VIDEO | Horoscop vineri, 31 martie 2023. Cum sunt influențați Leii de intrarea Lunii în semnul lor zodiacal

Publicat: 31/03/2023, 06:00
Actualizat: 03/04/2023, 17:02

Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de vineri, 31 martie 2023, urmărind horoscopul zilei valabil pentru fiecare zodie. Vezi previziunile astrologului Virginia Olteanu!

Berbec

Deși ai în plan astăzi ceva interactiv și relaxant, poate să includă activități cu copiii, cu persoana iubită sau practicarea unui hobby, pot exista factori exteriori socio-profesionali care te solicită și care îți îngreunează activitățile. Este important să eviți mândria excesivă sau o manifestare egotică a dorințelor.

Taur

Nevoile sau cerințele familiale sunt importante astăzi pentru tine cât și dorința de a te bucura de un mediu protector și sigur care să-ți confere un sentiment de confort și stabilitate. Dacă apar situații care te forțează să-ți modifici planurile, poți reacționa într-un mod autoritar și tranșant, „apărându-ți teritoriul”.

Gemeni

Comunicarea cu celălalt, indiferent de context este îngreunată de diferențele de perspective care pot exista. Nu este un moment potrivit pentru a încerca să convingi pe cineva de propriul tău adevăr, ci să accepți că este în regulă să nu fiți de acord. Fii atent la drum, indiferent că ești șofer sau pieton.

Rac

Poți fi mai posesiv cu unele lucruri sau chiar persoane astăzi, iar dorințele tale sunt amplificate. Fie vei încerca să convingi pe cineva de ceva anume, fie celălalt este cel care încearcă să te manipuleze, cert este că puteți avea perspective financiare diferite. Dacă vei face o achiziție, ești dispus să cheltuiești mai mult, amplificându-ți sentimentul valorii personale.

Leu

Cu Luna în propriul tău semn astăzi, ești hotărât să-ți menții poziția cu fermitate chiar și atunci când vor exista persoane sau situații care îți pun răbdarea la încercare. Orice tentativă de colaborare poate fi testată întrucât nu sunteți dispuși la compromisuri. În schimb, un gen de activitate care te-ar ajuta să-ți lărgești orizonturile te favorizează.

Fecioară

Poți simți o tensiune fizică sau psihică mai mare decât de obicei, iar interacțiunea pe marginea unei chestiuni profesionale sau domestice este dificilă. Dacă te confrunți cu perspectiva mai critică a unui coleg vei realiza că ai toate instrumentele necesare pentru a clarifica lucrurile, însă o poți face destul de tranșant.

Balanță

O relație de prietenie sau un obiectiv important pentru tine poate să întâmpine unele obstacole, solicitând de la tine să ai mai multă încredere în ceea ce-ți dorești sau în ce vrei să manifești. Partenerul său o persoană căreia îi ceri sfatul poate avea o influență mobilizatoare asupra ta.

Scorpion

Ceva sau cineva îți poate genera emoții intense pe care va fi greu să le ascunzi de restul lumii. În ciuda unor posibile neplăceri sau obstacole care îți îngreunează activitățile pe plan profesional, vei face tot posibilul să te mobilizezi pentru a-ți păstra reputația și imaginea intacte. Un coleg te susține din plin.

Săgetător

O zi în care este indicat să nu încerci să convingi pe nimeni de propriile tale convingeri, deoarece părerile pot fi extrem de împărțite. Poți fi tentat să pleci la un drum sau să faci ceva spontan, interactiv chiar dacă va trebui să depășești unele obstacole pentru a-ți atinge scopurile.

Capricorn

Poți fi mai senzual, mai pasional astăzi și dornic de mai multă apropiere sau intimitate, însă unele lucruri pot să nu decurgă neapărat așa cum îți dorești. Faptul că nu-ți exprimi cu ușurință propriile dorințe nu ajută foarte mult. Tendința de a controla lucrurile sau situațiile trebuie gestionată cu atenție.

Vărsător

Interacțiunea într-un parteneriat, indiferent de natura lui este ușor conflictuală, mai ales dacă consideri solicitările celuilalt a fi neîndreptățite sau poate perspectivele voastre financiare nu coincid. Ce poate ajuta este gândirea ta bazată pe găsirea soluțiilor sau apelarea la oamenii sau informațiile potrivite.

Pești

Poți fi mai critic sau mai autoritar în relațiile cu cei din mediul profesional sau în rezolvarea unor sarcini domestice. Dacă te confrunți cu o mică problemă de sănătate, evită să-ți faci tot felul de scenarii ci mai degrabă încearcă să vezi ce poți face concret și util pentru a depăși momentul.

Horoscop general 27 martie – 2 aprilie 2023:

Horoscop general luna martie 2023:

Urmăriți previziunile pentru anul 2023:

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham...
Chirie de 30 de bani pe zi în locul din România cu priveliște de vis!...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
Ce a pățit o româncă, după ce a cumpărat o caserolă cu aripioare de pui...
Regele Charles este într-o stare REA! S-au activat planurile de înmormântare!
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din...
Cine este Ramona, tânăra de 28 de ani care ar fi căzut în gol de...
EXCLUSIV: 50 de lei o porție de hamsie la malul mării! Ce prețuri au restaurantele...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
„Este foarte bolnav”. Îngrijorările cu privire la Regele Charles sunt din ce în ce mai...
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Devine ILEGAL în România. Legea e adoptată. Se aplică din 28 aprilie pentru toată lumea
Codul Rutier. Situația în care și pasagerii riscă dosar penal
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Regele Charles al III-lea este „mai bolnav decât lasă să se vadă”