VIDEO | Horoscopul zilei de 26 martie 2022. „Capricornii” poartă discuții importante

Publicat: 26/03/2022, 06:00

Horoscopul zilei de 26 martie 2022, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Astăzi, Luna se va afla în tranzit prin zodia Capricorn și ne va oferi multă seriozitate, responsabilitate, maturitate și putere de a lupta pentru atingerea obiectivelor noastre.

Va forma aspecte cu Pluto și cu planetele din Pești, semn că intuiția funcționează la cote înalte și putem face pași spre atingerea unor obiective pe care le avem.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Luna îți traversează sectorul aspirațiilor înalte și, chiar dacă este duminică, îți va aduce multă responsabilitate, putere de muncă, rezistență fizică și psihică, mai ales că vei avea de înfruntat provocări care țin de imaginea ta.

Horoscop zilnic Taur

O serie de convingeri s-au schimbat în ultimul timp și de acum vezi altfel calea prin care să te dezvolți profesional și să-ți atinge niște obiective. Lasă și niște prejudecăți în spate și încearcă să nu-ți impui convingerile cu orice preț în fața altora.

Horoscop zilnic Gemeni

Azi te poți confrunta cu fel și fel de stări emoționale apăsătoare, cu frici și frământări greu de gestionat. Te preocupi de situația unor bunuri de patrimoniu, credite, litigii, taxe și impozite, însă s-ar putea ca ceva să nu iasă conform planurilor tale deocamdată. Posibile tensiuni în cuplu.

Horoscop zilnic Rac

Luna trece prin sectorul relațiilor tale și poate aduce unele încordări, gelozii, tensiuni. Posibil ca autoritatea partenerului să te nemulțumească și să-ți strice ziua. În ciuda acestora, relațiile cu cei din jur, încep să se detensioneze și să-ți recapeți o viziune optimistă asupra viitorului.

Horoscop zilnic Leu

Nevoia de odihnă și relaxare, măcar de a-ți dedica timpul unor activități care-ți fac plăcere, este foarte mare și ar trebui să faci tot ce-ți stă în putință pentru a-ți acorda și momente de respiro. Dacă simt că ești acaparat de sarcini, poți cere ajutorul celor din jur pentru că îl vei primi.

Horoscop zilnic Fecioară

Ziua de astăzi o vei dedica în mare parte celorlalți, persoanei iubite și copiilor, dacă ai. Poți scoate la suprafață nemulțumirile strânse în relația sentimentală, însă cu scopul de a le rezolva, ceea ce vei și reuși.

Horoscop zilnic Balanță

Chiar dacă simți să-ți exprimi niște frustrări în familie, fă-o mai în glumă pentru că ai tendința de a fi prea emoțional. Dacă au nevoie de ajutor în desfășurarea treburilor casnice, încearcă să-l ceri cu blândețe.

Horoscop zilnic Scorpion

O zi bună în dragoste pentru că te poți exprima nestingherit și poți face mai ușor declarații de dragoste. Încearcă să nu visezi cu ochii deschiși. Dacă ești singur, poate fi momentul ideal pentru un flirt și pentru a convinge pe cineva cu farmecul tău.

Horoscop zilnic Săgetător

În ultima perioadă ai simțit să-ți moderezi cheltuielile, însă astăzi trebuie să ai grijă pentru că s-ar putea să fii tentat să investești în grabă. Evită speculațiile financiare și dacă-ți mai rămân bani după ce faci plățile lunare, atunci permite-ți un moment de răsfăț.

Horoscop zilnic Capricorn

Luna îți tranzitează zodia și îți conferă foarte multă rezistență fizică și psihică, dar și puterea interioară și putere de convingere asupra celor din jur. Fii înțelept în a oferi sfaturi și fii blând în comunicare. Poți purta discuții și poți lua decizii importante astăzi.

Horoscop zilnic Vărsător

Starea de sănătate este una bună, însă ai nevoie de mai multă relaxare și odihnă. Spune ceea ce ai pe suflet și vei vedea că te mai liniștești. Unii nativi pot face calcule și pot avea unele regrete în legătură cu decizii mai vechi pe care le-au luat.

Horoscop zilnic Pești

Este o zi favorabilă socializării, ieșirilor cu grupul de prieteni, deși nu este exclus ca cineva din anturaj să te deranjeze. Dacă vrei să faci o investiție de viitor, poate într-un proiect, vei ști cum să-i convingi și pe ceilalți că planul tău este cel mai bun.

Previziuni astrologice și sfaturile pentru toate zodiile pot fi urmărite, zilnic, pe canalul de YouTube al site-ului Gândul…

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un...
Anunțul făcut de Nicolae Bacalbașa despre Florin Piersic. Ce se întâmplă acum cu actorul: 'O...
FOTO. Imaginile anului cu romanticul Ilie Năstase în timp ce își sărută cu foc soția!...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
Ucis pentru că a refuzat să fie evacuat din calea „orașului viitorului”. Sate întregi au...
'O sfidează pe soția lui Florin Piersic!' Scandal cu femeia nelipsită de lângă marele actor,...
Experții au dat verdictul: care sunt momentele ideale pentru o partidă de AMOR. Așa veți...
Urmează 48 de ore critice pentru Florin Piersic. Medic: "Depinde şi de sistemul imunitar, depinde...
Cine e, de fapt, soția lui Florin Piersic
Klaus Iohannis a promulgat legea care îi protejează pe cei care fac evaziune fiscală sub...
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare
Cât costă Dacia Logan în 2024? Mai este o mașină LOW COST?
Raportul lui Blinken este aşteptat să critice Israelul şi nu ar încălca termenii referitori la...
A fost găsit LOCUL de VECI al unui MARE filosof! „Era chiar sub nasul tuturor”
TOATĂ ROMÂNIA se schimbă din temelii. Vestea a fost dată chiar astăzi, 10 MAI: Nu...
Loc unic în România. Singurul lac unde crește nufărul termal
Ce a putut să găsească Mihai Morar într-o casă abandonată din Maramureș. A publicat imaginile...
Când vine vara în România! Anunțul ANM
Cum a aflat Monica Tatoiu recent că mai are frați de pe urma tatălui: „I-a...
Ce tematică deosebită au ales Oana Mosneagu și Vlad Gherman pentru nunta lor: "Suntem absolut...
BANCUL ZILEI. Bulă: - M-am învățat minte... de azi nu mai conduc cu viteză. Ștrulă:...
A fost găsită o nouă proprietate a luminii