VIDEO | Horoscop zilnic sâmbătă, 22 iulie 2023. Unii nativi ar putea avea o discuție intensă într-o relație romantică

Publicat: 22/07/2023, 00:00
Actualizat: 22/07/2023, 00:02

Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de sâmbătă, 22 iulie 2023, urmărind horoscopul zilei valabil pentru fiecare zodie. Vezi previziunile astrologului Virginia Olteanu!

Berbec

Cineva într-o poziție de autoritate sau de putere își exercită influența asupra ta într-o manieră directă, neținând cont de impactul pe care îl are asupra ta. Sau traversezi o situație pe care o simți dificil de gestionat din punct de vedere emoțional. Flexibilitatea și adaptabilitatea la schimbare te susțin în a gestiona eficient situația.

Taur

O dezbatere intensă în jurul unor convingeri sau principii se poate trasforma în mai mult decât o simplă dezbatere, dacă unul dintre voi încearcă să-și impună propriul adevăr. Abordarea deschisă și nonconformistă pe care o ai susține experimentarea unor lucruri noi însă poate genera confuzie într-o relație.

Gemeni

O chestiune care vizează banii, valoarea personală sau un aspect de natură emoțională poate să aibă un anumit impact asupra ta, însă ești dispus să aperi cu orice preț ce este important pentru tine. Chiar dacă îți păstrezi stabilitatea și pacea interioară, nu poți evalua cu siguranță repercursiunile pe plan socio-profesional.

Rac

Presiunea exercitată de un partener asupra ta sau rezistența lui în fața dorințelor tale generează tensiune și neînțelegere. Nu este o zi favorabilă negocierilor. Poți veni cu o super idee sau o propunere la care nu se așteaptă, însă trebuie să vezi dacă convingerile pe care le are coincid cu propunerea ta.

Leu

Dacă ești presat sau nevoit să faci unele compromisuri pentru a mulțumi pe cineva pe plan domestic sau profesional, refuzul tău va scoate unele lucruri sensibile la suprafață, pe care le vei resimți din plin și tu. Ești încrezător în valoarea ta și nu te temi în a o demonstra, chiar dacă asta presupune că o anumită susținere emoțională sau financiară este cu semnul întrebării.

Fecioară

Poți avea o discuție intensă într-o relație romantică, care va ridica semne de întrebare în privința unor obiective care păreau să fie comune. Ești dispus și deschis să încerci noi abordări oricât de diferite ar putea să fie, însă pentru asta ai nevoie și de susținerea și disponibilitatea celui de lângă tine.

Balanță

Dacă un proiect de natură socio-profesională în care ai investit până acum nu pare să fie atât de sigur sau nu te mai simți tu în rezonanță cu el, acest lucru poate antrena unele schimbări. Deși ești oarecum deschis la nou și ai încredere în potențialul tău, simți o oarecare stare de confuzie legată de munca ta sau de o colaborare anume.

Scorpion

O situație personală sau profesională este dezbătută intens cu cineva apropiat, evidențiind puterea unor convingeri la care nu vrei să renunți cu ușurință. Susținerea pe care o ai din partea unui prieten te încurajează și poate veni cu o perspectivă nouă, însă va trebui să vezi dacă este una concretă și realizabilă.

Săgetător

O confruntare de idei pe marginea unei chestiuni financiare sau a unei relații intime capătă amploare. Poate este nevoie să construiești o bază mai solidă, iar asta presupune o anumită transformare. Dai dovadă de inventivitate în gestionarea unei situații pe care ți-o asumi cu multă responsabilitate, chiar dacă nu simți întocmai susținerea pe care ți-o dorești.

Capricorn

Simți nevoia de libertate și spontaneitate, deci orice activitate care îți oferă șansa să experimentezi ceva nou pe plan fizic sau intelectual este de interes pentru tine. Opoziția dintre Soarele din Rac și Pluton din semnul tău poate indică o tensiune între tine și un partener pe marginea unor afaceri, resurse deținute la comun sau unor aspecte intime.

Vărsător

Ai o super idee în privința unei investiții în propriul cămin sau vrei să te bucuri de mai mult spațiu, eliberându-te de lucruri pe care nu le mai folosești. Traversezi o perioadă în care unele chestiuni emoționale mai vechi ies la suprafață și au nevoie de multă mai multă acceptare și răbdare din partea ta. A păstra un echilibru psiho-emoțional sănătos este esențial.

Pești

Interacțiunea pe parte profesională sau vis-a-vis de unele proiecte în care ești angrenat se tensionează, dacă atitudinea unor persoane cu care colaborezi nu este una adecvată. Poți primi o invitație neașteptată la un eveniment monden pe care nu ai de gând să o ratezi, deoarece îți oferă șansa să cunoști oameni noi sau se dezvolți noi interese.

Horoscop general, săptămâna 17 – 23 iulie 2023:

Previziunile pentru luna iulie:

Urmăriți previziunile pentru anul 2023:

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
6 sfaturi pentru o viață cât mai lungă de la un bărbat de 110 ani....
Tatuajul ireal care a produs controverse în mediul online. Bărbatul de 60 de ani nu...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Cea mai „nebună” ofertă vine de la Lidl! Ce o să găsiți în supermarketuri de...
Ce trebuie să mâncăm pentru a ne feri de cancer: „Evitați aceste două lucruri!”
De ce este bine să mănânci pește de Florii. Conform tradiţiei, îţi poate aduce un...
VIDEO. Viteza l-a ucis pe Florin de ziua numelui său. Drama tulburătoare a tânărului de...
Sâmbătă a început distribuirea pensiilor pentru luna mai. Anunțul a fost dat de directorul Poștei...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
S-a realizat al doilea transplant de rinichi de porc către un pacient uman
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
INTERDICȚIA este clară în România. Gestul pentru care poți lua o AMENDĂ uriașă
Săptămâna Mare, perfectă pentru acești nativi. Succes în dragoste, spor la bani
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
Vestea tristă a momentului pentru Prințul Paul de România. Momente grele pentru descendentul familiei regale
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Astăzi se împlinesc 79 de ani de când Hitler o lua de soţie pe Eva...