VIDEO | Horoscopul zilei de 16 iulie 2022. „Racii” pot avea parte de conștientizări în plan personal

Publicat: 16/07/2022, 06:00

Horoscopul zilei de 16 iulie 2022, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Conjuncția dintre Soare și Mercur, planeta comunicării, care se formează astăzi, ne ajută să identificăm ce anume nu merge, să aducem îmbunătățiri în domeniile de viață, care necesită o schimbare și să conștientizăm importanța familiei.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Dacă nu ai reușit să rezolvi niște chestiuni familiale, astăzi vei găsi soluția. Conjuncția Soarelui cu Mercur din casa familiei lucrează în favoarea ta. Posibil să găsești căi de comunicare cu unii membri ai familiei cu care ai avut neînțelegeri.

Horoscop zilnic Taur

Conjuncția lui Mercur cu Soarele din zodia Rac, din casa comunicării, te ajută să pui la punct niște negocieri sau să perfectezi niște contracte. Totodată, poți avea discuții importante cu familia, să rezolvi o situație cu unul dintre părinți.

Horoscop zilnic Gemeni

Sectorul financiar este activat astăzi de conjuncția Soarelui cu Mercur, guvernatorul tău. Posibil să ai niște cheltuieli mai mari decât ai anticipat. Pentru că există un echilibru în Univers, vor veni bani din alte surse decât salariile, iar situația financiară se îmbunătățește.

Horoscop zilnic Rac

Conjuncția Soarelui, guvernatorul casei banilor, cu Mercur, planeta comunicării, din zodia ta, vine să-ți aducă oportunități de negociere a unor contracte extraprofesionale. De asemenea, poți avea revelații în privința credințelor și principiilor, a sistemului de valori.

Horoscop zilnic Leu

Astăzi faci rost de o sumă de bani, care vine dintr-o altă sursă decât banii, pe care îi câștigi de la locul de muncă. Posibil să faci și mici economii, să ai mai multă grijă atunci când cheltui.

Horoscop zilnic Fecioară

Conjuncția Soarelui cu Mercur, guvernatorul tău, care se formează astăzi în zodia Rac, respectiv în sectorul prietenilor și planurilor de viitor, vine cu oportunități de implicare într-un nou proiect de grup, cu propuneri, lansări, campanii și o viață socială bogată. Ești deschis relaționării și lărgirii cercului de cunoștințe.

Horoscop zilnic Balanță

Conjuncția Soarelui cu Mercur, astrul comunicării, ideilor și gândirii, se formează în zodia Rac pe sectorul carierei, aspirațiilor profesionale, imaginii și statutului personal. Primești vești din străinătate sau vin propuneri din partea șefilor, care te invită la o discuție. Dacă ai depuns un dosar, niște documente la o instituție publică și nu ți-ai verificat e-mailul, vei avea o surrpiză, când vei vedea că ai răspunsul de câteva zile.

Horoscop zilnic Scorpion

Contextul astral de astăzi aduce preocupări pentru sfera sentimentală, iar conjuncția dintre Soare și Mercur din zodia Rac vine să-ți întărească niște convingeri și principii legate de modalitatea în care vezi lucrurile într-un context relațional. Dacă ești singur, este nevoie să fii pe aceeași lungime de undă cu partenerul tău, pentru că altfel relația nu poate funcționa.

Horoscop zilnic Săgetător

Conjuncția Soarelui cu Mercur din zodia Rac, din casa transformărilor profunde, vine cu soluții sau conștientizări privind o schimbare care implică locuința, spațiul de locuit, o mutare sau achiziționarea unui imobil. Posibil să vină spre tine o ofertă, să se lege lucrurile mult mai bine decât ai anticipat, să găsești casa visurilor tale.

Horoscop zilnic Capricorn

Conjuncția Soarelui cu Mercur din zodia Rac se formează în casa mariajului, relațiilor, parteneriatelor și asocierilor și vine cu semnări de acte, încheierea unui parteneriat, o cerere în căsătorie sau poate lămurești niște discuții cu partenerul sau cu cei cu care lucrezi.

Horoscop zilnic Vărsător

Astăzi îți dorești stabilitate în sfera financiară. Chiar dacă faci niște cheltuieli mai mari, spre deosebire de alte dăți, dai dovadă de mai multă responsabilitate, atunci când vrei să achiziționezi ceva. Conjuncția Soarelui cu Mercur din zodia Rac se formează pe casa muncii și sănătății și pot veni propuneri de job sau te implici într-un proiect personal profesional.

Horoscop zilnic Pești

Luna îți traversează astăzi zodia, iar conjuncția Soarelui cu Mercur din zodia Rac activează sfera sentimentală, a creativității, copiilor și distracției, așa că s-ar putea să ai parte de o zi cu multă veselie și voie bună.