Horoscopul zilei de 2 mai 2021. Taurii trebuie să evite excesele

Horoscopul zilei de 2 mai 2021. Taurii trebuie să evite excesele
Horoscopul zilei de 2 mai 2021. Taurii trebuie să evite excesele / Foto: Pixabay.com
Publicat: 02/05/2021, 07:00

Horoscopul zilei de 2 mai 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Contextul astrologic al zilei este unul deosebit, parcă special creat de Univers pentru ziua de Paște. Astăzi, Mercur, planeta comunicării, face aspect de susținere cu Pluto, transformarea, iar Venus, planeta iubirii, cu Neptun, visarea. În plus, și Luna este în conjuncție cu Pluto în zodia Capricorn și în aspecte benefice cu Venus și Mercur.

Ei bine, acest context ne îndeamnă la armonie și înțelegere, la rugăciune și ne susține comunicarea profundă, de la suflet la suflet. Suntem mai iertători și ne bucurăm cu toată ființa noastră de cei dragi, încercând să evităm frustrările provocate de restricții și limitările sociale.

Tot astăzi, Venus va face o conjuncție cu Luna Neagră (ispita) în zodia Taur, aspect care se petrece o dată la aproximativ 9 ani, și care ne poate activa unele obsesii sentimentale, frici financiare, dar și erotismul, tentațiile devenind mai aprige. Este vorba de tentații sentimentale, tentații financiare și culinare, prin urmare va trebui să avem grijă la excese.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – 2 mai 2021

Dragoste

Cum Venus este guvernatoarea relațiilor tale, azi va trevui să ai grijă la manifestările de gelozie pe care le poți avea în cuplu, iar dacă ești singur, evită să te lași furat de trecut și să revii la o fostă iubire pentru că tentația va fi mare.

Carieră și bani

Este foarte probabil să fii mai cheltuitor decât de obicei, maiales pentru a demonstra altora ceva, pentru a te pune în evidență. Ai grijă că se pot activa o serie de temeri legate de siguranța ta financiară.

Sănătate

Nu se întrevăd probleme de sănătate, însă ai grijă la alimentație pentru că poți face excese.

Horoscop zilnic Taur – 2 mai 2021

Dragoste

S-ar putea să te lași mânat mai mult de instinct și să devii posesiv și chiar gelos, însă comunicarea cu partenerul de viață este foarte bine aspectată, deci nu vei da naștere conflictelor. Conjuncția lui Venus, guvernatoarea ta, îți poate aduce un magnetism aparte și o mare atracție de natură erotică pentru cei din jur.

Carieră și bani

Ai grijă mai multă la bani și evită să cheltuiești prea mult pentru confortul tău sau pentru a-ți satisface plăcerile personale. Se pot manifesta temeri legate de stabilitatea financiară. Ai o mare putere de convingere asupra celor din jur.

Sănătate

Dacă vei folosi constructiv contextul zilei, vei observa că te bucuri de o mare putere interioară, de o forță incredibilă de a-ți învinge slăbiciunile și de a face față cu bine provocărilor. Evită să faci excese de orice fel, dar mai ales alimentare.

Horoscop zilnic Gemeni – 2 mai 2021

Dragoste

Cum Venus este guvernatoarea iubirii tale, s-ar putea ca această conjuncție cu Luna Neagră să te ispitească și să cauți un partener din trecut. Nu lăsa amintirile să te copleșească și ai grijă la dezvăluirea unor secrete.

Carieră și bani

Ziua de astăzi îți poate aduce discuții pe teme financiare sau legate de bunuri de patrimoniu, de bunuri materiale și nu este exclus să te deranjeze ceea ce auzi. Este o zi foarte creativă, ai imaginație și inspirație.

Sănătate

Ai grijă că tendința de a te lăsa pradă unor vicii și dependențe este foarte mare și poți faceexcese. Se pot activa frici legate de starea de sănătate a ta sau a celor dragi, poate chiar frica de a pierde ceva sau pe cineva.

Horoscop zilnic Rac – 2 mai 2021

Dragoste

Dacă ești parte a unui cuplu, dialogurile cu partenerul de viață îți bucură sufletul și sunt asemeni unui pansament. Cei singuri pot fi atrași în mod ciudat de o persoană din anturaj și pot fi tentați să flirteze.

Carieră și bani

Ziau de azi o dedici celor dragi și va trebui să faci un efort pentru a-i împăca pe toți. Timpul tău se împarte între familie, prieteni și persoana iubită.

Sănătate

Ai grijă la alimentație și nu face excese de niciun fel, mai ales dacă ieși cu prietenii.

Horoscop zilnic Leu – 2 mai 2021

Dragoste

Dorința ta de  afi apreciat și adulat de cei din jur se poate transform astăzi într-o obsesie care, de fapt, să tefacă să exagerezi și să-ți păteze imaginea în fața celorlalți.

Carieră și bani

Fă un efort și detașează-te de gândurile profesionale, de toate fricile pe care le ai și pe care tinzi să le activezi acum. Măcar la masa de Paște să nu vorbești despre muncă.

Sănătate

Ai mare grijă la alimentație pentru că riscul unor tulburări gastro-intestinale este foarte mare. Nu face excese de niciun fel.

Horoscop zilnic Fecioară – 2 mai 2021

Dragoste

Comunicarea cu partenerul de viață este profundă, empatică și plină de înțelepciune. Cei singuri pot purta discuții cu o persoană care îi atrage sau pot descoperi o conexiune puternică cu cineva străin în urma unui banal dialog.

Carieră și bani

Azi poți obține informații importante, ai o mare putere de convingere și activezi o capacitate incredibilă de a controla gândurile celorlalți, însă ai grijă să nu le influențezi deciziile.

Sănătate

Ziua de astăzi vine cu momente de revelație pentru tine, cu conștientizări importante care te ajută să-ți înalți sufletul și să evoluezi spiritual. Întrebările tale secrete primesc răspunsuri pe căi neașteptate.

Horoscop zilnic Balanță – 2 mai 2021

Dragoste

Te bucuri de senxualitate, magnetism și o putere de seducție impresionantă grație conjuncției dintre Venus, guvernatoarea ta, și Luna Neagră. Ține totuși cont că poți fi tentat să dai curs unei aventuri din categoria celor tabu, ascunse.

Carieră și bani

Sunt posibile discuții pe teme financiare și va trebui să ai grijă acum că poți activa frica de a pierde un bun material. Tentația cheltuielilor majore există, deci nu face excese

Sănătate

O serie de temeri se pot declanșa acum și te poți lăsa ușor copleșit de groaza de a pierde ceva sau pe cineva drag. Spune o rugăciune pentru a depăși aceste angoase.

Horoscop zilnic Scorpion – 2 mai 2021

Dragoste

Comunicarea cu partenerul de viață este profundă, empatică și încărcată de înțelepciune, astfel că și dacă apar gelozii, acestea sunt depășite.

Carieră și bani

Te bucuri de înțelepciune și reușești să faci alegeri corecte. Posibil să fii mai încăpățânat decât de obicei. Evită astăzi să discuți despre contracte și afaceri.

Sănătate

Nu se întrevăd probleme de sănătate.

Horoscop zilnic Săgetător – 2 mai 2021

Dragoste

Ai tendința de a te supraestima și de a deveni încrezut, iar acest aspect poate să nu fie pe placul celorlalți.

Carieră și bani

Nu uita că astăzi este Paștele. Obsesia ta pentru muncă din această perioadă te poate conduce la excese chiar și azi.

Sănătate

Starea de sănătate este fragilă. Posibil ca dincolo de unele temeri pe care le trăiești în prezent, să fie vorba și de o oboseală accentuată care să te copleșească. Evită să faci excese alimentare.

Horoscop zilnic Capricorn – 2 mai 2021

Dragoste

Conjuncția dintre Venus și Luna Neagră se petrece chiar în sectorul iubirii, așa că ai grijă la obsesiile sentimentale și la ispite, la tentația de a te lăsa purtat într-o aventură. Poți face declarații de dragoste nemaiauzite de partener.

Carieră și bani

Ești un adevărat maestru al comunicării și cuvintele tale sunt profunde, convingătoare și impresionabile. Poți câștiga ușor dezbaterile cu cei din jur.

Sănătate

Te bucuri de putere interioară și emoțiile tale pot fi ținute sub control, dacă-ți dorești cu adevărat, deși cel mai probabil le vei exprima.

Horoscop zilnic Vărsător – 2 mai 2021

Dragoste

Încearcă pe cât posibil să eviți tensiunile cu părinții și nu forța lucrurile. În alte cazuri, nativii pot simți o mare dorință de a fi alături de cei dragi, mai alse cei care sunt departe de casă.

Carieră și bani

S-ar putea să te întreci pe tine în aranjarea mesei de Paște și să cheltui mai mult decât prevede bugetul pentru a te simți confortabil.

Sănătate

Luna Neagră poate activa o serie de traume din copilărie, dureri emoționale și amintiri legate de trecut, mai ales dacă se poartă dialogori despre tradiții și rădăcini.

Horoscop zilnic Pești – 2 mai 2021

Dragoste

Ai capacitatea de a fi foarte receptiv la nevoile și dorințele celor dragi și felul în care comunici, încărcat de empatie și înțelepciune, dar și de o doză de erotism, te face plăcut de ceilalți. Cuvintele tale atrag asemeni unui magnet.

Carieră și bani

S-ar putea ca în urma dialogurilor purtate astăzi să afli informații secrete și asta pentru că reușești să le oferi multă încredere celor cu care stai de vorbă.

Sănătate

Astăzi te poți conecta ușor la Divinitate prin rugăciune și poți profita de acest context pentru a te spovedi în taină. Plimbările îți vor bucura sufletul și poți avea parte de întâmplări interesante.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona...
Ce secret a ascuns Prințul William de Kate Middleton. Nu a vrut să-și compromită căsnicia
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea...
Ce a pățit o moldoveancă de 39 de ani, după ce s-a cuplat cu un...
Face furori la aproape 60 de ani! Vedeta curtată de toți bărbații are un fizic...
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns...
"Am călătorit în timp". Un profesor ieșit din comă spune că a fost în anul...
Detalii halucinante au ieșit la iveală în cazul presupusului criminal din Orhei. Bărbatul este bănuit...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Biden a promulgat pachetul de ajutor pentru Ucraina
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
O NOUĂ TAXĂ obligatorie. Intră în vigoare de astăzi, 25 APRILIE
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
165 de ani de la începerea construcţiei Canalului Suez. A scurtat drumul navigatorilor către Europa...