VIDEO | Horoscopul zilei de vineri, 5 august 2022. „Taurii” ar trebui să acorde mai multă atenție problemelor legate de familie

Publicat: 05/08/2022, 06:00
Actualizat: 07/08/2022, 16:26

Ziua vine cu multe surprize și cu schimbări de planuri. În timp ce anumiți nativi vor avea parte de o zi cu de toate, alți nativi trebuie să se axeze pe un singur plan, pentru a se asigura că îl duc la bun sfârșit, așa cum își doresc. Previziunile următoare sunt valabile atât pentru zodie, cât și pentru ascendent.

BERBEC

Berbecii vor avea parte de o zi mai mult decât interesantă, vor apărea nenumărate momente de dechidere către ceva nou. Indiferent că este vorba despre planul personal sau despre cel profesional, totul pare să meargă într-o direcție bună.

TAUR

Taurii ar trebui să acorde mai multă atenție problemelor legate de familie. Cel mai bine ar fi să facă asta astăzi, indiferent dacă aceste probleme sunt mai vechi sau mai noi. Sunt sfătuiți să apeleze la talentul lor organizatoric.

GEMENI

Gemenii au tendința să rămână calmi și să nu intervină, mai ales atunci când este vorba despre un conflict. Cu toate acestea, astăzi ar fi bine să se implice în disputele prietenilor, chiar dacă nu își doresc atât de mult să îi ajute. Sunt sfătuiți să încerce să lase de la ei, măcar acum.

RAC

Racii au șansa să beneficieze de mai multe uși deschise. Posibilități există, dar trebuie să fie deschiși la orice oportunitate, pentru a o primi așa cum se cuvine. Tot ce trebuie să facă nativii este să își stabilească mai bine prioritățile.

LEU

Leii vor avea parte de o zi mai mult decât plăcută, însă cu o condiție. Este vorba doar despre o atenție sporită, acordată semnalelor primite de la cei din jurul lor. Chiar dacă nu sunt unele verbalizate, cu puțină răbdare, vor reuși să își dea seama dacă merită să se implice sau nu.

FECIOARĂ

Fecioarele vor întâmpina un moment mai dificil în această zi. Indiferent de situație, ar trebui să știe că vor primi o mână de ajutor de la un membru al familiei. Astfel, le va fi mult mai ușor să depășească această situație, pentru a lua o decizie bună.

BALANȚĂ

Balanțele își doresc să evolueze din punct de vedere profesional. Cu toate acestea, se pare că vor avea parte de anumite aspecte atât negative, cât și pozitive în această evoluție. Vor apărea obstacole care îi vor descuraja pe nativi, însă și beneficii din partea unor prieteni.

SCORPION

Scorpionii ar trebui să țină mai des cont de părerile celor din jur. În momentele în care aceștia sunt deschiși cu nativii, vor realiza cât de multe beneficii le pot oferi. Deși li se va părea că au dreptate, vor observa că ar trebui să facă o analiză mult mai aprofundată.

SĂGETĂTOR

Săgetătorii își încep ziua prin a învăța ceva foarte important pentru ei. Această lecție vine chiar de la persoanele din cercul apropiat. Chiar dacă este mai greu de acceptat, rezultatul este avantajos pentru toți.

CAPRICORN

Capricornii ar trebui să mai lase de la ei în anumite situații. Astăzi este ziua în care sunt nevoiți să facă anumite concesii față de cei cu care vor călători. Și părerile lor sunt importante, la fel ca ale nativilor, chiar dacă nu au același punct de vedere.

VĂRSĂTOR
Vărsătorii vor suferi o dereglare de la starea lor de bună dispoziție. Cauza pare să fie legată de anumite probleme de sănătate sau de planurile la care lucrează. Pentru o părere în plus, ar fi bine să îi asculte și pe partenerii lor.

PEȘTI

Peștii vor primi o lecție care îi va ajuta atât astăzi, cât și în perioada următoare. Această lecție vine chiar de la cei dragi, care își doresc să îi ajute pe nativi în rezolvarea unei probleme. Chiar dacă nu sunt într-o dispoziție atât de bună, ar trebui să se implice.