Horoscopul zilei de 11 mai 2021. Lună Nouă în zodia Taur

Horoscopul zilei de 11 mai 2021. Lună Nouă în zodia Taur
FOTO - Pixabay.com
Publicat: 11/05/2021, 06:38
Actualizat: 11/05/2021, 06:41

Horoscopul zilei de 11 mai 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Astăzi se formează Lună Nouă în zodia Taur, un eveniment astrologic remarcabil care aduce ocazia deschiderii unor noi capitole în viața noastră, în special fiind vorba de oportunități și începuturi care au legătură cu planul sentimental și planul financiar.

Luna Nouă din zodia Taur se va resimți puternic în următoarele două săptămâni, iar impactul său va continua până în toamnă, atunci când va fi momentul de Lună Plină în Taur și vom culege roadele a ceea ce am plantat acum.

Luna Nouă din Taur va imapcta puternic zodiile Taur, Leu, Scorpion și Vărsător, dar și pe cei care au ascendent aici sau alte planete importante în astrograma natală în aceste semne.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – 11 mai 2021

Dragoste

Dat fiind că Soarele, implicat în Luna Nouă, este guvernatorul iubirii tale, această lunație îți poate aduce ocazia să-ți reechilibrezi relația cu partenerul de viață și să-ți demonstrezi mai mult sentimentele, dar fă-o într-un mod practic.

Carieră și bani

Luna Nouă din Taur îți poate aduce ocazia îmbunătățirii situației financiare. Poți veni ocazii să-ți stabilizezi veniturile și unii nativi pot scoate bani chiar prin valorificarea propriilor lor talente și abilități.

Sănătate

Ai susținere din partea lui Neptun, și el implicat în lunație, pentru a-ți îmbunătăți starea de sănătate. Poți avea momente de revelație și poți descoperi cele mai bune remedii.

Horoscop zilnic Taur – 11 mai 2021

Dragoste

Luna Nouă se petrece în zodia ta și-ți aduce remarcabile începuturi în viața personală, dar și relațională. Se poate încheia un ciclu karmic și-ți poți recăpăta forțele și puterea. Unii nativi își pot transforma relația prin schimbarea atitudinii față de partener.

Carieră și bani

Folosește-te de această lunație pentru a-ți seta noi obiective de viitor, practice și profitabile. Îți poți îmbunătăți situația financiară printr-o nouă raportare la resursele de care dispui, fie că sunt bani, talente, cunoștințe.

Sănătate

Luna Nouă din zodia ta este o portunitate remarcabilă să-ți schimbi stilul de viață și să aduci îmbunătățiri sănătății tale. Te poți preocupa de schimbarea aspectului fizic sau poți începe o dietă.

Horoscop zilnic Gemeni – 11 mai 2021

Dragoste

Luna Nouă din Taur poate aduce în fața ta ceva din trecut, un aspect relațional care nu a funcționat, iar acum vei înțelege și care a fost cauza. Un context karmic se poate încheia și poți ierta pe cineva cu adevărat.

Carieră și bani

Grație implicării lui Neptun și Pluto în această lunație te poți aștepta la beneficii materiale, la bonusuri și la noi șanse profesionale, șanse de a-ți îmbunătăți cariera.

Sănătate

Luna Nouă se petrece în sectorul sănătății tale și-ți aduce ocazia vindecării, mai ales prin spiritualitate și prin schimbarea stilului de viață. Este o perioadă care îți poate aduce agitație și insomnii și ar fi de preferat să te odihnești corespunzător.

Horoscop zilnic Rac – 11 mai 2021

Dragoste

Luna Nouă din Taur aduce în viața ta noi prieteni, noi relții care să vor dovedi profitabile pentru tine și te pot susține în afirmare, în atingerea unui ideal. Sunt nativi care pot trece de la o relație de prietenie la una de iubire.

Carieră și bani

Tot lunația aceasta, grație aspectelor sale benefice, te poate susține în lansarea unor proiecte sau poate aduce o nouă etapă într-un proiect în care ești implicat. Este o perioadă în care noi asociați și noi colaborări pot veni în viața ta.

Sănătate

Nu te teme să-ți faci planuri mărețe, însă fă-le practice, construiește-ți vise care să se poată materializa. Viața socială se poate îmbunătăți.

Horoscop zilnic Leu – 11 mai 2021

Dragoste

Ai grijă să menții un echilibru între dorințele profesionale și cele ale familiei pentru că poți primi reproșuri din partea celor dragi dacă nu le dai suficientă atenție.

Carieră și bani

Luna Nouă din Taur se petrece în sectorul carierei tale și-ți oferă ocazia unor noi începuturi, ocazia de a avansa profesional, de e prelua noi responsabilități care să te pună mai mult în valoare.

Sănătate

Soarele, guvernatorul tău, este implicat în această lunație și nu este exclus să resimți puternic momentul, mai ales dacă la locul de muncă te confrunți cu situații stresante. Oricum, vei avea energie să faci față provocărilor.

Horoscop zilnic Fecioară – 11 mai 2021

Dragoste

Odată cu această lunație, nativii care au relații la distanță pot trece într-o nouă etapă, iar cei singuri ar putea să-și întâlnească iubirea într-o călătorie. În cuplu se poate discuta despre copii.

Carieră și bani

Luna Nouă din Taur te poate stimula să-ți schimbi o serie de convingeri care te țin în loc și te împiedică să fii practic în acțiunile tale, însă cel mai mare beneficiu este că te ajută să transmiți și altora informațiile pe care le deții, să predai sau să înveți ceva nou care să contribuie la ascensiunea ta profesională.

Sănătate

Este o perioadă spirituală pe care această lunație o deschide în viața ta și poți face pași mari în dezvoltarea personală, poți întâlni maeștri spirituali sau ghizi care să-ți ofere sprijin în evoluție.

Horoscop zilnic Balanță – 11 mai 2021

Dragoste

Profită de lunație și discută cu partenerul de viață despre noi reguli în cuplu, mai ales reguli legate de cheltuieli, de administrarea bugetului comun. Viața intimă poate fi, de asemenea, în vizorul tău și poți profita pentru a da frâu liber pasiunii.

Carieră și bani

Luna Nouă din Taur se petrece într-un sector financiar și-ți propune creșterea veniturilor apelând la resursele altora. Poate faci un credit, poate câștigi un proces, poate deschizi un cont de economii, oricum ai grijă la investiții pentru a nu pierde bani.

Sănătate

O serie de frici pe care le ai, dependențe, vicii se pot vindeca caum, te poi elibera de ele prin conștientizare și setarea intenției.

Horoscop zilnic Scorpion – 11 mai 2021

Dragoste

Luna Nouă din Taur se petrece în sectorul relațiilor tale și-ți aduce ocazia unor noi începuturi în viața de cuplu. Poți începe să faci lucrurile latfel și să-ți demonstrezi mai practic, dar fără posesivitate, sentimnetele. Relațiile nocive se pot încheia acum și astfel un ciclu karmic poate lua sfârșit.

Carieră și bani

Tot Luna Nouă din Taur este responsabilă și de noile începuturi profesionale. Poate semnezi un nou contract, poate începi o nouă colaborare care te ajută să-ți pui mai mult în valoare talentele și să scoți bani din ele.

Sănătate

Evită să gândești negativ și să fii pesimist în această perioadă pentru că-ți poți materializa gândurile.

Horoscop zilnic Săgetător – 11 mai 2021

Dragoste

Este o perioadă în care, grație implicării lui Neptun, te poți apropia mai mult de familie și poți ajunge la înțelegeri cu părinții. Comunicarea în cuplu se îmbunătățește.

Carieră și bani

Luna Nouă din Taur se petrece în sectorul muncii tale și-ți poate aduce ocazia unor noi începuturi profesionale, fiind vorba de noi sarcini, noi activități care să te ajute să te pui mai mult în valoare. Este momentul să faci o schimbare de program și chiar de atribuții, astfel încât să devii mai practic și să ai mai mult randament, inclusiv pentru a-ți crește profitul, dacă aiafaceri personale.

Sănătate

Lunația este responsabilă și cu starea ta de sănătate si-ți cere reorganizarea stilului de viață, schimbarea rutinei zilnice pentru a-ți îmbunătăți starea de sănătate. Sunt afecțiuni care se pot manifesta și pot cere mai multă odihnă și relaxare.

Horoscop zilnic Capricorn – 11 mai 2021

Dragoste

Luna Nouă din Taur se petrece chiar în sectorul iubirii tale și te face dornic de afecțiune, de manifestarea sentimentelor, iar dacă ai o relație solidă poți discuta despre posibilitatea unei sarcini. Cei care sunt părinți se apropie foarte mult de copii, iar nativii singuri au șanse mari să înceapă o nouă poveste de dragoste, intensă și pasională.

Carieră și bani

Lunația stă și la baza dezvoltării creativității tale, însă în sens practic, astfel încât să faci bani din simțul artistic pe care-l ai.

Sănătate

Tot această lunație mistică te ajută să-ți descoperi noi pasiuni și hbby-uri care să te bucure, să te relaxeze, dar care să fie practice, totodată. Nevoia de mai mult timp liber va fi resimțită din plin.

Horoscop zilnic Vărsător – 11 mai 2021

Dragoste

Luna Nouă din Taur le poate aduce multpr nativi nevoia de a-și construi un cămin sau de a se muta, de a-și cumpăra sau reamenaja o casă. Relațiile cu familia se îmbunătățesc.

Carieră și bani

Chiar dacă întâmpini dificultăți financiare, această perioadă te ajută să le depășești cu bine. Ascultă-ți cât mai mult intuiția în deciziile legate de bani și pune-ți în valoare mai mult talentele personale.

Sănătate

Starea emoțională, destul de apăsătoare până acum, vei simți că se detensionează. Posibil să afli unele secrete sau să ai conștientizări despre trecutul tău care să te ajute să depășești un blocaj emoțional.

Horoscop zilnic Pești – 11 mai 2021

Dragoste

Luna Nouă din zodia Taur te susține mult în comunicare și în exprimarea sentimentelor. Poți ierta mai ușor și te poți împăca cu o persoană dragă.

Carieră și bani

Folosește-te de energia lunației pentru a negocia, pentru a discuta cu cei din jur. Vei obține avantajele dorite. Pe de altă parte, concentrează-te să înveți ceva nou, practic, care să te ajute în dezvoltarea profesională, poate chiar să obții un atestat, să înveți o nouă meserie.

Sănătate

Poți cunoaște o persoană care să se dovedească a fi un adevărat îndrumător spiritual și care te poate ajuta în evoluția personală și spirituală. Ai șanse mari să vindeci acum o problemă de sănătate. O plimbare, excursie, minivacanță poate fi benefică pentru tine.

Horoscop săptămânal, 10 – 16 mai 2021. „Vărsătorii” își cresc veniturile

Astrologul Mădălina Manole prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 10 – 16 mai 2021, pentru toate zodiile. Săptămâna 10 – 16 mai 2021 poate aduce o serie de șanse și oportunități de vindecare și îmbunătățire a stilului de viață.

Săptămâna 10 – 16 mai 2021 este impactată de două aspecte deosebit de importante. Primul este Luna Nouă care se petrece în zodia Taur, în data de 11 mai, și care aduce noi începuturi tuturor zodiilor, iar cel de-al doilea aspect este intrarea lui Jupiter, după 12 ani, în zodia Pești, zodia sa de domiciliu secundar.

Jupiter ca sta doar două luni în Pești, perioadă în care va aduce șanse și oportunități zodiilor, însă cu adevărat beneficiile sale vor fi resimțite începând cu decembrie 2021, când va reveni în Pești și va sta un an.

Horoscop lunar. Previziuni pentru luna mai 2021, care va activa puternic energia zodiei Gemeni

Horoscopul lunii mai 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna mai 2021 va activa puternic energia zodiei Gemeni, odată cu ingresul aici al lui Mercur, planeta comunicării, urmată de Venus, planeta iubirii, și de Soare, din 20 mai, atunci când, oficial se intră în sezonul lor.

Contextul astrologic ne face foarte comunicativi, deschiși noilor idei, receptivi la noi informații, la sfaturi și soluții și la construirea de strategii pentru atingerea obiectivelor avute, dat fiind că planetele fac conjuncție cu Nodul Nord Karmic, cel care arată direcție de moment, Sensul Vieții actual.

Totuși, după jumătatea lunii nu ar trebui să luăm decizii majore pentru că, din 30 mai, Mercur își va începe retrogradarea, și se va întoarce peste anumite grade, făcându-ne să ne vedem erorile de comunicare și raționament.

Pe data de 11 mai, avem o Lună Nouă în Taur, moment care marchează noi începuturi în viața fiecăruia, iar pe data de 26 mai avem o Lună Plină în Scorpion, însoțită de o Eclipsă de Lună, context care marchează un moment karmic ce poate aduce răsturnări de situație în viața noastră.

Pe de altă parte, Jupiter, Marele Benefic, al astrologiei va tranzita pentru o scurtă perioadă zodia sa secundară de domiciliu, Pești, aspect care va începe pe data de 14 mai și care ne va aduce o serie de oportunității și ocazii de progres.

Pe data de 23 mai, Saturn, Marele Învățător al astrologiei, va începe să retrogradeze prin Vărsător, reamintindu-ne că trebuie să fim altruiști, responsabili față de cei din jur și să schimbăm anumite strategii dacă ne dorim să ne remarcăm în societate sau în proiectele de grup în care suntem implicați.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
GALERIE FOTO „Am 61 de ani, dar am corpul unui bărbat de 38”. Dave explică...
Ce salariu primește un angajat la 'împinge tava' în Mamaia, acum, în 2024. Are o...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Mișcarea strategică a lui Putin în Marea Neagră. Fotografii din satelit arată unde și-au mutat...
Anunțul făcut de Lavinia Pîrva după 7 ani de mariaj cu Ștefan Bănică Jr.: ”Întotdeauna...
Vedeta celebră, diagnosticată cu CANCER la sân. A suferit 4 operații în doar 10 luni
Afacerea cu care investitorii arabi ar putea da lovitura în România. Şeicii vor să facă...
Ireal ce au găsit medicii din Botoșani în burta ei: E URIAȘĂ!
Ce a făcut Mădălin Paul Păduran cu câteva ore înainte de accident! Dezvăluirile făcute de...
Acum păpușă, în trecut mătușă! Cum arăta Inna înainte să fie celebră
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
UE are nevoie de gaz natural lichefiat rusesc pentru a evita un şoc energetic -...
Ceva CIUDAT se întâmplă cu SATELIȚII lui ELON MUSK! De ce NU trebuie lăsați să...
Devine obligatoriu prin lege în România. Îți confiscă toți banii. Se aplică din 1 octombrie
Soluția eficientă pentru a elimina buruienile. Rezultate în doar 24 de ore, fără chimicale
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Adio, doamnă! Vestea morții ei a picat ca un trăsnet
Gabriela Cristea, despre sacrificiile prin care a trecut pentru a ajunge un antreprenor de succes:...
"A scos o canistră şi a turnat pe el". Cine este bărbatul care și-a dat...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Chiar și șefii se tem că Inteligența Artificială le va lua locul de muncă!