VIDEO | Horoscop vineri, 30 decembrie 2022. Cine sunt nativii care sunt extrem de stimulați, atât fizic cât și intelectual

Publicat: 30/12/2022, 06:00
Actualizat: 30/12/2022, 09:36

Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de vineri, 30 decembrie 2022, urmărind horoscopul zilei valabil pentru fiecare zodie. Vezi previziunile astrologului Virginia Olteanu!

Berbec

Moderația și o strategie cât mai clară reprezintă punctele cheie ale zilei de astăzi, dacă vrei să-ți atingi obiectivele. În caz contrar, modul prea direct sau prea asertiv în care te manifești îți poate crea unele neînțelegeri cu autoritatea, indiferent de natura ei profesională sau statală. Evită încăpățânarea!

Taur

Dacă te simți neîndreptățit în vreun fel sau constrâns de cineva să te supui unui regulament sau proceduri anume, acest lucru îți poate amplifica reactivitatea. În loc să încerci să-ți faci singur dreptate poți apela cu încredere la o formă de autoritate potrivită situației, deoarece îți poate fi de ajutor.

Gemeni

O relație de prietenie se poate dovedi mai dificilă astăzi, poți descoperi niște lucruri care te determină să-ți revizuiești atitudinea. Sau chiar dacă simți nevoia de mai multă libertate și independență, unele planuri pe care ți le-ai făcut se confruntă cu unele obligații care nu pot fi evitate. Alege astfel încât să te simți împăcat cu tine.

Rac

Dacă lucrezi într-un domeniu care presupune contact cu publicul, dar și în interacțiunea cu ceilalți la modul general, încearcă să eviți orice formă de impunere a autorității, deoarece nu va ajuta la armonizarea situației, ci dimpotrivă. Fă acel compromis necesar, chiar dacă nu ești foarte încântat, deoarece poate să fie în avantajul tău.

Leu

Cheia acestei zile constă în a găsi modul potrivit de a te împărți între ce-ți place și ce trebuie, chiar dacă simți nevoia să te liberezi de tot și toate. Dacă ești pe ultima sută cu unele pregătiri, înainte de a pleca la un drum, pot apărea chestiuni administrative, fie profesionale, fie casnice, de care trebuie să te ocupi. Partenerul îți poate fi de ajutor.

Fecioara

Dorințele sau așteptările cuiva nu sunt îndeplinite, fapt care creează unele tensiuni și neînțelegeri. Ceva nu este destul de rapid, de eficient sau de plăcut, însă cu un pic de răbdare și atenție, lucrurile se pot rezolva. Unele discuții vizează planul financiar sau cel intim, dar nu te grăbi în a trage o concluzie înainte de a analiza bine lucrurile.

Balanța

Astăzi este ziua perfectă pentru a spune „nu”, chiar dacă de multe ori lași de la tine pentru a mulțumi pe ceilalți. Dacă simți că cineva mai mult sau mai puțin apropiat forțează nota cu tine, rămâi ferm pe poziție și nu renunța ușor la punctul tău de vedere. Cu această nouă atitudine vei căpăta mai multă siguranță de sine.

Scorpion

Cheia zilei de astăzi constă în a nu-ți seta mai multe obiective decât poți duce la capăt, rămâi realist și practic și caută să prioritizezi. Interacțiunea cu cei din anturajul apropiat, frați, vecini poate să fie ușor mai tensionată, însă încearcă să eviți critica sau judecata, deoarece nu mobilizează pe nimeni. ci dimpotrivă.

Săgetător

Dorințele și nevoile tale sunt importante astăzi sau timpul liber pe care l-ai alocat pentru unele activități este extrem de prețios. Dacă vrei să faci unele cumpărături, încearcă să păstrezi moderația și cumpătarea și vezi dacă într-adevăr ai nevoie chiar de toate lucrurile de care ești tentat la prima vedere.

Capricorn

Tu și partenerul de cuplu sau cineva apropiat din familie aveți păreri cu totul diferite în privința unor chestiuni, însă cu cât sunteți dispuși să vă deschideți și către alte perspective decât cea personală, cu atât va fi mai ușor să colaborați. Încearcă să-ți păstrezi calmul și nu te lăsa pradă emoțiilor mai intempestive de astăzi.

Vărsător

Ești extrem de stimulat astăzi, atât fizic cât și intelectual. Poți fi dornic chiar să faci mai multă mișcare decât în mod normal sau pur și simplu încerci să te împărți în mai multe direcții în același timp. Dacă unele interacțiuni de astăzi nu ți se par cele mai înțelepte sau mai benefice pentru tine, evită-le fără să stai prea mult pe gânduri.

Pești

Ești tentat astăzi să-ți satisfaci dorințele sau poftele, indiferent de natura lor, iar dacă cineva are o altă părere decât a ta vei fi dispus să-ți aperi punctul de vedere cu multă pasiune. Dacă ai de efectuat unele cheltuieli, păstrează moderația și cumpătarea sau dacă dezbați unele planuri financiare, asigură-te că sunt practice și realizabile.

Horoscopul general pentru săptămâna 26 decembrie- 1 ianuarie:

Horoscop carieră pentru săptămâna 26 decembrie- 1 ianuarie:

Urmăriți horoscopul general pentru luna decembrie:

Urmăriți horoscopul pentru carieră pentru luna decembrie:

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
GALERIE FOTO. Cum arată Cernobîl și Pripiat la 38 de ani de la dezastrul nuclear...
Tradiții și obiceiuri la români. Ce nu ai voie să faci în Duminica de Florii...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au...
Am făcut calculul complet! Ce pensie va primi un român, dacă a muncit exact 25...
S-a transformat total după ce a fost diagnosticat cu cancer. Fostul prezentator i-a ȘOCAT pe...
Cât vor primi românii în mână după creşterile salariale de la 1 iulie. Cum se...
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta...
S-a aflat! Vor întârzia sau nu pensiile în luna mai 2024? Daniel Baciu a făcut...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Răsturnare de situaţie din piaţa muncii. Exodul a luat sfârşit: Procentul românilor care caută activ...
RUINELE unui ORAȘ imens, găsite pe planeta Marte? Cercetătorii, ULUIȚI!
Simona Halep a fost RESPINSĂ. Decizia oficială a fost luată CHIAR ACUM în tenis
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin....
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta...
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
De ce Lora nu a devenit mamă până la 41 de ani: "Eu mă simt...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Cum au trecut razele cosmice prin atmosfera Pământului acum 41.000 de ani?