Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 22 iunie 2021. Peștii se pot îndrăgosti

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 22 iunie 2021. Peștii se pot îndrăgosti
Publicat: 22/06/2021, 06:13
Actualizat: 22/06/2021, 06:13

Horoscopul zilei de 22 iunie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna își schimbă zodia astăzi și trece din Scorpion în Săgetător, astfel că prima parte a zilei poate fi mai emoțională, însă ulterior devenim mai entuziaști și optimiști. În continuare se resimte aspectul benefic creat între Venus, planeta iubirii din Rac, și Neptun, planeta iluziei, din Pești, aspect care ne aduce imaginație, visare, senzualitate, romantism și o mai mare nevoie de a avea pe cineva alături.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – 22 iunie 2021

Dragoste

În relația de cuplu te bucuri astăzi de momente romantice și de mai multă tandrețe. Unii nativi pot realiza că ușor, ușor trecutul se vindecă.

Carieră și bani

Azi s-ar putea să ai tendința de a cheltui bani în plus față de ceea ce-ți permite bugetul. Un lucru nu-l face, însă. Nu cheltui ceea ce încă nu ai, nu cheltui în contul unor bani care urmează să vină.

Sănătate

Ai nevoie să călătorești, să-ți iei o vacanță, dar cel mai probabil te vei rezuma la a călători cu gândul. Azi ai tendința de a inttre în controverse pe teme legate de principii și moralitate.

Horoscop zilnic Taur – 22 iunie 2021

Dragoste

Ești într-o dispoziție de zile mari și îți exprimi sentimentele cu mai mult curaj, comunici și transmiți foarte intens ceea ce simți, iar tandrețea, visarea și romantismul te însoțesc.

Carieră și bani

În prima parte a zilei relațiile profesionale sunt destul de bine aspectate și ai putea avea parte de înțelegere din partea celor cu care lucrezi. Ulterior, te macină o situație ce ține de sectorul financiar, posibil un credit, niște facturi pe care trebuie să le plătești. Te bucuri de popularitate și priză la public.

Sănătate

Este o zi bună să ieși din casă, să faci o plimbare, să îți vizitezi rudele și prietenii. Asta îți va încărca bateriile.

Horoscop zilnic Gemeni – 22 iunie 2021

Dragoste

Seara se anunță promițătoare dacă ești parte a unui cuplu. Partenerul te înțelege și momentele în doi te reenergizează.

Carieră și bani

S-ar putea ca în prima parte a zilei să treci prin diferite contexte deranjante la locul de muncă, posibil chiar să ai parte de unele contradicții cu colegii. Nu le da prea mare atenție.

Sănătate

Starea interioară este apăsătoare și s-ar putea ca mulți nativi să nu-și înțeleagă prea bine emoțiile. Dacă treci prin asta, stai de vorbă cu o persoană care știi că te ascultă și te înțelege.

Horoscop zilnic Rac – 22 iunie 2021

Dragoste

Azi te bucuri de momente romantice în cuplu, ești mai visător și creezi o atmosferă relaxantă. Cei singuri, grație senzualității pe care o manifestă, pot fi mai cuceritori și se pot exprima mai ușor.

Carieră și bani

Ai imaginație, ești creativ și poți face minuni dacă lucrezi într-un domeniu artistic. Poți studia ceva ce te pasionează pentru a-ți îmbunătăți cunoștințele.

Sănătate

Dorința de a fugi într-o vacanță exotică este mare și azi ai putea găsi oferte de călătorie avantajoase.

Horoscop zilnic Leu – 22 iunie 2021

Dragoste

Seara dedic-o iubirii. Organizează o cină romantică, vino cu ceva inedit și lasă deoparte resentimentele sau frământările interioare care-ți dau târcoale.

Carieră și bani

S-ar putea si ai parte de unele tensiuni în prima parte a zilei. Vizați sunt superiorii, dar și cei din autoritatea statului sau, în alte cazuri, părinții. Nu prea suporți să ți se impună nimic, iar schimbările care nu contenesc la locul de muncă pot stimula mulți nativi să se gândească la o nouă direcție profesională.

Sănătate

Ziua începe destul de neplăcut din punct de vedere emoțional, însă fă un efort și mobilizează-te pentru că sprea seară contextul se schimbă și ai șanse mari să-ți recapeți mare parte din optimism.

Horoscop zilnic Fecioară – 22 iunie 2021

Dragoste

Indiferent cum îți începe ziua, rezervă-ți timp pentru a o încheia în compania familiei. Alături de cei dragi îți vei recalibra starea generală.

Carieră și bani

Dacă ai de rezolvat contexte ce vizează actele sau trebuie să faci deplasări, așteaptă-te la întârzieri și blocaje. Dialogurile cu cei din jur sunt mai agitate în prima parte a zilei. Evită contradicțiile cu superiorii.

Sănătate

Nu se întrevăd probleme de sănătate, dar starea generală este destul de apăsătoare și nu îți va fi deloc ușor să descoperi cauza și să o elimini.

Horoscop zilnic Balanță – 22 iunie 2021

Dragoste

Venus, guvernatoarea ta, se află în aspecte de susținere cu Neptun și asta îți poate aduce un plus de inspirație artistică, dar și un soi de visare și sentimentalism. Unii nativi pot experimenta o atracție mai mare pentru aventură.

Carieră și bani

S-ar putea ca unele nemulțumiri financiare, blocaje, întârzieri să te indispună în prima parte a zilei. Poți cere clarificări de la cei avizați cu un astfel de context.

Sănătate

Rezervă-ți seara pentru prieteni. Stai la povești, dezbate teme de interes. Comunicarea este foarte importantă pentru tine acum.

Horoscop zilnic Scorpion – 22 iunie 2021

Dragoste

Ziua începe cu Luna în tranzit prin zodia ta și vei acorda mai multă atenție nevoilor tale personale. Cu cât te pui mai mult în valoare astăzi, cu atât șansele să cucerești sunt mai mari.

Carieră și bani

Posibil să cheltui niște bani în partea a doua a zilei, însă nu te vei arunca departe. Câteva mofturi și câteva necesități nu te vor sărăci.

Sănătate

Nu se întrevăd probleme de sănătate.

Horoscop zilnic Săgetător – 22 iunie 2021

Dragoste

Ziua, deși nu începe promițător, se anunță a fi una bună spre final. Poți vea parte de momente pasionale în cuplu sau aventuri romantice, dacă ești singur.

Carieră și bani

S-ar putea să te streseze un context financiar, poate o datorie și să ceri ajutorul familiei. Oricum cineva apropiat poate veni cu susținere sau, cel puțin, sfaturi bune în legătură cu o problemă pe care o ai.

Sănătate

Te poți simți mai obosit în prima parte a zilei, mai agitat și irascibil, însă ulterior, Luna va intra în zodia ta și-ți vei recăpăta mare parte din entuziasm și optimism.

Horoscop zilnic Capricorn – 22 iunie 2021

Dragoste

S-ar putea ca prietenii să nu fie ceea ce par a fi sau ceea ce crezi tu că sunt. Ai mai multă grijă la încrederea pe care le-o acorzi.

Carieră și bani

Asociații, colaboratorii s-ar putea să te dezamăgească, să aibă intenții ascunse, de aceea ar trebui să fii foarte atent la tot ce vine din partea lor, maia les dacă sunt acte de semnat.

Sănătate

În a doua parte a zilei începe să te cuprindă oboseala, să te simți mai fără vlagă și chiar să ai parte de unele frământări care îți pot provoca insomnii. Fă mai multă mișcare.

Horoscop zilnic Vărsător – 22 iunie 2021

Dragoste

Încearcă să nu faci doar ce vrei tu în cuplu și să ajungi la o cale de mijloc cu partenerul. Dacă vei vrea să ieși cu prietenii și doar cu ei, ai grijă cum pui problema pentru a nu ieși scântei.

Carieră și bani

Se întrevăd tensiuni cu superiorii, momente frustrante legate de carieră, de responsabilitățile pe care le ai, așa că încearcă să fii cât mai diplomat.

Sănătate

Stesul profesional este cel care-ți poate da bătăi de cap, și la propriu și la figurat. Astză, dacă vei dori să te relaxezi sau să te dedici unei pasiuni, s-ar putea să întâmpini fel și fel de obstacole.

Horoscop zilnic Pești – 22 iunie 2021

Dragoste

Te bucuri de un magnetism aparte astăzi și poți cuceri pe cine-ți dorești. Ești mai deschis către relații afective, iar în cuplu, ești mai tandru și romantic.

Carieră și bani

Ai grijă mai multă la imaginea ta să nu fie afectată de zvonuri, bârfe și alte dedesupturi ale celor rău voitori din jurul tău.

Sănătate

Poți dedica mai mult timp activităților care-ți fac plăcere, maia les că imaginația și simțul artistic, creativitatea sunt la cote înalte astăzi.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Ce înseamnă ca Ucraina să piardă războiul cu Rusia. Trei scenarii
Ce salariu primește un angajat la 'împinge tava' în Mamaia, acum, în 2024. Are o...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Fermierii aruncă tone de legume în timp ce samsarii din piețe vând marfa cu 200%...
Anunțul făcut de Lavinia Pîrva după 7 ani de mariaj cu Ștefan Bănică Jr.: ”Întotdeauna...
Cum se menține în formă Romanița Iovan la 59 de ani. SECRETELE ei: ce consumă...
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone...
Adio, doamnă! Vestea morții ei a picat ca un trăsnet
Ce a făcut Mădălin Paul Păduran cu câteva ore înainte de accident! Dezvăluirile făcute de...
Acum păpușă, în trecut mătușă! Cum arăta Inna înainte să fie celebră
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
UE are nevoie de gaz natural lichefiat rusesc pentru a evita un şoc energetic -...
Ceva CIUDAT se întâmplă cu SATELIȚII lui ELON MUSK! De ce NU trebuie lăsați să...
Schimbare uriașă în ROMÂNIA. Anunț de la Guvern azi, 20 APRILIE: Am decis foarte clar
Singurul oraș mare din România fără probleme de trafic. Cum e posibil
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
"Dumnezeu s-o ierte!" De ce a murit, de fapt, Naomi! Acum s-a aflat!
Gabriela Cristea, despre sacrificiile prin care a trecut pentru a ajunge un antreprenor de succes:...
"A scos o canistră şi a turnat pe el". Cine este bărbatul care și-a dat...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Schimbările climatice ar crește numărul de AVC-uri