Horoscopul zilei de 15 august 2021. „Taurii” se dedică activităților romantice și distractive

Horoscopul zilei de 15 august 2021. „Taurii” se dedică activităților romantice și distractive
FOTO - Pixabay.com
Publicat: 15/08/2021, 07:00

Horoscopul zilei de 15 august 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Este ultima zi în care Venus, planeta iubirii și a banilor, mai traversează zodia Fecioară, motiv pentru care s-ar putea să fim mai agitați și mai nerăbdători să urgentăm anumite chestiuni financiare sau să obținem niște clarificări în plan sentimental, să luăm niște decizii.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – 15 august 2021

Dragoste

Poți fi mai deschis cu sentimentele tale și poți face unele declarații de dragoste sau, cel puțin, poți discuta cu partenerul despre viitorul vostru, poți lua decizii imprtante despre viața de cuplu.

Carieră și bani

Este o zi foarte bună să-ți faci un plan de acțiune pentru săptămâna viitoare sau chiar pentru o perioadă de timp mai lungă. Te vei ține de el, deci nu rata ocazia.

Sănătate

Deși puțin obosit, azi vei dori să te bucuri de ziua liberă, însă atenție la semnalele pe care ți le transmite organismul.

Horoscop zilnic Taur – 15 august 2021

Dragoste

Venus, guvernatoarea ta, se pregătește să iasă din sectorul iubirii tale, prin urmare azi cheful de flirt este la cote înalte și chiar poți cunoaște pe cineva care să te atragă.

Carieră și bani

Ești foarte creativ, iar simțul artistic pe care-l ai azi are și urmări practice. Din lucruri mărunte poți face artă.

Sănătate

Este o zi foarte bună pentru distracții și pentru activități care-ți bucură sufletul. Un hobby care te aștepta de multă vreme se va bucura de atenția ta.

Horoscop zilnic Gemeni – 15 august 2021

Dragoste

Ziua de azi o poți petrece cu membrii familiei. Probabil aveți multe să vă spuneți și multe de clarificat.

Carieră și bani

S-ar putea ca unii nativi să încheie astăzi redecorarea locuinței, iar asta să șe dea o mare satisfacție. Oricum situațiile ce țin de familie primează astăzi.

Sănătate

Starea emoțională este bună, însă te poți lăsa foarte ușor copleșit de emoții și sentimente.

Horoscop zilnic Rac – 15 august 2021

Dragoste

Ai grijă să nu devii prea mămos cu cei dragi și să-i obosești cu sfaturile tale. Da, poți face declarații de dragoste, mai ales dacă vrei să te reapropii de partener.

Carieră și bani

Azi ai un raționament foarte bun și poți lua decizii importante și de viitor. Este, de asemenea, o zi bună să spui lucruri pe care le-ai reprimat.

Sănătate

Este o zi bună pentru ieșit în natură, pentru plimbări și excursii sau pentru distracții care presupun mișcare.

Horoscop zilnic Leu – 15 august 2021

Dragoste

Dacă până acum te-ai făcut că nu vezi niște situații sau ignori niște sentimente, astăzi va cam trebui să le recunoști și să le accepți.

Carieră și bani

Înainte de a face cheltuieli, fă o analiză clară a situației conturilor tale. Este, totodată, o zi bună să faci un plan pe termen lung legat de bugetul tău.

Sănătate

Este momentul să analizezi puțin situațiile din ultimul timp și să pui accent pe stima de sine. Faptul că ai mai multă încredere în tine ar trebui să te ajute să vezi viața mai optimist.

Horoscop zilnic Fecioară – 15 august 2021

Dragoste

Venus iese astăzi din zodia ta, așa că profită și petrece-ți timpul cu partenerul de viață. Făceți-vă planuri de viitor și bucurați-vă de relația voastră.

Carieră și bani

Este o zi favorabilă discuțiilor cu partenerii de afaceri, însă dat fiind că este duminică poți analiza și poți trage singur niște concluzii cu privire la contractele și colaborările tale.

Sănătate

Ești energic, bucuros și ai o stare generală de optimism. Azi îngrijește-te de tine mai mult și acordă-ți toată atenția. Poate chiar programezi o vizită la un salon de înfrumusețare.

Horoscop zilnic Balanță – 15 august 2021

Dragoste

S-ar putea să fii cuprins de nostalgii și melancolii, să te bântuie trecutul sau chiar să ai unele regrete și remușcări.

Carieră și bani

Azi ar trebui să-ți faci un plan de acțiune pe termen lung, însă să eviți să muncești și să te bucuri mai mult de ziua liberă.

Sănătate

Dacă te simți neliniștit, cel mai bine ar fi să asculți o muzică relaxantă, să citești o carte sau să faci o meditație, să spui o rugăciune. Vei vedea că aceste tehnici te calmează.

Horoscop zilnic Scorpion – 15 august 2021

Dragoste

Dedică ziua de astăzi întâlnirilor cu prietenii și bucurați-vă de momente împreună. Poți reînnoda o relație mai veche de prietenie.

Carieră și bani

Azi va fi foarte greu să te ducă cu zăhărelul cineva pentru că vei avea fler în a-ți da seama care sunt adevăratele intenții ale oamenilor.

Sănătate

Luna trece prin zodia ta și te susține din punct de vedere emoțional, deși s-ar putea să trăiești niște momente destul de intens. Starea de sănătate este foarte bună.

Horoscop zilnic Săgetător – 15 august 2021

Dragoste

Azi ai puțin mai multă grijă la tendința de a fi prea autoritar cu cei dragi, mai ales dacă nu ai o explicație logică pentru atitudinea asta.

Carieră și bani

Dacă te gândești să iei niște decizii profesionale este o zi bună, iar dacă-ți trec prin minte idei despre cum să-ți atingi un obiectiv, bine ar fi să le scrii pe hârtie pentru că se vor dovedi necesare la un moment dat.

Sănătate

Chiar dacă intri în fel și fel de tensiuni cu cei dragi și spui mai multe decât trebuie, azi vei fi foarte atent să nu le rănești sentimentele.

Horoscop zilnic Capricorn – 15 august 2021

Dragoste

Azi poți lua decizii importante în plan sentimental și s-ar putea ca unele situații să trezească în tine emoții foarte puternice. Poți avea o altă viziune asupra unui context petrecut în ultima perioadă.

Carieră și bani

Poți profita de contextul zilei și poți căuta să te înscrii la cursuri, la seminarii sau poți explora domenii care te atrag pentru perfecționarea ta.

Sănătate

Este o zi bună pentru a planifica o călătorie sau dacă deja te afli pe drum, atunci stabilește un itinerar și explorează noi locuri.

Horoscop zilnic Vărsător – 15 august 2021

Dragoste

În cuplu este o zi favorabilă pentru pasiune și pentru alungarea monotoniei, mai ales că vii după o perioadă de stres relațional. Profită!

Carieră și bani

Posibil ca unele discuții despre bani să-ți strice cheful astăzi sau poate chiar tu explorezi conturile și nu te bucuri de ceea ce vezi. Oricum, dacă vrei să faci investiții, astăzi ești inspirat.

Sănătate

Posibil ca astăzi să nu-ți poți controla energia prea bine și să oscilezi de la prea energic la fără vlagă, deci ai grijă.

Horoscop zilnic Pești – 15 august 2021

Dragoste

Venus părăsește sectorul relațiilor tale și ai putea profita de această zi pentru a sta alături de partener și pentru a vă bucura de momentele în doi. Este o zi bună pentru planuri de viitor și decizii legate de viața de cuplu.

Carieră și bani

Poți analiza foarte onest și obiectiv o situație legată de un colaborator sau un contract și poți lua o decizie bună în acest sens.

Sănătate

Intuiția funcționează la cote înalte astăzi, așa că ascultă-ți vocea interioară pentru că vei descifra corect mesajele sale.

Horoscop lunar. Previziuni pentru luna august 2021

Horoscopul lunii august 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

În prima parte a lunii august 2021 ne vom axa mai mult pe eficientizarea muncii noastre și pe îmbunătățirea stilului de viață, dat fiind că atât Venus, planeta iubirii, cât și planeta acțiunii, Marte, se află în zodia Fecioară.

Ulterior, începând cu 14 august, Venus se mută în Balanță și ne stimulează să căutăm pacea și armonia în relațiile noastre.

Tot la jumătatea lunii și Mercur, planeta comunicării și gândirii, va intra în zodia sa de domiciliu, în Fecioară, și ne va stimula simțul practic și gândirea analitică, chiar și critică, astfel că vom deveni mult mai atenți la detalii.

Pe data de 23 august i se alătură și Soarele aici și mai pierdem din entuziasmul caracteristic lunii anterioare, înarmându-ne cu seriozitate și răbdare.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și...
Alex Ciucu a ascuns 11 ani relația paralelǎ! EA i-a fost amantă. Avem imaginile
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Grațiela Corduneanu, la un pas să înfunde închisoarea. Scandal uriaș produs de nevasta interlopului din...
A văzut că ia brusc în greutate și a mers la medic. Ce avea femeia...
Au apărut primele căpşuni româneşti în pieţe. Cu cât se vinde un kilogram 
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Cum s-a îmbogățit peste noapte un cuplu de britanici! Cei doi au găsit un vas...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
Putin cutremură omenirea. Ordin ISTORIC dat la Moscova: Totul s-a rezolvat
O vedetă PRO TV, decizie de neînțeles. De ce s-a retras din televiziune
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Vreme ANORMALĂ în weekend! Ce se întâmplă în TOATĂ România!
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
Mesajul postat de Oana Roman de ziua de naștere a Mioarei Roman, care ar fi...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Sateliții lui Elon Musk ar putea distruge câmpul magnetic al Pământului