VIDEO | Horoscopul zilei de 13 mai 2022. „Capricornii” se bucură de câștiguri financiare

Publicat: 13/05/2022, 06:00

Horoscopul zilei de 13 mai 2022, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna își continuă și astăzi tranzitul prin Balanță și va forma un trigon cu Saturn din zodia Vărsător. Acest context ne ajută să reușim, grație diplomației și răbdării, să depășim obstacolele din relații cu care ne-am confruntat în ziua precedentă.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Azi reușești să mai aplanezi tensiunile din cuplu și o ieșire cu partenerul poate aduce beneficii relației voastre. Puteți discuta despre viitorul vostru împreună și vă puteți face planuri solide în doi. Pe de altă parte, și o ieșire cu prietenii îți poate aduce sfaturi constructive.

Horoscop zilnic Taur

Te bucuri de o zi productivă la locul de muncă și reușești să-ți termini sarcinile în timp util. Ești responsabil, organizat și perseverent în atingerea obiectivelor tale. Eforturile tale vor fi apreciate de superiori.

Horoscop zilnic Gemeni

Starea afectivă este mai bună astăzi și te bucuri de mai multă înțelegere din partea persoanei iubite. În relațiile cu copiii vei da dovadă de multă înțelepciune și vei reuși să te impui cu măsură. Distrează-te mai mult și ocupă-te și de hobby-urile tale.

Horoscop zilnic Rac

Relațiile cu familia se îmbunătățesc și atmosfera în cămin se detensionează. Dacă ai de desfășurat activități casnice, cei dragi te pot ajuta. În plus și partenerul de viață îți este alături și vă puteți împărți sarcinile.

Horoscop zilnic Leu

Este o zi care poate aduce discuții pe teme mai vechi și renegocieri. Te faci ușor înțeles de cei din jur, în ciuda lui Mercur retrograd. Și în cuplu te bucuri de înțelegere din partea partenerului și poți lua decizii mature și înțelepte cu privire la relația voastră.

Horoscop zilnic Fecioară

Te poți bucura de niște oportunități de suplimentare a veniturilor sau de niște avantaje materiale. Unii nativi pot face speculații sau investiții avantajoase, însă nu ar trebui să riște pentru că Mercur este retrograd.

Horoscop zilnic Balanță

Luna trece și astăzi prin zodia ta și-ți aduce o stare de spirit mai bună. Ești mai vesel, mai echilibrat și mai înțelegător cu cei dragi. Atmosfera în plan sentimental este plăcută și te bucuri de armonie și creativitate.

Horoscop zilnic Scorpion

Recomandarea astrelor este să-ți petreci mai mult timp odihnindu-te în intimitatea căminului, mai ales că astăzi nu ești în apele tale. Te poți simți mai irascibil și neliniștit și s-ar putea ca niște amintiri să-ți reactiveze unele vulnerabilități emoționale.

Horoscop zilnic Săgetător

Ai toate șansele să faci progrese cu un proiect și să primești sprijinul prietenilor sau asociaților. Totodată, ascultă sfaturile celor cu experiență, dacă nu ești sigur pe tine. Poți găsi o cale de a te apropia mai mult de finalizarea unui plan pe care îl ai.

Horoscop zilnic Capricorn

Ziua de azi îți poate aduce niște avantaje materiale sau o creștere a veniturilor în urma unor eforturi profesionale pe care le-ai depus. Pot veni bani în urma unor activități extra sau poți scoate bani din imaginea ta.

Horoscop zilnic Vărsător

Azi te bucuri de mai multă încredere în tine și în deciziile luate. Saturn îți aduce maturitate și înțelepciune și totodată s-ar putea să ți se facă dreptate într-un anume context. Ai de oferit sfaturi înțelepte și mature, așa că nu nu te sfii să vorbești.

Horoscop zilnic Pești

Ziua de astăzi aduce mai multă înțelegere în cuplu și poți ajunge mai ușor la un acord cu partenerul în legătură cu destinația unei sume de bani. Ai șanse mari să returnezi o datorie.