Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 4 iulie 2022. Fecioarele dau dovadă de răbdare

Publicat: 04/07/2022, 06:00

Horoscopul zilei de 4 iulie 2022, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Cu Luna în tranzit prin zodia Fecioarei, începem săptămâna cu multă ordine, organizare, atenție la detașii și spirit practic. Dacă reușim să trecem peste aspectele tensionate între planetele din zodia Gemeni și Lună, vom reuși să avem rezultate însemnate.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Cu Luna în zodia Fecioarei, în tranzit prin casa muncii, vei face eforturi mai mari pentru a putea duce la capăt unele sarcini sau a le îndeplini așa cum erai obișnuit. Ca să eviți anumite greșeli sau erori, în special de comunicare, ar fi bine să rezolvi doar prioritățile.

Horoscop zilnic Taur

Nu-ți folosi energia în conflicte și mai ales, nu în relațiile cu partenerul de cuplu sau cu persoanele dragi, pentru că vei regreta! Canalizează-ți energia pe lucruri plăcute și activități distractive! Relaxeză-te mai mult!

Horoscop zilnic Gemeni

Se anunță o zi destul de aglomerată privind sarcinile de muncă, dar și activitățile gospodărești. Dacă mai trebuie să pleci și într-o vacanță, nu-ți vei vedea capul de pregătiri. Renunță la critici și nu intra în conflicte cu cei din familie, pentru a nu începe vacanța cu stângul!

Horoscop zilnic Rac

Se anunță o zi în care nu vrei să renunți la opiniile tale. Mai mult de atât, este posibil să intri în conflicte și să nu dai și celuilalt posibilitatea să-și spună părerea. În partea a doua a zilei, ai de făcut niste deplasări, să ajuți pe cineva din familie cu chestiuni birocratice.

Horoscop zilnic Leu

Găsești astăzi niște oferte tentante și nu reziști până nu achiziționezi ceva. Se va dovedi în viitor că ai făcut o afacere bună, așa că te poți felicita pentru achiziția făcută. Unii nativi pot încerca să recupereze o sumă de bani sau pot face niște plăți.

Horoscop zilnic Fecioară

Cu Luna în tranzit prin zodia ta, vei fi foarte activ în toate domeniile vieții. Se anunță o zi destul de dificilă, însă reușești să faci față cu brio la toate provocările. Singura observație este să te abții de la critici sau a-i judeca pe alții, pentru a nu intra în conflicte de idei. Nu de alta, dar n-ai timp pentru a despica firul în patru.

Horoscop zilnic Balanță

Energia ta de astăzi este scăzută și nu pentru că nu te-ai odihnit, ci pentru că ai nevoie să te destresezi și să nu te mai suprasoliciți mental. Dozează-ți energia, astfel încât să faci față doar la sarcinile urgente!

Horoscop zilnic Scorpion

Cu ajutor de la colegi, astăzi, vei reuși să termini toate sarcinile pe care le ai sau pe care le-ai preluat de la unul dintre colegi, care este în vacanță. De asemenea, pentru că Luna traversează casa prietenilor și protectorilor, primești ajutor de la prieteni într-o chestiune personală.

Horoscop zilnic Săgetător

Tranzitul Lunii de astăzi, prin casa asociată carierei și activităților profesionale, îți aduce oportunități de afirmare și de atingere a obiectivelor setate. Poți avea întâlniri cu persoane importante, dialoguri cu șefii sau cu unul dintre părinți, de la care obții niște sfaturi utile.

Horoscop zilnic Capricorn

Axa cunoașterii și a principiilor este activată, astăzi, de tranzitul Lunii prin zodia Fecioarei, așa că traversezi o zi cu în care vei intra în multe dialoguri despre principii, credințe și sistemul de valori. De asemenea, te preocupă pleacarea într-o vacanță, în străinătate sau susținerea unui examen, interviu, pentru obținerea unei diplome.

Horoscop zilnic Vărsător

Te stresezi prea mult când vine vorba de unde să faci rost de o sumă de bani, de unde să împrumuți sau cui să ceri. Lucrurile se vor aranja de la sine și vine spre tine, întâmplător, și sumele de care ai nevoie, fără să faci prea multe.

Horoscop zilnic Pești

Cu Luna în tranzit prin sectorul relațiilor este recomandat să ai o colaborare bună cu partenerul de cuplu sau cu cei cu care lucrezi. Chiar dacă în partea a doua a zilei intervin unele tensiuni, nu lăsa să se ajungă la o ceartă mai serioasă, pentru că motivul pentru care vă certați este minor.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea...
Au păcălit poporul cu televizorul! Ce înseamnă, de fapt, cifrele scrise de Sorin în baracă,...
FOTO. Ioana Țiriac a făcut ravagii într-un costum de baie spectaculos!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
De la Floreasca, l-au internat la Obregia. Mititelu Jr., mutat la 'Spitalul 9'! Ce au...
Face furori la aproape 60 de ani! Vedeta curtată de toți bărbații are un fizic...
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
"Am călătorit în timp". Profesorul ieșit din comă a fost în anul 3906 și spune...
Ce s-a întâmplat cu relația dintre Nikki Exotika, femeia trans din America, și Igor din...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Compania coreeană Hanwha vrea să înfiinţeze în România un hub industrial pentru Europa
Au editat ADN-ul uman cu Inteligența Artificială! Ce-a urmat este ULUITOR
Legea care se va aplica în toată România. Ordin de la UE. Toți românii au...
Pensionarii, ținuți în suspans. Poșta Română își bate joc de ei
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
Când cresc salariile în România! Breaking news
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în...
Motivul pentru care Erika Isac s-a ras în cap! Fanii au criticat-o dur: ”Ce nu...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
Substanțele toxice din microplastice pot fi absorbite prin piele, arată un studiu