VIDEO | Horoscopul zilei de 16 iulie 2022. „Racii” pot avea parte de conștientizări în plan personal

Publicat: 16/07/2022, 06:00

Horoscopul zilei de 16 iulie 2022, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Conjuncția dintre Soare și Mercur, planeta comunicării, care se formează astăzi, ne ajută să identificăm ce anume nu merge, să aducem îmbunătățiri în domeniile de viață, care necesită o schimbare și să conștientizăm importanța familiei.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Dacă nu ai reușit să rezolvi niște chestiuni familiale, astăzi vei găsi soluția. Conjuncția Soarelui cu Mercur din casa familiei lucrează în favoarea ta. Posibil să găsești căi de comunicare cu unii membri ai familiei cu care ai avut neînțelegeri.

Horoscop zilnic Taur

Conjuncția lui Mercur cu Soarele din zodia Rac, din casa comunicării, te ajută să pui la punct niște negocieri sau să perfectezi niște contracte. Totodată, poți avea discuții importante cu familia, să rezolvi o situație cu unul dintre părinți.

Horoscop zilnic Gemeni

Sectorul financiar este activat astăzi de conjuncția Soarelui cu Mercur, guvernatorul tău. Posibil să ai niște cheltuieli mai mari decât ai anticipat. Pentru că există un echilibru în Univers, vor veni bani din alte surse decât salariile, iar situația financiară se îmbunătățește.

Horoscop zilnic Rac

Conjuncția Soarelui, guvernatorul casei banilor, cu Mercur, planeta comunicării, din zodia ta, vine să-ți aducă oportunități de negociere a unor contracte extraprofesionale. De asemenea, poți avea revelații în privința credințelor și principiilor, a sistemului de valori.

Horoscop zilnic Leu

Astăzi faci rost de o sumă de bani, care vine dintr-o altă sursă decât banii, pe care îi câștigi de la locul de muncă. Posibil să faci și mici economii, să ai mai multă grijă atunci când cheltui.

Horoscop zilnic Fecioară

Conjuncția Soarelui cu Mercur, guvernatorul tău, care se formează astăzi în zodia Rac, respectiv în sectorul prietenilor și planurilor de viitor, vine cu oportunități de implicare într-un nou proiect de grup, cu propuneri, lansări, campanii și o viață socială bogată. Ești deschis relaționării și lărgirii cercului de cunoștințe.

Horoscop zilnic Balanță

Conjuncția Soarelui cu Mercur, astrul comunicării, ideilor și gândirii, se formează în zodia Rac pe sectorul carierei, aspirațiilor profesionale, imaginii și statutului personal. Primești vești din străinătate sau vin propuneri din partea șefilor, care te invită la o discuție. Dacă ai depuns un dosar, niște documente la o instituție publică și nu ți-ai verificat e-mailul, vei avea o surrpiză, când vei vedea că ai răspunsul de câteva zile.

Horoscop zilnic Scorpion

Contextul astral de astăzi aduce preocupări pentru sfera sentimentală, iar conjuncția dintre Soare și Mercur din zodia Rac vine să-ți întărească niște convingeri și principii legate de modalitatea în care vezi lucrurile într-un context relațional. Dacă ești singur, este nevoie să fii pe aceeași lungime de undă cu partenerul tău, pentru că altfel relația nu poate funcționa.

Horoscop zilnic Săgetător

Conjuncția Soarelui cu Mercur din zodia Rac, din casa transformărilor profunde, vine cu soluții sau conștientizări privind o schimbare care implică locuința, spațiul de locuit, o mutare sau achiziționarea unui imobil. Posibil să vină spre tine o ofertă, să se lege lucrurile mult mai bine decât ai anticipat, să găsești casa visurilor tale.

Horoscop zilnic Capricorn

Conjuncția Soarelui cu Mercur din zodia Rac se formează în casa mariajului, relațiilor, parteneriatelor și asocierilor și vine cu semnări de acte, încheierea unui parteneriat, o cerere în căsătorie sau poate lămurești niște discuții cu partenerul sau cu cei cu care lucrezi.

Horoscop zilnic Vărsător

Astăzi îți dorești stabilitate în sfera financiară. Chiar dacă faci niște cheltuieli mai mari, spre deosebire de alte dăți, dai dovadă de mai multă responsabilitate, atunci când vrei să achiziționezi ceva. Conjuncția Soarelui cu Mercur din zodia Rac se formează pe casa muncii și sănătății și pot veni propuneri de job sau te implici într-un proiect personal profesional.

Horoscop zilnic Pești

Luna îți traversează astăzi zodia, iar conjuncția Soarelui cu Mercur din zodia Rac activează sfera sentimentală, a creativității, copiilor și distracției, așa că s-ar putea să ai parte de o zi cu multă veselie și voie bună.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut...
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul...
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Un bărbat din Ploiești a fost ucis de un individ nemulțumit de cum parcase mașina
Imaginile durerii! Mama Andreei a clacat la înmormântarea fetiței sale. Scene îngrozitor de dureroase pe...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Tatăl criminalului Mirel, în lacrimi după ce şi-a vizitat fiul. "Ne pare rău şi de...
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe...
''Să-i fie țărâna ușoară!'' Dana Roba, mesaj neașteptat despre Daniel Balaciu. Cum a amenințat-o soțul...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Inspectorii RAR au ieșit la control în trafic. Ce au descoperit? GALERIE FOTO
Actorul Steven Seagal le-a vizitat pe victimele atacului terorist de la Moscova
Boala CIUDATĂ care apare DOAR în creierul oamenilor SĂRACI
EXCLUSIV Ungurii, la ani lumină de România. Ungaria ne-a luat fața complet: Profit maxim
Umilință maximă pentru noii Chefi la cuțite: Niște habarniști
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Mama Andreei, prăbușită de durere la înmormântarea fiicei sale, ucise fără milă de studentul la...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
Apropiații criminalului din Timișoara, detalii de-a dreptul șocante. Mirel Dragomir și-a agresat și fosta iubită....
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Un studiu arată ce se întâmplă chiar înainte de cele mai fericite momente din viață