Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 8 noiembrie 2021. Fecioarele își exprimă sentimentele

Publicat: 08/11/2021, 06:00
Actualizat: 08/11/2021, 11:23

Horoscopul zilei de 8 noiembrie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Cu Luna în tranzit prin Capricorn, zodie unde tocmai a intrat și Venus, planeta iubirii, astăzi vom da dovadă de răbdare, seriozitate și perseverență în atingerea obiectivelor profesionale, iar în plan sentimental vom fi dornici de consolidarea relațiilor.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Chiar dacă în plan profesional lucrurile nu ies ușor sau așa cum ți-ai fi dorit, cu răbdare și perseverență vei reuși să le duci la bun final. Este oz i bună pentru a te afirma, însă nu exagera și nu face tot posibilul să ieși în evidență. Mai multă atenție la expunerea în public sau la discuțiile cu superiorii, pentru că se pot aprinde lucrurile ușor.

Horoscop zilnic Taur

Azi poți descifra niște mesaje, informații într-o altă notă decât până acum și poți înțelege mult mai bine despre ce este vorba. Multe se pot clarifica în mintea ta și poți lua niște decizii bune. Pe de altă parte, ziua de astăzi te susține dacă vrei să lămurești ceva cu persoana iubită sau cu partenerii profesionali.

Horoscop zilnic Gemeni

Poți lămuri niște situații financiare care te-au necăjit până acum sau poți vedea mai clar, într-o notă mai responsabilă, o situație ce ține de banii altora, de credite, litigii, datorii. Pe de altă parte, este o zi bună și pentru discuții cu partenerul legate de bugetul comun, de cheltuieli sau chiar de viața intimă, dar nu te aștepta la rezolvări miraculoase.

Horoscop zilnic Rac

Luna trece prin sectorul relațiilor tale și te stimulează să te apropii de partener și să ai răbdare mai multă pentru a lămuri situații de cuplu. Ai nevoie de stabilitate și siguranță și vei manifesta aceasta prin diferite atitudini. Pe de altă parte, este un moment bun să discuți și niște condiții ale unei colaborări, termenii unui contract.

Horoscop zilnic Leu

Deși este o zi agitată și solicitantă la locul de muncă sau ai sarcini extra care te acaparează, le vei face față cu brio și vei reuși să ai răbdarea necesară să-ți închei proiectele. Pe de altă parte, ai rezistență fizică și dacp te-ai confruntat cu oboseală sau probleme de sănătate, acum le poți depăși mai ușor, dar nu exclude odihna.

Horoscop zilnic Fecioară

Ești mai voios, mai dornic să te dedici persoanei iubite, să-ți exprimi trăirile afective, să petreci timp cu copii sau să te ocupi de activități care te bucură. Poți să te apropii de cei dragi, să abordezi teme legate de maternitate/paternitate cu partenerul, iar dacă ești singur vei avea mai multă poftă de a flirta și cuceri, însă o vei face cu răbdare, pas cu pas, și cu seriozitate.

Horoscop zilnic Balanță

Tranzitul Lunii de astăzi te susține în activitățile casnice și în tot ce ține de familie și locuință. Poți fi mai dispus să investești niște bani în casă, chiar și pentru a înfrumuseța spațiul, sau să cumperi ceva folositor pentru cei dragi. Te bucuri de o stare emoțională bună, echilibrată.

Horoscop zilnic Scorpion

Ziua dea stăzi te susține în comunicare, în negocieri și în susținerea punctului de vedere. Ești mai curios și poți pune multe întrebări, poți cere lămuriri în diferite contexte și poți analiza obiectiv o situație, astfel încât să iei cea mai bună decizie. Posibil să te împaci cu rude sau vecini, cu persoane apropiate cu care ai fost în conflict.

Horoscop zilnic Săgetător

Astăzi ai susținere în tot ce ține de latura financiară și poți vedea foarte clar anumite situații, poți face calcule serioase și poți lua decizii înțelepte legate de administrarea bugetului. Este un timp bun pentru a face economii și nicidecum cheltuieli, așa că pune un ban deoparte. Unii nativi se pot bucura de mici câștiguri sau avantaje materiale.

Horoscop zilnic Capricorn

Luna îți traversează zodia și te susține din punct de vedere emoțional. Vei fi mai echilibrat în manifestarea stărilor interioare, dar și mai serios, mai răbdător și perseverent în atingerea unor scopuri. În plus, poți să-ți faci unele planuri de viitor cu calm și seriozitate și cu mai multă luciditate.

Horoscop zilnic Vărsător

Chiar adcă te-ai confruntat cu unele probleme de sănătate, azi vei începe să te simți mai bine sau cel puțin vei găsi calea de a le depăși. Poate alegi să renunți la ceva toxic, la un obicei care nu-ți face bine. Totodată, faci față cu brio stresului profesional și oboselii, însă asta nu înseamnă că trebuie să te suprasoliciți.

Horoscop zilnic Pești

Ziua de astăzi te poate prinde în mijlocul prietenilor. Ești mai dornic de interacțiune cu cei din anturaj, mai apropiat de asociați și angajați, însă mai reticent și serios în cazul în care cunoști noi persoane. Un proiect în care ești implicat, profesional sau personal, are mari șanse de reușită și poți primi sprijin și din exterior.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un...
Gestul făcut de Alexandru Ciucu față de Alina Sorescu, după ce și-a ascuns relația paralelă...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Umilită din cauza listei de cumpărături! Ce a pățit Lili din Iași, după ce a...
Alimentul pe care Nadia Comăneci îl mănâncă zilnic, imediat cum se trezește. Dieta de nota...
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
USR a depus plângere pentru grup infracţional organizat împotriva „caracatiţei lui Piedone”
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Dispare numerarul? Decizia finală UE pentru plata cu BANCNOTE
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Trei turiști s-au pozat goi pe una dintre cele mai importante atracții din Namibia