Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 16 aprilie 2022. Lună Plină în zodia Balanță

Publicat: 15/04/2022, 20:20

Horoscopul zilei de 16 aprilie 2022, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Astăzi are loc Lună Plină în zodia Balanță, eveniment astrologic menit să aducă schimbări în relațiile noastre, fie ele profesionale, fie ele sentimentale. Este un moment al apogeului, al transformărilor noastre vizavi de ceilalți, un moment al încheierii unei etape. Este foarte probabil ca unele relații să se încheie definitiv acum, mai ales acele relații toxice.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Luna Plină din Balanță se petrece chiar în sectorul relațiilor tale și poate aduce încheierea unei relații în care nu te-ai simțit iubit, apreciat, valorificat, însă ești susținut să revitalizezi o relație dacă reușești să descoperi cauza problemelor și să ajungi la un echilibru cu partenerul. Profesional, este momentul să-ți analizezi colaborările și să vezi alături de care vrei să mai continui.

Horoscop zilnic Taur

Este un moment bun să culegi roadele unor activități profesionale pe care le-ai început în urmă cu aproximativ jumătate de an. Luna Plină din Balanță se petrece pe o casă a sănătății și este posibil să-ți evidențieze niște afecțiuni, poate chiar mai vechi, pe care trebuie să le vindeci. Nu este exclus să te confrunți cu oboseală accentuată.

Horoscop zilnic Gemeni

Luna Plină din Balanță se petrece chiar în sectorul iubirii și-ți cere să-ți schimbi modul în care iubești, modul în care-ți oferi dragostea. Este posibil să simți că ceilalți nu-ți oferă la fel cât aștepți tu. Relațiile care nu sunt solide sau în care există secrete se pot încheia. Tot Luna Plină din Balanță poate aduce culegerea roadelor unui proiect artistic.

Horoscop zilnic Rac

Luna Plină din Balanță se petrece în sectorul familiei și poate fi un moment intens care aduce la lumină probleme din cămin sau legate de părinți. Este nevoie să fii mai puțin autoritar în relațiile cu cei dragi și să găsești un echilibru între carieră și familie.

Horoscop zilnic Leu

Luna Plină din Balanță îți poate aduce informații prețioase, dialoguri care pot contribui la elucidarea unor contexte de viață. În cazul unor nativi, poate avea legătură cu un examen, interviu, ședință și cu obținerea unui rezultat favorabil.

Horoscop zilnic Fecioară

Luna Plină din zodia Balanță se formează în sectorul tău financiar și poate reperezenta momentul culegerii unor roade, momentul în care un proiect, activitate ajunge la apogeu și primești banii. Pentru alți nativi poate fi vorba de câștiguri materiale în urma expunerii unui talent sau de schimbarea modului în care-și administrează banii.

Horoscop zilnic Balanță

Luna Plină se petrece chiar în zodia ta și este un moment de maximă intensitate care îți poate aduce conștientizări importante care te vor stimula să treci la un nou capitol în viața ta persoanlă și relațională. Este momentul să vezi dacă merită să rămâi într-o relație, într-o colaborare sau nu. Grijă la sănătate și odihnă.

Horoscop zilnic Scorpion

Luna Plină din Balanță se petrece pe casa sănătății și-ți cere mai multă atenția la unele posibile afecțiuni cronice. Este momentul să vezi ce trebuie să schimbi în rutina zilnică sau la locul de muncă pentru a-ți îmbunătăți viața.

Horoscop zilnic Săgetător

O serie de proiecte pot ajunge acum la apogeu și poți culege roadele. În unele cazuri, va trebui să investești bani ca proiectele să funcționeze. Totodată, este nevoie să fii mai atent la prietenii tăi și la asociați, să vezi cine te reprezintă cu adevărat și cine nu.

Horoscop zilnic Capricorn

Luna Plină din Balanță activează puternic sectorul carierei și poat fi vorba de un moment în care acțiunile tale profesionale ajung la apogeu. Poți culege roadele muncii tale din ultima jumătate de an și pentru unii nativi poate fi vorba chiar de o avansare în funcție. Important este să găsești echilibrul între muncă și casă.

Horoscop zilnic Vărsător

Luna Plină din Balanță poate fi un moment care multor nativi le poate aduce obținerea unei diplome, culegerea roadelor unor contexte care au început în urmă cu jumătate de an și care au contribuit la dezvoltarea lor, persoanlă sau profesională.

Horoscop zilnic Pești

Luna Plină din Balanță poate aduce încheierea unei aventuri, a unei relații secrete sau poate scoate la iveală infidelități și trădări. Pe de altă parte, îți poate aduce ocazia culegerii unor roade financiare, mai ales dacă în ultima jumătate de an ai investit niște bani.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham...
Ireal ce a putut păți o tânără de 21 de ani, după ce a băut...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
Cod roșu la Casa Regală a Marii Britanii! Starea Regelui Charles e din ce în...
Regele Charles este într-o stare REA! S-au activat planurile de înmormântare!
Îndrăgostit de România, un italian a decis să pună aici bazele unei afaceri de familie:...
Cine este Ramona, tânăra de 28 de ani care ar fi căzut în gol de...
Carmen Harra, previziuni pentru anul 2024. Cine va câștiga alegerile prezidențiale din România: ,,Poate să...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
„Este foarte bolnav”. Îngrijorările cu privire la Regele Charles sunt din ce în ce mai...
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
DISPARE Shein din Europa? Comisia Europeană a luat decizia
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Galileo Galilei, omul care a schimbat cursul istoriei. „Și totuși, se mișcă!”