Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 14 august 2021. Grijă mai multă la imagine pentru Vărsători

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 14 august 2021. Grijă mai multă la imagine pentru Vărsători
Publicat: 13/08/2021, 17:17

Horoscopul zilei de 14 august 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna trece prin zodia Scorprion și poate activa destul de puternic emoțiile noastre, astfel că putem deveni mai conflictuali și mai suspicioși cu cei din jur. Din punct de vedere financiar, ar trebui să fim mai prudenți la cheltuieli și la modul de administrare a bugetului.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!
Horoscop zilnic Berbec – 14 august 2021

Dragoste

În cuplu se pot intensifica niște trăiri și emoții, însă este un context favorabil pentru reaprinderea pasiunii. O zi bună să ieși cu prietenii, să socializezi.

Carieră și bani

S-ar putea ca o sumă de bani să întârzie să-ți intre în conturi și asta să te necăjească sau s-ar putea ca tu să trebuiască să plătești o datorie și să nu-ți fie pe plac situația.

Sănătate

Este o zi favorabilă activităților sportive și distractive pentru că nivelul de energie este destul de mare și te susține.

Horoscop zilnic Taur – 14 august 2021

Dragoste

Luna trece prin sectorul relațiilor tale și te poate face mai conflictual și mai suspicios. Îți exprimi emoțiile cu intensitate, dar ai grijă la reproșuri.

Carieră și bani

Relațiile profesionale sunt destul de agitate pentru cei care lucrează astăzi și ar trebui să fie evitate contextele provocatoare.

Sănătate

Este o zi bună pentru reechilibrare energetică, așa că ai putea să te retragi în intimitate și să petreci timp cu tine și cu emoțiile tale.

Horoscop zilnic Gemeni – 14 august 2021

Dragoste

Azi te poți preocupa de activități ce țin de casă, cel mai probabil de aruncat obiecte și lucruri de care nu mai ai nevoie.

Carieră și bani

Este o zi bună pentru învățare sau pentru aprofundarea unor cunoștințe. O carte citită, un documentar urmărit te poate stimula intelectual.

Sănătate

Ai nevoie de odihnă cât mai multă și nu ar trebui să te suprasoliciți pentru că poți activa niște simptome nedorite.

Horoscop zilnic Rac – 14 august 2021

Dragoste

Deși Luna, guvernatoarea ta, trece prin sectorul iubirii, aspectele de astăzi te fac să fii suspicios și să dezvolți fel și fel de sentimente de neîncredere în partener. Ești nesigur inclusiv pe sentimentele tale.

Carieră și bani

Azi poți acționa mai mult în baza impulsurilor de moment și poți deveni foarte competitiv. O zi bună pentru latura creativă și artistică.

Sănătate

Dacă te simți copleșit de emoții și gânduri, ai face bine să ieși la o plimbare pe malul unei ape. Vei observa că îți recâștigi starea de bine interioară.

Horoscop zilnic Leu – 14 august 2021

Dragoste

Relațiile cu familia sunt destul de tensionate și cu greu te abții de la critici și reproșuri. Încearcă să fii mai îngăduitor.

Carieră și bani

Sarcinile în care ai susținere astăzi sunt cele legate de casă, așa că dacă ți-ai propus să faci curățenie sau să reorganizezi lucrurile prin gospodărie, poți începe.

Sănătate

Azi îți regăsești liniștea stând cu tine și în intimitatea căminului. Odihnește-te mai mult și nu lăsa stările emoționale apăsătoare să-ți strice ziua liberă.

Horoscop zilnic Fecioară – 14 august 2021

Dragoste

Profită de contextul zilei pentru a-ți împărtăși sentimentele și pentru a sta de vorbă cu cei dragi, maia les că vei fi foarte receptiv la ceea ce ți se transmite.

Carieră și bani

Încearcă să nu te iei după fiecare zvon și informație care-ți trece pe la ureche. Posibil ca cei din jur să transmită eronat niște mesaje, așa că nu trage concluzii în baza a ceea ce auzi, dacă nu ai dovezi.

Sănătate

Este o zi foarte bună pentru a face plimbări, excursii, pentru a ieși în natură sau pentru a afce o vizită rudelor.

Horoscop zilnic Balanță – 14 august 2021

Dragoste

Ai nevoie să te apropii din punct de vedere intim de partener și să fii înțeles și ascultat. Cere subtil asta, dar nu o impune.

Carieră și bani

Se întrevăd cheltuieli neplanificate, posibil chiar pentru alții și nu pentru tine. Încearcă să nu dai bani decât persoanelor de încredere.

Sănătate

O stare generală de anxietate, de angoasă poate pune stăpânire pe tine astăzi, așa că încearcă să lucrezi mai mult la gândirea pozitivă.

Horoscop zilnic Scorpion – 14 august 2021

Dragoste

Poți avea îndoieli și suspiciuni cu privire la partener și nu este exclus să dai naștere unor discuții mai aprinse din cauza neîncrederii tale și a vulnerabilității de moment.

Carieră și bani

Ai grijă la tendința de a-i manipula pe cei din jur, mai ales că o poți face inconștient. Posibil să nu ai încredere în partenerii profesionali astăzi dacă ai parte de propuneri din partea acestora.

Sănătate

Luna trece prin zodia ta și te susține din punct de vedere emoțional, însă vei fi și foarte vulnerabil și vei avea tendința de a te lăsa copleșit de anumite nesiguranțe.

Horoscop zilnic Săgetător – 14 august 2021

Dragoste

Dacă te macină ceva la nivel emoțional, atunci este vorba de trecut, posibil chiar de un fost partener. Ai grijă că regretele și amintirile pot fi mult amplificate astăzi.

Carieră și bani

Indiferent ce activități aia avea în plan astăzi, dacă acestea te suprasolicită, renunță la ele și relaxează-te. Chiar și o curățenie în casă te poate obosi peste măsură.

Sănătate

Starea de sănătate este destul de delicată și ar trebui să te odihnești mai mult, dar mai ales să nu lași gândurile, anxietățile și fricile să te domine. Desprinde-te de ceea ce te blochează energetic din trecut. Atenție la afecțiunile cronice care se pot manifesta acum.

Horoscop zilnic Capricorn – 14 august 2021

Dragoste

Un prieten sau o persoană din anturaj te poate debusola, mai ales dacă la mijloc a fost ceva mai mult între voi. Evită să începi noi relații deocamdată.

Carieră și bani

Nu este exclus să fii ținta unor critici și acuze astăzi, însă fii înțelept și ignoră-le.

Sănătate

Dacă te știi cu anumite dependențe și vicii, ai grijă să nu le activezi astăzi într-un moment de vulnerabilitate.

Horoscop zilnic Vărsător – 14 august 2021

Dragoste

Încearcă să fii răbdător și tolerant cu persoanele mai în vârstă sau care sunt autoritatre prin statutul lor.

Carieră și bani

Luna trece prin sectorul carierei tale și chiar dacă este weekend va trebui să ai grijă la imaginea ta, la reputația ta, în diferite contexte, nu neapărat profesional.

Sănătate

Nu se întrevăd probleme de sănătate.

Horoscop zilnic Pești – 14 august 2021

Dragoste

Ești mai curios astăzi și pui multe întrebări. Posibil să apară un dezechilibru între idealurile tale și cele ale partenerului de viață, însă poți discuta și puteți ajunge la o viziune comună.

Carieră și bani

Este o zi foarte bună pentru a învăța lucruri noi, pentru a citi sau a explora noi domenii. Atenție la valorile tale care intră în antifază cu valorile celorlalți. Oricum, nu vei ști cine are dreptate și cine nu.

Sănătate

Azi este foarte important să gândești pozitiv și să transmiți în Univers doar astfel de gânduri. Fă un efort și fii optimist pentru că ceea ce se întoarce asupra ta te va bucura ulterior.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
A crezut că a înghițit un os, dar medicii au fost oripilați când au văzut...
Casa Regală a făcut anunțul. În ce stare se află Kate Middleton, de fapt
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Rusia amenință România și spune că monitorizează Baza Kogălniceanu: Întărirea NATO în Europa de est...
Este oficial! Încă un Faimos, eliminat de la Survivor All Stars de la Pro TV
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Mărturia Alinei, mama fetiţelor de 2 şi 4 ani otrăvite de tată, în Spania. Stă...
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe...
Cursul valutar anunțat de BNR pentru ziua de joi, 28 martie 2024: Care este evoluția...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Cum merge Duster 2024 în off-road? Test REAL cu noul SUV românesc – VIDEO
Spania: explozia nunţilor în rândul celor de peste 60 de ani
Absolut HILAR! Cybertruck s-a făcut de TOT RÂSUL când a încercat să...
A devenit COMPLET INTERZIS în România. Iohannis a semnat. Noua lege se aplică tuturor
Ramona Olaru, fără chiloți în public. Dialog bizar cu Alina Pușcaș
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Cum va fi înmormântată Andreea, studenta la Medicină ucisă la Timișoara! Detaliul neașteptat la care...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
Ce se întâmplă în Rusia după masacrul de la sala de concerte din Moscova. Bilanțul...
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
A fost găsită prima așezare Homo sapiens de după părăsirea Africii