Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 6 noiembrie 2021. Mercur a intrat în zodia Scorpion

Publicat: 06/11/2021, 06:00

Horoscopul zilei de 6 noiembrie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Mercur, planeta comunicării, a rațiunii și a negocierilor, a intrat în zodia Scorpion, zodie pe care o va tranzita până pe data de 24 noiembrie. Din această ipostază ne va aduce mai multă profunzime în gândire, mai multă intuiție și ne va determina să fim mai introspecți, mai orientați către noi, către interiorul nostru și lumea nevăzută. Atenție la suspiciuni și la idei fixe!

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Cu Mercur în Scorpion este posibil să ai parte de niște tensiuni în cuplu cauzate de bani, de lipsa lor, de modul în care sunt cheltuiți sau să devii mai suspicios cu partenerul și să cauți să afli niște secrete. Totodată, Mercur te va sprijini să rezolvi niște situații ce țin de acte, bănci, credite, taxe și impozite, moșteniri, procese, litigii.

Horoscop zilnic Taur

Mercur în Scorpion îți va activa sectorul relațiilor de lungă durată și al căsătoriei. Planeta îți va aduce fără îndoială ocazia de a-ți îmbunătăți relațiile cu cei din jur, însă trebuie să te aștepți că vor fi și momente în care se vor spune lucruri dureroase, mult prea intime sau prea directe. Unii nativi pot lua decizii legate de o relație, în timp ce alții pot semna un contract profesional.

Horoscop zilnic Gemeni

Mercur în Scorpion va activa sectorul muncii și-ți va aduce ocazia de a-ți îmbunătăți relațiile cu colegii, însă ai grijă la dialog și nu deveni ironic sau răutăcioscând ceilalți nu sunt de acord cu tine. Poți analiza situația la locul de muncă și poți lua niște decizii importante. Mercur îți va activa, totodată, și sectorul sănătății s- ar putea să-ți faci niște analize în această perioadă. Cum Mercur este guvernatorul tău, dar și a sectorului iubirii, iar acest tranzit te va ajuta să devii mai profund în gândire și mai introspect, să-ți analizezi în alt mod sentimentele și să fii mai atent la atitudinea persoanei iubite.

Horoscop zilnic Rac

Mercur în Scorpion îți va activa întocmai sectorul iubirii și-ți va aduce ocazia îmbunătățirii relației sentimentale, însă ai grijă la gelozii și tendința de a fi prea suspicios. Poți avea parte de discuții importante cu partenerul de viață, chiar poți aduce în discuție posibilitatea de a face un copil sau, dacă ești părinte, vei observa că interesul tău se va canaliza mai mult către educația celor mici.

Horoscop zilnic Leu

Mercur în tranzitul său prin Scorpion îți va activa sectorul familiei și poate aduce tensiuni cu cei dragi, însă aceste tensiuni ar trebui privite constructiv sau tratate foarte profund pentru a ajunge lacauza reală a nemulțumirilor și a o remedia. Totodată, este posibil ca în această perioadă să te ocupi de niște situații care țin de o casă, un bun de patrimoniu, o moștenire sau un teren imobiliar sau să iei o decizie legată de o mutare.

Horoscop zilnic Fecioară

Mercur, întocmai guvernatorul tău, te va susține foarte mult în comunicare în perioada următoare și poți rezolva prin dialog neînțelegerile avute cu cei din jur. Ai doar grijă să nu devii excesiv de critic. Sunt foarte bine susținuți în perioada următoare nativii care dau examene, teste, interviuri, care susțin discursuri publice sau învață, dar și cei care lucrează în vânzări, care se ocupă de comerț și transport.

Horoscop zilnic Balanță

Cu Mercur în tranzit prin sectorul financiar vei avea intuiție bună în administrarea finanțelor, vei avea idei remarcabile despre cum să-ți îmbunătățești veniturile, poate chiar să-ți valorifici niște talente sau economii.

Horoscop zilnic Scorpion

Mercur intră în zodia ta și-ți aduce ocazia de a-ți îmbunătăți comunicarea, atât cu tine, cât și cu cei din jur. Vei fi mai introspect, mai intuitiv, mai atent la unele detalii, dar și mai acid în replici și mai ironic, aspecte care îți pot aduce tensiuni cu ceilalți. Poți lua decizii importante legate de viața ta personală.

Horoscop zilnic Săgetător

Cu Mercur în Scorpion, ai mai multă grijă de sănătatea ta în perioada aceasta, mai ales de sănătatea psihică, mentală. Relaxează-te, evită gândurile și frământările pentru că-ți pot aduce surmenaj, stres și insomnii.Mercur este guvernatorul relațiilor și căsniciei tale și acum îți activează zona trecutului, deci nu este exclus ca o serie de amintiri să revină în viața ta sau chiar persoane din trecut cu care ai avut o relație.

Horoscop zilnic Capricorn

Mecur în DScorpion îți va tranzita sectorul prietenilor și-ți va aduce ocazia de a-ți îmbunătăți comunicarea cu cei din anturaj, însă poate aduce și unele tensiuni. Vei fi mai deschis în a cunoaște noi oameni, în a lega noi relații, însă ai mare grijă la încrederea pe care o acorzi pentru că s-ar putea să fii trădat și dezamăgit de unele persoane, chiar și de anhajați ți asociați.Tot Mercur vine să te susțină cu idei în legătură cu un proiect în care ești implicat pentru a-l conduce pe drumul succesului.

Horoscop zilnic Vărsător

Mercur îți va activa sectorul carierei, ceea ce înseamnă pe de o parte că vei avea parte de unele tensiuni profesionale și va trebui să depui mai mult efort pentru a te înțelege cu superiorii, iar pe de altă parte, te va ajuta să-ți analizezi în profunzime obiectivele profesionale, care este direcția pe care vrei să mergi în carieră mai departe și să-ți faci unele strategii în acest sens.

Horoscop zilnic Pești

Acest tranzit al lui Mercur, guvernatorul relațiilor și căsniciei tale, te va pune să-ți analizezi cu multă profunzime niște principii de viață, mentalități și credințe avute, mai ales în legătură cu intercațiunile cu ceilalți. Ți se pot schimba multe mentalități avute și poți simți nevoia de a evolua spiritual. Totodată, poți lua deciziilegate de un curs, de străinătate sau de o călătorie.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham...
Chirie de 30 de bani pe zi în locul din România cu priveliște de vis!...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
Ce a pățit o româncă, după ce a cumpărat o caserolă cu aripioare de pui...
Regele Charles este într-o stare REA! S-au activat planurile de înmormântare!
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din...
Cine este Ramona, tânăra de 28 de ani care ar fi căzut în gol de...
Ion Iliescu și Petre Roman, acuzați de infracțiuni împotriva umanității în dosarul Mineriadei. Ce riscă...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
„Este foarte bolnav”. Îngrijorările cu privire la Regele Charles sunt din ce în ce mai...
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Traian Băsescu spune adevărul despre Ion Iliescu: Este prea târziu
Traian Băsescu tună și fulgeră. Cine i-a umilit finul
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Galileo Galilei, omul care a schimbat cursul istoriei. „Și totuși, se mișcă!”