VIDEO | Horoscop zilnic duminică, 13 august 2023. Conjuncția dintre Venus retrograd și Soarele din Leu amplifică imaginea, prezența și asertivitatea

Publicat: 13/08/2023, 00:00
Actualizat: 13/08/2023, 00:15

Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de duminică, 13 august 2023, urmărind horoscopul zilei valabil pentru fiecare zodie. Vezi previziunile astrologului Virginia Olteanu!

Berbec

Ești foarte organizat cu ceva ce este important pentru tine, însă această activitate poate angrena și o persoană dragă ție, un iubit, iubită sau propriul copil. Chiar dacă nu te simți acceptat din prima, așa cum ți-ai dori, carisma și talentul de care dai dovadă îl vor cuceri pe celălalt. Sex appeal-ul tău este crescut.

Taur

Poate să fie ziua perfectă pentru a organiza o petrecere la tine acasă, profitând de compania unor persoane dragi pe care nu le-ai mai văzut demult. Chiar dacă nu vor putea chiar toți să ajungă sau unele comentarii generează o anumită reactivitate, experiența în sine te binedispune, amplificând sentimentul de conexiune și apartenență.

Gemeni

Puterea gândului și a cuvântului este amplificată astăzi într-un mod benefic, permițându-ți să devii o sursă de motivație sau inspirație pentru cineva. Conștientizezi că poți ajuta pe cel de lângă tine să depășească același „greu” cu care te-ai confruntat și tu cândva, iar acest lucru îți dă putere și încredere.

Rac

O chestiune financiară te entuziasmează și o consideri mai mult decât binemeritată, deoarece ai investit mult în această direcție. Dacă este de natură relațională, poți simți că gestul, cadoul sau atitudinea celuilalt vorbește de la sine într-un mod care te convinge de sentimentele și iubirea lui față de tine.

Leu

Conjuncția dintre Venus retrograd și Soarele din Leu îți amplifică imaginea, prezența și asertivitatea, reușind să captezi interesul și atenția celorlalți, indiferent de context. Îmbini excelent experiența dobândită până acum și talentul într-o anumită direcție, fapt care îți generează un sentiment de împlinire și realizare.

Fecioara

O discuție privată cu cineva se poate transforma într-o oportunitate, având o influență puternică asupra ta prin perspectivele pe care ți le poate deschide. Un vis sau o aspirație pe care o ai se conturează într-un mod satisfăcător indiferent că vizează planul personal sau cel profesional.

Balanța

O zi cu mai multă vizibilitate sau popularitate fizică sau online care îți amplifică încrederea în tine. Conjuncția dintre Soare și Venus retrograd în Leu din sectorul prieteniei și al obiectivelor de viitor accentuează rolul unei prietenii sau al unei persoane pe care o admiri și care înseamnă mult pentru tine.

Scorpion

Imaginea sau rolul tău pe plan socio-profesional este evidențiat în urma interacțiunii cu cineva. Experiența de care te bucuri astăzi îți lărgește orizonturile și-ți dă încredere în tine. Dacă este vizat planul relațional, ai șansa să te prezinți într-un anumit context într-un mod de care ești mulțumit.

Săgetător

Dacă ești singur, ai șansa să te reîntâlnești cu cineva care a jucat cândva un rol în viața ta, iar întâlnirea în sine te poate ajuta să vezi lucrurile dintr-o altă perspectivă. Sau filosofia de viață a unei persoane te poate inspira într-un mod benefic. Interacțiunile de astăzi sunt profunde, oferindu-ți siguranța și satisfacție.

Capricorn

Pasiunea pentru ceva sau cineva este amplificată, iar nevoia de a avea ceea ce-ți dorești sau a te conecta cu persoana de care te simți atras pare greu de controlat. Activitățile de cuplu sunt favorizate și chiar poți fi luat prin surprindere de propunerea partenerului de a experimenta un nou hobby.

Vărsător

Activitățile de astăzi îți amplifică starea de bine, ajutându-te să te relaxezi. Totuși, grijă și atenția ta față de binele celorlalți este crescută, determinându-te să creezi condițiile necesare, astfel încât să nu fii singurul care profită de acest răsfăț. Conexiunea cu partenerul este îmbunătățită prin ceea ce ambii sunteți dispuși să oferiți cu multă iubire și generozitate.

Pești

O zi perfectă pentru socializare sau interacțiune cu oameni cu care împărți aceleași interese sau hobby-uri. Relațiile pot juca un rol cheie în viața ta, deoarece modul în care interacționezi îți poate atrage un noua ofertă de muncă sau de colaborare. Ai o stare de sănătate energică și pozitivă pe care o întreții cu multă mișcare.

Horoscop general, săptămâna 7 – 13 august 2023:

Previziunile pentru luna august:

Urmăriți previziunile pentru anul 2023:

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O tânără din Marea Britanie a venit să petreacă pe litoral, la Constanța, și spune...
Stațiunea montană din România care este unică în toată Europa. Puțini turiști de la noi...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Un fost ministru a fost filmat omorându-și în bătaie soția, într-un restaurant. Imaginile au stârnit...
Pensia uriașă pe care o are Iohannis! A răbufnit și a aruncat pe „masă” o...
Regimul drastic al lui Teo Trandafir să nu se îngrașe deloc: consumă aceleași alimente zilnic
Sfânta şi Marea Joi din Săptămâna Patimilor. Tradiții, obiceiuri şi superstiţii în Joia Neagră sau...
Adevărul despre starea gravă a lui Florin Piersic! Breaking news!
Câți mici a cumpărat un român de 1 Mai! Oamenilor nu le-a venit să creadă:...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat
Rusia a recucerit oraşul Robotyne, principala aşezare eliberată de Ucraina în 2023
RISC MAJOR în spațiul cosmic! Un cercetător avertizează că „suntem LA LIMITĂ”
S-a interzis în toată România. Șoferii trebuie să aibă acest document la ei
Doliu la Hollywood. Vedeta din „Line of Duty” a murit neașteptat, la 59 de ani
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice....
Ce plantă poate preveni cancerul? Are proprietăți miraculoase: elimină pietrele de la rinichi și tratează...
Florin Piersic, ajuns de urgență pe masa de operație! Care este starea de sănătate a...
"Oameni buni, grijă mare la suflet, grijă mare la oameni". Sfârșit tragic pentru Teodor Popescu....
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Cum pot duce sărbătorile la conflicte în familie? Sfaturile unui psiholog