VIDEO | Horoscop vineri, 23 decembrie 2022. Lista nativilor influențați de Luna Nouă din Capricorn

Publicat: 23/12/2022, 06:00

Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de vineri, 23 decembrie 2022, urmărind horoscopul zilei valabil pentru fiecare zodie și ascendent. Vezi previziunile astrologului Virginia Olteanu!

Berbec

Răbdarea și cumpătarea sunt punctele cheie ale zilei. Luna Nouă din Capricorn de astăzi activează sectorul profesiei și al imaginii tale sociale ceea ce presupune că în următoarea lună ambițiile tale profesionale vor fi amplificate. Încearcă să-ți adaptezi elanul și perspectiva mai individualistă la eventualele solicitări, vezi ce ți se potrivește și ce nu, nu te grăbi!

Taur

Noi perspective te așteaptă, astăzi. Luna Nouă din Capricorn activează sectorul aventurii, expansiunii și libertății, îndemnându-te să fii mai receptiv în următoarea perioadă în privința unei noi filozofii de viață sau unei noi căi de dezvoltare personală. Unele chestiuni pe care le descoperi te pot provoca un pic, însă chiar și așa nu lăsă frică de schimbare să fie mai puternică.

Gemeni

O zi cu discuții sau întâlniri mai intense sau mai profunde. Luna Nouă din Capricorn activează sectorul afacerilor, al investițiilor și al intimității, deci în următoarea perioadă vei fi mai axat pe stabilizarea acestor domenii. În același timp, vei deveni mai conștient de calitatea sau stabilitatea unor relații sau angajamente, sentimentale sau financiare.

Rac

Luna Nouă din Capricorn de astăzi activează sectorul parteneriatelor tale, al alianțelor, dar și al competiției, deci în următoarea perioadă poți face progrese semnificative în privința unor relații de colaborare sentimentale sau profesionale, atâta timp cât nu forțezi unele lucruri să iasă exact așa cum vrei tu. Fii flexibil și deschis la unele compromisuri.

Leu

O zi practică și eficientă. Luna Nouă din Capricorn de astăzi activează sectorul sănătății, muncii, rutinei și a abilității de a servi sau a ajuta, deci următoarea lună te îndeamnă să devii mai organizat și mai asumat cu propriul stil de viață sau cu modul de lucru. În același timp, încearcă să te adaptezi la nou, schimbând unele obiceiuri vechi cu o abordare mai proactivă.

Fecioară

Ești unul dintre semnele favorizate de Lună Nouă din Capricorn de astăzi. Aceasta activează sectorul bucuriei, al iubirii, al romantismului, al creativității și al activităților de divertisment, deci în următoarea perioadă ești focusat pe a concretiza această nevoie de socializare însă încearcă să renunți la tendința de a controla unele lucruri. Relația cu copiii este favorizată.

Balanță

Introspecția și interiorizarea pot fi mai puternice astăzi. Luna Nouă din Capricorn activează sectorul căminului, familiei și al aspectelor care vizează siguranța emoțională, deci în următoarea perioadă te vei axa pe a pune bazele unei fundații emoționale mai stabile. Dacă vrei să te muți sau să faci o schimbare legată de casă sau familie, negociază cu atenție termenii acestor schimbări.

Scorpion

Activitatea fizică și intelectuală este amplificată. Luna Nouă din Capricorn activează sectorul comunicării, al gândirii, al schimburilor și tranzacțiilor dar și al studiilor, deci o perioadă mai mult decât benefică pentru începerea unor studii, schimburi de experiență și amplificarea relației cu anturajul apropiat. În timp ce unele relații devin mai stabile și mai utile, nu ar strica să fii deschis și către alte păreri sau perspective.

Săgetător

Noile începuturi pe care Luna Nouă din Capricorn de astăzi le aduce în cazul tău țin de îmbunățirea și stabilizarea planului financiar, deci în următoarea perioadă te vei focusa pe a descoperi noi surse de venit sau pe a le folosi pe cele existente cu mai multă eficiență. În același timp, încearcă să fii precaut cu resursele, îmbinând ce-ți place cu ce-ți trebuie.

Capricorn

O zi importantă și deosebită pentru tine. Luna Nouă din propriul tău semn te susține în a te redefini ca personalitate, comportament, atitudine. Următoarea perioadă va fi despre tine, despre creșterea și dezvoltarea ta pe toate planurile. Însă, încearcă să împaci ce este important pentru tine la nivel exterior cu ce contează pe plan emoțional. Este esențial să fii aliniat cu propriul tău interior.

Vărsător

Poți fi un pic mai retras sau mai introvertit, astăzi. Luna Nouă din Capricorn activează sectorul resurselor interioare, al subconștientului, dar și al unor posibile insecurități, deci în următoarea perioadă te vei aventura într-un adevărat proces de cunoaștere de sine. Singura recomandare este să fii atent la gândurile pe care le ai, la energiile din jurul tău și la oamenii cu care te înconjori, asigură-te că sunt benefici și potriviți ție.

Pești

Luna Nouă din Capricorn de astăzi activează sectorul prieteniilor, al proiectelor de grup, al visurilor și idealurilor tale, deci în următoarea perioadă ai ocazia să pui bazele unor relații de colaborare mai solide și să interacționezi cu acei oameni care îți împărtășesc viziunea. Tendința de a te implica într-un proiect colectiv sau umanitar este favorizată, însă încearcă să rămâi moderat și realist în modul de acțiune.

Urmăriți previziunile generale pentru săptămâna 19-25 decembrie 2022:

Urmăriți horoscopul pentru carieră (19-25 decembrie 2022):

Urmăriți horoscopul general pentru luna decembrie:

Urmăriți horoscopul pentru carieră pentru luna decembrie:

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
FOTO. Ceasul celui mai bogat pasager de pe Titanic a fost vândut la licitaţie pentru...
BREAKING! Anunț de la Buckingham despre starea de sănătate a Regelui Charles. Comunicat oficial emis...
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Bilanț dezastruos pentru ruși, potrivit oficialilor britanici. Pierderile Rusiei în Ucraina se apropie de jumătate...
Povestea care a făcut ocolul lumii. Ce au găsit părinții în camera fiicei lor, în...
Boala care se răspândește RAPID în lume! Record de îmbolnăviri: experții avertizează populația
Investiţie de 165 de milioane de euro în România. Oraşul unde se va construit un...
Persoană înecată în mare, în stațiunea Mamaia. Tragedie de Florii pe litoral
Tragedie în stațiunea Mamaia. Un bărbat s-a înecat în mare, chiar în ziua de Florii
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Răsturnare de situaţie din piaţa muncii. Exodul a luat sfârşit: Procentul românilor care caută activ...
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
Decizia pe care o așteaptă TOȚI ANGAJAȚII din România. Budăi a spus exact ce SE...
Cine a câștigat a 11-a gală Te cunosc de undeva!. Punctele concurenților de la canapea...
Persoană înecată în mare, în stațiunea Mamaia. Tragedie de Florii pe litoral
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
”Nu îmi ieșeau bine analizele, eram pe perfuzii” Problemele de sănătate cu care s-a confruntat...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Frații Lumière și Revoluția Cinematografică