Horoscop săptămâna 21 – 27 iunie 2021. Balanțele se afirmă profesional

Horoscop săptămâna 21 - 27 iunie 2021. Balanțele se afirmă profesional
Sursa foto: Pixabay
Publicat: 21/06/2021, 13:27

Astrologul Mădălina Manole prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 21 – 27 iunie 2021, pentru toate zodiile. Săptămâna 21 – 27 iunie 2021 aduce o îmbunătățire a modului în care comunicăm, gândim și relaționăm cu cei din jur.

Săptămâna 21 – 27 iunie 2021 se remarcă prin ieșirea din retrogradare a lui Mercur, planeta comunicării, prin zodia Gemeni, aspect care se petrece pe 23 iunie și care ne susține să ne clarificăm multe gânduri, să ne punem ordine în idei și să ne îmbunătățim modul de interacțiune cu cei din jur. Totodată, pe data de 24 iunie vom avea parte de o Lună Plină care se petrece în zodia Capricorn și care poate aduce încheierea unei etape în anumite sectoare din viața noastră.

Din punct de vedere sentimental va fi o perioadă intensă, romantică, dar și pasională și nu este exclus ca unii dintre noi să devină mai geloși și posesivi, în timp ce alții să se detașeze mai ușor de contexte cu care nu mai rezonează, mai ales acolo unde este multă superficialitate. În ultima zi din săptămână, Venus își va schimba zodia și va intra în Leu, însă impactul va fi resimțit mai mult săptămâna viitoare.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop săptămânal Berbec: 21 – 27 iunie 2021

Dragoste

Săptămâna aceasta, viața sentimentală va fi intensă și plină de pasiune și trăiri dramatice. Ai grijă la tendința de victimizare a partenerului și nu-l lăsa să te manipuleze astfel. Activitățile casnice alături de partener pot fi plăcute acum și vă pot uni mai mult. Este o perioadă în care relația cu familia se poate îmbunătăți și te vei ocupa mai mult de nevoile părinților, dar și de rezolvarea unui aspect ce vizează locuința.

Carieră și Bani

Dacă ai de negociat ceva, de rezolvat un context ce vizează actele sau de semnat un contract, așteaptă să iasă Mercur din retrogradare pentru a vedea lucrurile mai limpede. Totodată, ai grijă la stresul profesional și la Luna Plină care poate aduce momente tensionate, mai ales cu superiorii. Unii nativi pot decide să-și schimbe direcția profesională.

Sănătate

Pentru a te simți cu adevărat liniștiti este important să menții un echilibru între familie și carieră. Poți simți că ești tras când în stânga, când în dreapta și aspectul acesta te poate stresa și obosi. Pentru sănătatea ta, fă tot posibilul să schimbi niște obiceiuri toxice. O dietă, o cură de detoxifiere te poate ajuta acum, maia les că este nevoie să fii mai prudent la alimentație.

Horoscop săptămânal Taur: 21 – 27 iunie 2021

Dragoste

Luna Plină îți cere să te desprinzi de unele tipare mentale sau convingeri învechite și să asculți mai mult ce spun ceillați. Este o perioadă în care Venus, guvernatoarea ta, face aspecte și îți poate aduce o doză mai mare de senzualitate, dar și o atracție inexplicabilă pentru o persoană din grupul de prieteni sau o persoană străină sau de altă cultură, religie.

Carieră și Bani

Mercur își va reveni în mers direct prin sectorul tău financiar și te va susține să vezi mai clar o situație, o negociere făcută. Atenție, totuși, la cheltuieli! Sunt nativi care prind curaj să-și pună talentele în valoare și chiar să le monetizeze. Ai grijă la comunicare în preajma Lunii Pline și folosește-te de o diplomă pe care o ai pentru a te pune în lumină sau alege să mai înveți ceva pentru a trece la următorul nivel.

Sănătate

Învață să trăiești mai sănătos și să faci mai multă mișcare. Poți profita de intrarea Soarelui în Rac pentru a te plimba în jurul casei, pentru a-ți vizita familia și prietenii. În schimb, mai multă grijă la călătoriile în străinătate. Asigură-te că ai toate actele în regulă. Caută și studiază noi remedii și tratamente din zona naturistă.

Horoscop săptămânal Gemeni: 21 – 27 iunie 2021

Dragoste

Mercur, guvernatorul tău, își încheie retrogradarea în zodia ta și poți răsufla ușurat. Acum, după această perioadă de interiorizare, atenția ta va fi canalizată către exterior și vei comunica mai bine cu ceilalți, vei reuși să-ți faci niște planuri mai clare în ceea ce privește viața personală. Posibil să simți o mai mare nevoie de apreciere, dar și de intimitate, de pasiune în viața de cuplu. Discută despre aceste subiecte cu partenerul de viață.

Carieră și Bani

Soarele va intra în sectorul tău financiar și îți va aduce mai multă energie să faci bani sau, cel puțin, determinare să cauți noi surse de venit. Pune-ți talentele la bătaie și scoate bani din ele. Luna Plină poate fi un moment delicat dacă ai un credit sau dacă vrei să faci o investiție, un împrumut. Mai bine canalizează-ți atenția să închei o datorie. Grijă mai multă la speculații pentru a nu pierde bani.

Sănătate

Faptul că Mercur reintră în mers direct te poate ajuta să te mai liniștești mental, însă Luna Plină poate accentua o serie de frici, angoase, dependențe și vicii. Profită de energia sa pentru a te debarasa de tot ce este toxic în viața ta.

Horoscop săptămânal Rac: 21 – 27 iunie 2021

Dragoste

Luna Plină se petrece în sectorul relațiilor și al căsătoriei și poate aduce mai multă tensiuni în viața de cuplu, de aceea este important să menții un echilibru între tine și partener. S-ar putea ca partenerul să ți se pară mai manipulator, să victimizezi mai mult și să ia naștere unele gelozii. Acele relații care nu mai funcționează de multă vreme se pot încheia.

Carieră și Bani

Și relațiile profesionale sunt destul de încordate în preajma Lunii Pline. Fii mai atent la colaboratori și parteneri de afaceri, la intențiile ascunse ale acestora. Posibil să ai de-a face cu auroritatea excesivă a cuiva. În unele cazuri, un contract profesional se poate încheia.

Sănătate

Soarele intră în zodia ta așa că te vei bucura de energie și poftă de viață, gradul de vitalitate va fi ridicat și vei putea să-ți îmbunătățești starea de sănătate. Cu Mercur direct în această zonă poți găsi un tratament eficient. Oricum, stresul continuă, deci este nevoie de odihnă și relaxare mentală, mai ales că unele frământări legate de trecut pot creea agitație și tendință de interiorizare.

Horoscop săptămânal Leu: 21 – 27 iunie 2021

Dragoste

Abia de duminică te poți bucura de intrarea lui Venus în zodia ta, până atunci însă planeta iubirii face niște aspecte care te pun pe gânduri și la propriu și la figurat. Este posibil ca unele amintiri să te macine, să te caute cineva din trecut, însă ține cont că ai puterea interioară pentru a te detașa de tot ce este novic în viața ta.

Carieră și Bani

Luna Plină se petrece în sectorul muncii tale și poate reprezenta un moment de apogeu, încheierea unei etape profesionale sau culegerea roadelor unui proiect. O reorganizare a programului este de bun augur. Sunt și cazuri în care schimbările sunt neașteptate și te iau prin surprindere.

Sănătate

Soarele, guvernatorul tău, în tranzitul său prin Rac aprinde lumina în interior și îți cere să faci curățenie în dramele tale, în amintiri și mai ales să îndepărtezi tot ce este toxic, nociv în viața ta. Stresul poate fi mai mare acum ți poți trece prin stări de agitație interioară. Tot Luna Plină te susține să-ți schimbi rutina și să abordezi un stil de viață mai sănătos.

Horoscop săptămânal Fecioară: 21 – 27 iunie 2021

Dragoste

Luna pLină se petrece în sectorul iubirii tale și poate aduce finalul acelor povești de dragoste care nu sunt solide și nici nu sunt contsruite pe principii și convingeri comune. Nu este obligatoriu să se încheie, însă vei simți că trebuie să faci schimbări în acest sector de viață. Este posibil să simți nevoia de a te retrage în interior și de a analiza. Dacă ai copii, fii mai atent la nevoile acestora.

Carieră și Bani

Mercur, guvernatorul tău, își va reveni în mers direct în sectorul carierei și asta te va ajuta foarte mult să vezi mai clar ce vrei să faci cu viața ta profesională, să vezi direcția pe care vrei să continui și care sunt strategiile cele mai bune pentru atingerea obiectivelor. Relațiile cu superiorii se pot îmbunătăți.

Sănătate

Săptămâna aceasta încearcă să nu-ți irosești energia în mai multe direcții. Fă mișcare și ai grijă la alimentație. Mănâncă puțin și des și odihnește-te corespunzător.

Horoscop săptămânal Balanță: 21 – 27 iunie 2021

Dragoste

Luna Plină se petrece în sectorul familiei și poate aduce preocupări legate de casă, de bunuri patrimoniale și-ți cere o mai mare atenție la nevoile familiei. Este foarte important, pentru a evita reproșurile celor dragi, să menții un echilibru între carieră și familie, să aloci timp suficient și celor dragi, în special părinților.

Carieră și Bani

Odată cu intrarea Soarelui în Rac, acolo unde se află și Venus, guvernatoarea ta, interesul tău se va canaliza foarte mult către sectorul profesional și vei dori să te afirmi, să-ți atingi niște obiective, să obții lauri. Vei reuși, însă nu forța lucrurile. Sunt și Balanțe care aleg să învețe ceva nou acum sau să se folosească de o diplomă avută.

Sănătate

Stresul profesional poate fi mai mare acum, iar starea emoțională mai delicată, mai ales în preajma Lunii Pline, când ar trebui să te ocupi mai mult de nevoile sufletului. Este posibil ca mulți nativi să planifice o călătorie sau chiar să fugă într-o vacanță.

Horoscop săptămânal Scorpion: 21 – 27 iunie 2021

Dragoste

Comunicarea este importantă săptămâna aceasta și poți profita de context să rezolvi neînțelegeri în cuplu. Discută despre viața intimă, dar și despre bugetul comun și încearcă să ajungi la o înțelegere. Totodată, se pot afla unele secrete acum, deci ai grijă ce vorbești și cu cine vorbești.

Carieră și Bani

Dacă te-ai luptat cu birocrația sau ai avut neplăceri legate de un credit, un împrumut, un dosar de pensionare, etc., săptămâna aceasta lucrurile încep să devină mai realizabile. Totuși, nu te grăbi să faci investiții, ci mai degrabă să achiți o datorie.

Sănătate

Soarele din Rac este cel care te susține să fii mai atent la credințele și principiile de viață pe care te ghidezi. Te poate stimula să te redescoperi, să faci o călătorie de dezvoltare personală și să explorezi noi metode de evoluție și de îmbunătățire a stilului de viață.

Horoscop săptămânal Săgetător: 21 – 27 iunie 2021

Dragoste

Mercur își încheie retrogradarea în sectorul relațiilor tale și îți poate aduce o îmbunătățire a comunicării în cuplu. Totuși, de preferat ar fi să nu treci nimic cu vederea și să discuți acele aspecte care te macină, mai ales dacă au legătură cu banii și intimitatea. Poți începe să vezi mai clar care este situația reală în cuplu și ce vrei să faci pe viitor. Dacă ești singur sunt slabe șanse de a lega o relație acum, mai ales că preferi aventurile romantice, fără obligații.

Carieră și Bani

Și relațiile profesionale se pot îmbunătăți și poți lămuri neînțelegeri cu colaboratorii și colegii. Luna Plină se petrece în sectorul tău financiar și îți cere atenție la modul în care îți administrezi bugetul. Se pot încheia surse de venit, dar poți culege și roadele municii tale. Posibil să ai senzația că nu ești plătit pe cât meriți.

Sănătate

Soarele în Rac îți poate lumina o serie de frici, dependențe și atașamente, fie emoționale, fie financiare, de care trebuie să te desprinzi. Este greu să renunți, dar fă-o pentru binele tău.

Horoscop săptămânal Capricorn: 21 – 27 iunie 2021

Dragoste

Soarele îți actvează sectorul relațiilor și atenția ta va fi mult canalizată către viașa de cuplu. În preajma Lunii Pline s-ar putea să fii mai agitat, mai autoritar și să cauți nod în papură. Este, însă, o perioadă intensă și pasională și dacă vei folosi constructiv energia acestei săptămâni vei reuși să reaprinzi flacăra în cuplu. Cei singuri se pot îndrăgosti acum.

Carieră și Bani

Mercur își reia mersul direct prin casa muncii și te ajută să vezi mai clar o situație profesională cu care te-ai confruntat în ultima perioadă. Relațiile cu colegii se îmbunătățesc și te faci mai ușor înțeles de ceilalți. Nativii care vor să-și schimbe locul de muncă, sunt mai bine susținuți în a doua parte a săptămânii. Tot atunci este și perkioada în care-ți poți depune demisia.

Sănătate

Dat fiind că Luna Plină se petrece în zodia ta este foarte probabil să trăiești la intensitate maximă emoțiile acum, să fii mai irascibil și mai obosit, de aceea asigură-te că te odihnești suficient. Mercur te poate ajuta să găsești un remediu eficient la o problemă de sănătate sau să mergi la niște analize pe care le-ai amânat.

Horoscop săptămânal Vărsător: 21 – 27 iunie 2021

Dragoste

Mercur își încheie săptămâna aceasta retrogradarea prin sectorul iubirii și te susține să vezi mai clar, poate mai detașat o peroblemă sentimentală. Poți să-ți dai seama dacă ești alături de persoana care trebuie și dacă relația merită credit. Cei care sunt părinți se pot apropia mai mult de copii prin activități comune. În căsnicie, activitățile gospodărești în doi vă pot apropia.

Carieră și Bani

Dacă ai simțit că în ultima perioadă creativitatea ta este suprimată și nu ți-ai putut manifesta stările așa cum ai dorit, de acum acest context se va dizolva. Ceea ce ai creat în interior, poți arăta în exterior. Soarele îți aduce spor și eficiență în tranzitul său prin Rac, prin sectorul muncii și îți luminează exact care sunt minusurile și plusurile jobului actual.

Sănătate

Tot Soarele în Rac este responsabil cu energia de care te vei bucura în această perioadă, însă ai grijă că ai tendința să exagerezi și să te suprasoliciți. Profită de lumina sa pentru a-ți schimba stilul de viață și rutina zilnică. Luna Plină poaea duce stări interioare de agitație, oboseală psihică și insomnii.

Horoscop săptămânal Pești: 21 – 27 iunie 2021

Dragoste

Soarele se alătură lui Venus în sectorul iubirii tale șipentru tine începe o perioadă de căutare a fericirii, a bucuriei și a partenerului ideal. Dai dovadă de mai mult romantism și sensibilitate, ești mai senzual și poți începe mai ușor o nouă poveste de iubire. Posibil să te simți atras de cineva din anturaj, însă nu da prietenia pe aventuri romantice.

Carieră și Bani

Cu Mercur direct în sectorul familiei, dincolo de o mai bună înțelegere cu cei dragi, s-ar putea să fii prins cu rezolvarea unor probleme ce țin de casă și astfel să-ți neglijezi munca. O serie de proiecte profesionale, de grup, se pot încheia acum și poți culege roadele și laurii. În continuare ai mai multă grijă la imaginea ta.

Sănătate

Deși Jupiter retrogradează în zodia ta, pofta de viață, bucuria de a trăi nu sunt pe deplin diminuate, iar tranzitele dina caestă săptămână te stimulează foarte mult să te răsfeți, să cauți să faci ceea ce-ți place, să te dedici hobby-urilor și pasiunilor tale.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham...
Familia Regală a Marii Britanii, lovită de o nouă tragedie. A fost găsit mort, în...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Gestul făcut de Alexandru Ciucu față de Alina Sorescu, după ce și-a ascuns relația paralelă...
Céline Dion, de nerecunoscut din cauza BOLII! S-a transformat total în ultima perioadă. Boala teribilă...
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul...
Lovitură CRUNTĂ pentru Ion Iliescu! Breaking news
Care este cea mai mare sumă plătită pentru o daună RCA! Un tir românesc a...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
USR a depus plângere pentru grup infracţional organizat împotriva „caracatiţei lui Piedone”
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Decizie obligatorie pentru toți șoferii români. Noua lege UE îți blochează contul bancar
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Ion Iliescu, urmărit penal în "dosarul fără sfârșit" al mineriadei din urmă cu 34 de...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
Secretele neștiute ale NASA: De la inovații medicale la cultivarea plantelor în spațiu
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Prea multă mâncare nesănătoasă provoacă probleme de durată în creier