VIDEO | Horoscopul zilei de 12 ianuarie 2022. „Taurii” au un tonus bun

Publicat: 12/01/2022, 06:00

Horoscopul zilei de 12 ianuarie 2022, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Astăzi, Luna, planeta responsabilă cu emoțiile noastre, se află în tranzit prin zodia Taur. Acest tranzit este favorabil tuturor, dat fiind că Luna se simtă foarte bine în acest semn zodiacal, și în plus, formează aspecte armonioase cu planetele din Capricorn.

Este o zi în care nu ne lipsește simțul practic și nevoia de stabilitate. Suntem răbdători și ne putem materializa mai ușor dorințele.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Te preocupi de aspecte financiare cotidiene, însă crește nevoia de a-ți asigura niște venituri constante, stabile. Nu este deloc exclus să scoți un ban dintr-un job suplimentar sau să-ți fructifici un talent. Chiar superiorii te pot propune într-un priect remunerat corespunzător.

Horoscop zilnic Taur

Cu Luna în tranzit prin zodia ta te simți foarte bine, ai un tonus general bun și mai multă energie ca de obicei. Crește considerabil încrederea în propriile tale puteri. În plus, este o zi favorabilă pentru planuri de călătorie, dar mai ales pentru studiu.

Horoscop zilnic Gemeni

Ceva din trecut te apasă și simți nevoia de eliberare. Probabil acesta este și motivul pentru care ești mai agitat pe interior, te simți neliniștiti și obosit și cauți să stai mai mult singur, să te retragi. Posibil ca unele zvonuri auzite să te pună pe gânduri sau să afli secrete care să-ți schimbe staea de spirit.

Horoscop zilnic Rac

Deși te bucuri de compania prietenilor, socializezi și îți faci planuri de viitor alături de aceștia, nu te aștepta să fie totul roz. Pot să apară fel și fel de nemulțumiri, dorințe diferite din partea fiecăruia. Una peste alta, niște planuri și proiecte pe care le ai în cap se pot materializa destul de rapid, dar nu neapărat ușor.

Horoscop zilnic Leu

Luna trece prin sectorul carierei tale și te poate susține să te afirmi, vrând nevrând. S-ar putea să ți se ceară să ieși în față, să trebuiască să-ți asumi niște responsabilități și în ciuda frustrărilor de moment, să primești aprecieri. În plus, unii nativi se pot promova grație eficienței cu care-și desfășoară activitățile.

Horoscop zilnic Fecioară

S-ar putea să ai parte de fel și fel de experiențe care să aducă un plus de siguranță principiilor tale, un plus de certitudine părerilor tale. Dacă îți faci planuri de vacanță sau legate de un curs, de ceva ce vrei să explorezi, ai toate șansele să ți se materializeze. Este o zi bună să faci artă dintr-un hobby, așa că pune-ți în practică simțul artistic.

Horoscop zilnic Balanță

Discuțiile cu familia pe teme patrimoniale sau legate de investiții în casă, poate chiar și pe teme legate de partener, pot avea un rezultat bun. După o perioadă mai tensionată, astăzi ajungeți mai ușor la un numitor comun. Pe de altă parte, discuțiile cu partenerul sunt constructive și pot aduce rezultatele mult așteptate.

Horoscop zilnic Scorpion

După o perioadă mai agitată în viața relațională, iată că această configurație a zilei te susține să ajungi la o înțelegere, chiar împăcare cu partenerul de viață. Sunteți pe aceeași lungime de undă și asta vă apropie. Ai susținere și din punct de vedere profesional. Interacțiunea cu partenerii de afaceri sau colaboratorii este bună și o negociere poate prinde contur.

Horoscop zilnic Săgetător

Contextul astrologic al zilei te susține foarte mult în activitățile pe care le întreprinzi la locul de muncă. Ai randament crescut și poți reuși să faci chiar și mai mult decât ceea ce ți-ai propus. În plus, poți fi remarcat de superiori. Unii nativi își pot suplimenta veniturile dintr-o activitate extra.

Horoscop zilnic Capricorn

Te favorizează foarte mult contextul astrologic de astăzi și ai putea să-ți exprimi mai ușor sentimentele față de cei dragi. Dacă ești la începutul unei povești de dragoste, simți nevoia de a o consolida. Poți transforma talente și abilități în artă, așa că lasă-ți pasiunile să vorbească mai mult.

Horoscop zilnic Vărsător

Azi ai mari șanse să ajungi la o cale de mijloc în privința unei situații vechi care a tot generat tensiuni în familie. Posibil să te împaci cu cineva din familie sau părinții să te susțină în demersurile tale. Ziua este bună și pentru activități gospodărești pe care le-ai tot amânat.

Horoscop zilnic Pești

Azi poți afla informații care să te ajute în demersurile tale, poți avea parte de dialogri constructive, iar negocierile vor fi în favoarea ta. Niște planuri de viitor prind contur. În plus, proiecte pe care le au în vizor pentru următoarea perioadă pot începe să prindă contur.

Previziuni astrologice și sfaturile pentru toate zodiile pot fi urmărite, zilnic, pe canalul de YouTube al site-ului Gândul

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona...
Ce secret a ascuns Prințul William de Kate Middleton. Nu a vrut să-și compromită căsnicia
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea...
Ce a pățit o moldoveancă de 39 de ani, după ce s-a cuplat cu un...
Face furori la aproape 60 de ani! Vedeta curtată de toți bărbații are un fizic...
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns...
"Am călătorit în timp". Un profesor ieșit din comă spune că a fost în anul...
Detalii halucinante au ieșit la iveală în cazul presupusului criminal din Orhei. Bărbatul este bănuit...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Biden a promulgat pachetul de ajutor pentru Ucraina
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
O NOUĂ TAXĂ obligatorie. Intră în vigoare de astăzi, 25 APRILIE
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
165 de ani de la începerea construcţiei Canalului Suez. A scurtat drumul navigatorilor către Europa...