Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 7 noiembrie 2021. Capricornii se pot simți mai obosiți

Publicat: 07/11/2021, 06:00

Horoscopul zilei de 7 noiembrie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate. Cu Luna în tranzit prin Săgetător suntem mai veseli, mai bine dispuși și mai deschiși la cunoaștere, la aventură și explorarea unor situații necunoscute care ne intrigă de ceva vreme.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Ziua aceasta te face mai comunicativ și mai deschis la discuții cu prietenii sau cu partenerul de viață, inclusiv pe teme legate de oficializarea relației. Pe de altă parte, ești și mai interesat de descoprirea unor lucruri noi, să-ți satisfaci anumite curiozități, să cauți explicații legate ed situații care-ți sunt străine, dar te pasionează.

Horoscop zilnic Taur

Pe de o parte, banii și situația bugetului comun cu partenerul de viață te face să deschizi subiecte legate de cheltuieli, însă pe de altă parte poți simți o nevoie mai mare de stabilitate și siguranță financiară și tot ceea ce se petrece în jurul tău nu te ajută deloc în acest sens. Unii nativi analizează cum să scoată bani de la alții. În cuplu ești mai deschis subiectelor despre intimitate și ai nevoie să te reapropii de partener.

Horoscop zilnic Gemeni

Nevoia ta de a fi aproape de partener, de a te dedica vieții de cuplu este mare astăzi, dat fiind că o stimulează Luna în tranzit prin acest sector, însă nu este deloc exclus să resimți o instabilitate din partea partenerului sau chiar o oarecare răceală, respingere. În general, persoanele cărora le vei cere o explicație astăzi, te pot deruta cu răspunsurile lor sau vor evita să-ți răspundă.

Horoscop zilnic Rac

Probabil că oboseala din timpul săptămânii s-a acumulat și azi ai mai mare nevoie să te odihnești. A grijă că din cauza aceasta stările tale emoționale pot oscila și ceilalți nu vor ști cum să se poarte cu tine. Oricum, dacă ești singur, nu ar trebui să eviți un flirt, iar în cuplu să încerci să îți exprimi mai clar sentimentele și dorințele.

Horoscop zilnic Leu

Ai mare nevoie de iubire astăzi, de atenție din partea persoanei iubite sau a copiilor, însă s-ar putea să resimți o stare de instabilitate sau nemulțuire emoțională. Deschide-te mai mult și nu uita să te dedici și pasiunilor tale, acelor lucruri care te fac fericit. Relațiile cu familia sunt mai bune și o discuție cu cei dragi te poate mobiliza și motiva.

Horoscop zilnic Fecioară

Azi te încearcă două stări. Pe de o parte, simți nevoia de a sta liniștit, acasă, și de a te preocupa de nevoile personale sau de casă și familie, iar pe de altă parte îți surâde și ideea de a te dedica unui hobby, de a face ceva ce-ți place. Dacă ești singur, profită și flirtează, cucerește, ieși la o întâlnire romantică.

Horoscop zilnic Balanță

Ziua de astăzi te face mai vorbăreț și s-ar putea să porți fel și fel de dialoguri, fie cu partenerul pe tema banilor, fie cu rudele, vecinii, prietenii și astfel să faci și unele destăinuiri. Nu face promisiuni mărețe și nici tu nu crede promisiunile altora și fii mai atent la informații și știri pentru că nu tot ce auzi este și adevărat.

Horoscop zilnic Scorpion

Dacă ți-ai planificat o ieșire cu prietenii, ai grijă să nu scoți mai mulți bani din portofel decât îți permiți. Dacă negociezi ceva cu cei din anturaj, șansele să obții ceea ce-ți dorești sunt destul de mari. Se întrevăd discuții financiare sau tu resimți o oarecare instabilitate și nesiguranță, nemulțumire vizavi de buget și de câștiguri.

Horoscop zilnic Săgetător

Cu Luan în tranzit prin zodia ta, te simți mai bine dispus, mai vesel și optimist și mai încrezător în tine și în viitor. Poți fi mai preocupat de nevoile tale personale, de propria ta persoană și fără să vrei s-ar putea să-ți ignori partenerul și să ai paret de unele reproșuri. Profită și stai de vorbă cu cineva despre ceea ce simți și ceea ce trăiești pentru a te elibera.

Horoscop zilnic Capricorn

Starea generală nu este cea mai bună și te poți simți obosit, anxios și fără prea mult chef. Posibil să vrei să ieși cu orice preț din starea asta și să cauți să vorbești cu cineva aprpiat despre ceea ce te frământă sau să simți nevoia de a face o schimbare de look. Nativii care se știu cu afecțiuni cronice ar trebui să aibă mai multă grijă la sănătatea lor.

Horoscop zilnic Vărsător

Ziua de astăzi îți poate aduce discuții și chiar întâlniri cu persoane pe care nu le-ai mai văzut de multă vreme. Poți primi sfaturi bune dacă le ceri, mai ales legate de o sitație ce ține de carieră sau statut social, de imagine. Totuși, ai grijă și nu lua de bune toate opiniile altora și nici nu te grăbi să tragi concluzii sau să dai verdicte pentru că oscilezi destul de mult în păreri.

Horoscop zilnic Pești

Ești dornic de stat la povești, de aflat informații despre subiecte care-ți trezesc nelămuriri și curiozități și nu este exclus ca astăzi să cunoști persoane importante sau să intrei în noi grupuri sociale. Pe de altă parte, ai grijă la discursurile publice, la imaginea ta și la atitudinea pe care o abordezi într-un context oficial, pentru a nu exagera.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și...
Împăcarea anului la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce jurământ i-au făcut Adrian și Petronel Corduneanu...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Marele absent de la înmormântarea lui Costel Corduneanu. Toți s-au mirat că nu l-au văzut:...
A văzut că ia brusc în greutate și a mers la medic. Ce avea femeia...
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Au apărut primele imagini cu fiica lui Paris Hilton! „Nu m-am putut abține”. Ce anunț...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
UE are nevoie de gaz natural lichefiat rusesc pentru a evita un şoc energetic -...
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
ITP 2024. OBLIGATORIU pentru toți șoferii care trebuie să facă inspecția tehnică periodică
Restricții la o mare bancă din România. Cum vor fi afectați clienții
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Vreme ANORMALĂ în weekend! Ce se întâmplă în TOATĂ România!
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Hugh Grant a renunțat la procesul împotriva tabloidului The Sun