întrucât nu ești sigur de ceea ce-ți dorești. Starea de agitație interioară te împiedică să vezi lucrurile foarte clar, de aceea sfatul cuiva apropiat poate să fie mai mult decât binevenit.

Urmăriți previziunile generale pentru săptămâna 14-20 noiembrie 2022:

Urmăriți horoscopul pentru carieră (14-20 noiembrie 2022):

Urmăriți horoscopul general pentru luna noiembrie:

Urmăriți horoscopul financiar pentru luna noiembrie:

Urmăriți horoscopul pentru carieră al lunii noiembrie:

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Foreign Affairs: Care este viitorul Rusiei. Cinci scenarii despre cum va arăta țara după Putin
Au păcălit poporul cu televizorul! Ce înseamnă, de fapt, cifrele scrise de Sorin în baracă,...
FOTO. Ioana Țiriac a făcut ravagii într-un costum de baie spectaculos!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a...
De la Floreasca, l-au internat la Obregia. Mititelu Jr., mutat la 'Spitalul 9'! Ce au...
Face furori la aproape 60 de ani! Vedeta curtată de toți bărbații are un fizic...
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
"Am călătorit în timp". Profesor ieșit din comă a fost în anul 3906 și știe...
Cât costă o manichiură și un tuns simplu înainte de Paște! Prețurile au explodat, în...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Compania coreeană Hanwha vrea să înfiinţeze în România un hub industrial pentru Europa
Au editat ADN-ul uman cu Inteligența Artificială! Ce-a urmat este ULUITOR
Ungurii umilesc România. Pregătesc marea lovitură: Putem scrie istorie
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
Amenzi de 2900 de lei pentru ȘOFERII care fac această greșeală în trafic
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în...
Andreea Bălan și-a aniversat ziua de nume la spital: ”Ce să zic, la mulți ani!”
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
Substanțele toxice din microplastice pot fi absorbite prin piele, arată un studiu