Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 29 iunie 2022. Lună Nouă în zodia Rac

Publicat: 29/06/2022, 06:00
Actualizat: 29/06/2022, 06:57

Horoscopul zilei de 29 iunie 2022, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Astăzi se formează Lună Nouă în zodia Rac, moment foarte bun să ne setăm intenții și să demarăm activități, mai ales care au legătură cu casa și familia, dar și cu cu viața noastră personală. Luna Nouă din Rac va fi resimțită puternic de cei care sunt năsuți sau au ascendentul în zodiile Berbec, Rac, Balanță și Capricorn.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Luna Nouă din Rac se formează în sectorul familiei și aduce ocazia unor noi începuturi legate de casă, poate o mutare, poate o renovare sau o reorganizare a sarcinilor gospodărești sau chiar o împăcare cu cei dragi.

Horoscop zilnic Taur

Luna Nouă din Rac îți aduce ocazia să înveți ceva nou, să studiezi sau poate dai un examen și asta îți deschide noi oportunități de viitor. Ai mai multă grijă la negocieri, la acte și la deplasările pe care le fcai zilele astea.

Horoscop zilnic Gemeni

Luna Nouă din Rac se petrece în sectorul financiar și-ți oferă ocazia îmbunătățirii veniturilor. Noi oferte vin spre tine, poate chiar o creștere salarială, un bonus pentru munca depusă în ultimul timp. Unii nativi pot scoate bani din talentele lor.

Horoscop zilnic Rac  

Luna Nouă se petrece în zodia ta și este momentul unor noi începuturi în plan personal și profesional. Ai mai multă încredere în tine. Depășește-ți fricile și luptă pentru ceea ce-ți dorești, pntru drepturile tale.

Horoscop zilnic Leu

Ceva din trecutul tău stă ascuns și pregătit să iasă la suprafață odată cu această Lună Nouă. Este o zi bună pentru introspecție și pentru iertare. Totodată, lunația îți aduce ocazia să vindeci o problemă de sănătate mai veche.

Horoscop zilnic Fecioară

Luna Nouă din Rac te susține să-ți faci planuri de viitor sau chiar să demarezi noi proiecte, fie personale, fie de grup. Poți ieși cu prietenii, poți cunoaște noi persoane, unele te pot inspira, în timp ce altele pot fi deschizătoare de drumuri.

Horoscop zilnic Balanță

Luna Nouă din Rac are loc chiar în sectorul carierei tale și-ți aduce noi începuturi profesionale, poate noi responsablități importante pentru statutul tău sau poate o nouă funcție. Sunt nativi care intră pe o nouă direcție în carieră și se apropie de obiectivele lor.

Horoscop zilnic Scorpion

Luna Nouă din Rac te susține să începi noi studii, să te înscrii la un curs sau seminar de perfecționare, să deprinzi niște abilități. Este o perioadă de cercetare și explorare pentru tine. Totodată, este momentul să lași în spate niște filozofii de viață învechite, poate chiar deprinse din familie.

Horoscop zilnic Săgetător

Luna Nouă din Rac poate aduce noi începuturi în sectorul tău financiar, însă este vorba de bani pe care îi obții de la alții sau cu ajutorul altora. Poți obține cu mai multă ușurință un credit, mai ales dacă este vorba de un credit imobiliar, dar nu risca prea mult.

Horoscop zilnic Capricorn

Luna Nouă din Rac are loc chiar în sectorul relațiilor tale și te poate ajuta să vezi realitatea din cuplu. Ai ocazia să vezi dacă nevoile și dorințele partenerului tău sunt compatibile cu ale tale. De aceea, unele relații se pot consolida în timp ce altele se pot încheia.

Horoscop zilnic Vărsător

Luna Nouă din Rac aduce noi începuturi la locul de muncă, poate noi sarcini, poate un nou program. Unii nativi se pot angaja acum. Pe de altă parte, este momentul să renunți la niște rutine nocive și să începi un nou stil de viață mai sănătos.

Horoscop zilnic Pești

Luna Nouă din Rac se petrece chiar în sectorul iubirii tale și aduce noi începuturi în viața sentimentală. Te poți îndrăgosti sau în cuplu poți purta discuții cu partenerul despre pasul următor, posibil chiar acela de a deveni părinți. Ai grijă la ispitele sentimentale care pot să apară în calea ta în aceste zile.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Doi soți au renunțat la toată averea de 24 de milioane $ ca să se...
Grațiela Corduneanu, la un pas să înfunde închisoarea. Scandal uriaș produs de nevasta interlopului din...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
Câți bani au primit Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la MasterChef. Suma este...
Cum să evitați epuizarea la locul de muncă: sfaturile utile de la specialiști
Vremea 22 aprilie - 20 mai 2024. Prognoza meteorologilor de 1 Mai şi de Paşte;...
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
Mesajul cutremurător postat de Mihaela înainte de a se arunca de la etajul 15 al...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Decizie pentru utilizatorii TikTok din ROMÂNIA. Să facă asta este INTERZIS prin lege
Vreme de coșmar. Ține o săptămână
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Imagini exclusive de la priveghiul lui Costel Corduneanu. Berbecuții se rumenesc la proțap, prietenii din...
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi?...
Mutare de ultim moment a judecătoarei Ancuţa Popoviciu în cazul lui Vlad Pascu! Tatăl lui...
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli...
O teorie bizară spune că în Univers există un singur electron