Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 16 decembrie 2021. „Peștii” caută lămuriri (VIDEO)

Publicat: 16/12/2021, 06:00

Horoscopul zilei de 16 decembrie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna traversează și astăzi zodia Taur și formează un careu cu Jupiter din Vărsător. Avem tendința de a cheltui în exces și de a trăi emoțiile mult mai intens, de aceea ar trebui să fim mai cumpătați în manifestări.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

S-ar putea să ai parte de niște nemulțumiri din partea prietenilor, mai ales dacă la mijloc este vorba de niște bani. Poate fi vorba de neînțelegeri ac urmare a unei datorii neachitate. În unele cazuri, nativii se pot simți neapreciați de cei din anturaj.

Horoscop zilnic Taur

Ești energic și mai stabil psihic și emoțional, însă evită să faci excese de orice fel. Profesional, ai puterea de a face față provocărilor, însă încearcă să nu te supraestimezi. Îți poți asuma prea multe responsabilități și le poți face față cu greu.

Horoscop zilnic Gemeni

Nici astăzi nu te simți în apele tale și s-ar putea ca trecutul să-ți dea târcoale. Poate fi vorba și de simptome ale unor afecțiuni mai vechi pe care nu ar trebui să le ignori. Ziua aceasta poate aduce oboseală, irascibilitate și tensiuni interioare.

Horoscop zilnic Rac

S-ar putea să te tenteze o asociere sau să vrei să investești bani într-un proiect, poate chgiar la îndemnul prietenilor. Încearcă să eviți astfel de acțiuni pentru că există riscul să pierzi bani. Pe de altă parte, este posibil să cunoști noi persoane cu care să legi prietenii de durată.

Horoscop zilnic Leu

Zona profesională este destul de tesnionată astăzi. Trebuie să ai grijă la propunerile altora și la tendința de a fi autoritar când nu este cazul. Ai grijă la execse și nu te supraestima sau suprasolicita. Îți poți afecta imaginea.

Horoscop zilnic Fecioară

Ai mare nevoie să înțelegi niște situații trăite și să-ți pui ordine în gânduri. Poți avea unele revelații legate de locul de muncă sau de modul în care-ți trăiești viața. Pentru unii nativi, această zi poate aduce analize profesionale, schimburi de opinii și căutarea unor răspunsuri.

Horoscop zilnic Balanță

Azi ai mai multă grijă la modul în care-ți cheltuiești și investești banii. Evită speculațiile financiare și nu face execse pentru a te distra. Poți scoate din buzunat mai mulți bani pentru a te răsfăța pe tine sau pe cei dragi, dar nu exagera.

Horoscop zilnic Scorpion

Ziua poate fi mai tensionată în relațiile cu ceilalți, mai ales în cuplu unde apar neînțelegeri. Posibil ca motivele contradicțiilor să aibă la bază activitățile gospodărești sau poate chiar o mutare. Nu lăsa părinții să intervină în viața de cuplu.

Horoscop zilnic Săgetător

Nu lăsa orgoliile personale să-ți afecteze relațiile de muncă sau modul în care-ți desfășori sarcinile. S-ar putea să te impui cam mult în fața colegilor și aceștia să nu fie de acord cu atitudinea ta. Dă dovadă de mai multă înțelepciune în modul în care gestionezi un conflict cu colegii.

Horoscop zilnic Capricorn

Ziua aceasta te poate stimula să cheltui bani pentru distracții sau pentru a le satisface mofturile celor dragi. Nu strică să te răsfeți nici pe tine, însă nu cheltui o avere pentru asta și evită speculațiile financiare.

Horoscop zilnic Vărsător

Și astăzi este tensionată relația cu familia și din nou se pot interpune între voi principiile și convingerile diferite. Astăzi va fi mai greu să fii îngăduitor. Cei care au ceva de împărțit cu părinții sau așteaptă sprijinul acestora, s-ar putea să aibă parte de unele impuneri și condiții greu de acceptat.

Horoscop zilnic Pești

Ești mai suspicios decât de obicei și pui prea multe întrebări din dorința de a afla răspunsuri la întrebările care te macină. Vrei să te lămurești și să scapi de niște dubii. Ține cont că discuțiile purtate acum, chiar și negocierile, vor induce o notă de irascibilitate și oboseală mentală.

Previziuni astrologice și sfaturile pentru toate zodiile pot fi urmărite, zilnic, pe canalul de YouTube al site-ului Gândul

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Sunt extratereștrii pe K2-18b? Telescopul James Webb a fost îndreptat spre planeta pe care au...
Cea mai „nebună” ofertă vine de la Lidl! Ce o să găsiți în supermarketuri de...
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Localitatea care a dispărut de pe harta României. În 2002 mai avea doar 3 locuitori
I-a ÎNNEBUNIT pe toți bărbații! Imagini de vis cu vedeta! Are trup de zeiță la...
O româncă stabilită în Spania arată ce găteşte cu alimentele pe care le găseşte prin...
VIDEO. Profesoara concediată din cauza pozelor indecente de pe net le-a râs în față părinților...
Tragedie în stațiunea Mamaia. Un bărbat s-a înecat în mare, chiar în ziua de Florii
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Răsturnare de situaţie din piaţa muncii. Exodul a luat sfârşit: Procentul românilor care caută activ...
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
Devine ilegal de astăzi, 28 APRILIE. Legea se aplică deja în toată ROMÂNIA
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
VIDEO. Profesoara concediată din cauza pozelor indecente de pe net le-a râs în față părinților...
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Un rezervor uriaș de apă a fost găsit ascuns adânc sub suprafața Pământului